tipi olmasın ama yarı yolda da bırakmasın yani harley tipsizde olsa alınır diyorum
tipi olmasın ama yarı yolda da bırakmasın yani harley tipsizde olsa alınır diyorum
o adamın oturuş şekli motor cok hızlı oldugundan dolayı 300 km/h yapıyormus duyduguma göre..
"...AŞIKSAN VUR SAZA , ŞÖFÖRSEN BAS GAZA..."[SIZE="2"][/SIZE]
Bana göre 300km/h yapacaksam bir harley değil race alırım. Ama gösterişse Harleyin kalsik daha önceki modelleri daha bir oturaklı ve cruiser tarzı taşıyordu. harleyin adından başka bir şey taşımıyor bence bu aletler...
Everything is ONE...
bence harley eskı zalım cızgısını kaybetmıs ben boyle bır modelı harleye yakıstıramadım
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
abi vrod serisi güzel ama sonucta harley davidson firması vrod serisini porsche design için yaptığından dolayı bana pek cekici gelmiyo. harleyde eğer cok mekanik ve en klasik modeli istiyosanız Sportster 1200 XL eğer heybetli bi makina istiyosanız FATBOY diyorum sadece
Çok kötü yaa İnsan uğraşsa bu kadar estetikten yoksun bir motor yapamaz Harley modellerini çok bozdu Bedava verseler binmem buna Çok tipsiz
BU NE BÖYLE HARLEY DEDİGİN ZAMAN COPPET GELİR AKLa bu ne böyle
street rod 22 000 euro die biliorum arkadaslar yani gecen sene öleydi...bizim okula gelmişti harley firması v-rod un üsütne binmiştim oda 24 200 euro demişlerdi...ama ilgilenen arkadasın dediğine göre street rod v-rod a göre çok daha agresifmiş ve daha fazla yatıomuş...
harbiden yaaa ya o motorun üstündeki bi adam falan diil bi ayı yada motor gerçekten çok küçük ilk gördüümde bende hasta oldum motora ama şu ilk sayfadaki resmi görünce......? bide hyosung gv 650 yi gördünüzmü bu motorun muadili oldukca iyi bi motor ve fiyatıda harleyin yarısı
bence isim başka hiçbişey yok sporda değil klasikte değil güzelde değil.
övülecekde beyenilecekte hiçbi tarafı yok.ben üretici olsam alışılmış herkesin hayran olduğu modelleri geliştirirdim vede biraz kopuk sıra dışı şeyler yapardım en azından bunun türü ne dendiğinde kesin ve tek cevap verilecek bişey yapardım.tabi bence yani marka takıntısı insanlar vardır yakışmasada etiket için alır bence bu motoru alacak kişide öyle bi hayal peşinde olacak.paranla rezil olmak bu olsa gerek))))
bence kötü bi motor.harley ismi buna yakışmamış.bu ismi taşıyacak kadar iyi diil.
bence harleyin sadece adı var
belki bnm tarzım olmadıgı için anlamıyorum bu motordan ama bnce hicc güzel deil
yorumlara bakılırsa sitededki herkez bir kaç h.d. eskitmiş yok tarzı yakışmamış falan filan
bu zamana kadar harley yapmış dünya ona tapmış olaya burdan bakarsak ilerleyen zamanda bu modellerde efsaneleşir. bir vrsc ye olmamış diyen bir bünyeyi zaten sorgularım motosikletten anlıyomu diye neyse sadece hayran olanlar olarak fazla abartmayalım
unutulmamalıdırki
TANRILARDA HARLEY KULLANIR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)