Harleyİn Her Zaman Adi Vardir Alemde Ama Bana Kalirsa Klasİk GÖrÜntÜyÜ BozmuŞlar Bunu Almaktansa Gİder Hiz Motoru Alirim Cruİser Liktan ÇikmiŞ
Harleyİn Her Zaman Adi Vardir Alemde Ama Bana Kalirsa Klasİk GÖrÜntÜyÜ BozmuŞlar Bunu Almaktansa Gİder Hiz Motoru Alirim Cruİser Liktan ÇikmiŞ
harley davıdson tek gecerim o bir efsane yok abi onun üstüne yok bir yaşam tarzı inşallah birgün bizimde olur
Ya arkadaşlar harley kalite marka fakat tip bana göre ofsayt..Parası çok marka meraklısı olanlar için ideal zaten biz alamayız.Param olsada almam R-6 hayalim
sınıfının rahatsız bir örneği olmuş bizim çin malı motorlar daha makbül uçurumdan uçsa içim yanmaz hemde güçlü ve ekonomikler ayrıca rahatlar eeeee ozaman niye harley harley diye hayran hayran bakayım
arkadaşlar bir eliniz deyipte triumph rocket 3 e bakarsanız dünyanın en iyi bu katagori motorunu görürsünüz
sınıfının rahatsız bir örneği olmuş bizim çin malı motorlar daha makbül uçurumdan uçsa içim yanmaz hemde güçlü ve ekonomikler ayrıca rahatlar eeeee ozaman niye harley harley diye hayran hayran bakayım
3 yeni model yazıyo başlıkta dier 2 model nerde?
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
harley hayalimdeki motor ama klasikten hiçbi zaman vazgeçmem özellikle el yapımı olan harleyler offfffffffffffffff offfffffffffffffffff çok param olursa kesinlikle sahip olmak istedigim bi motor
@RAPTOR666;
Fotoğrafları yok ama hakkında yazılan şeyler var bu 2 modelin.Ayrıca benim verdiğim fiyatlar da 3 modele ait.
Elimdeki katalogdan en kısa zamanda fotoğraf çekip eklemeye çalışacağım.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bilmiyorum ben pek sevmedim harley dediğin direkiyonu uzun olur sürücü dik durur
harley e ne denir gezmezsen bile sesini dinle yeter.......
her zamanki gibi mükemmel
[SIZE="2"]kartalca.68@hotmail.com[/SIZE]
bu harley'ler chopper'lık tan çıkmış.naked kırması bişi olmuş bence bozmuş kendini harley bu modellerde. harley dediğin padişah tahtı gibi olcak.yayılcan üstünde. beğenmedim bu modelleri harley sonuçta ama bu modelleri beğenmedim
Bende bir tane var surusu cok konforlu.Ilk 5000 devirde harley gibi davraniyor bolca tork ve cekis agirlikli bir surus.5000 devirden sonra motor 9000 e kadar inanilmaz ivme kazaniyor.Son derece agir bir motor plastik kullanmamislar her yan demir.Buna ragmen cok hizli ve atak.Kisaca hem harley hem de racing keyfi veren bir motor.Fiyata geince 1100 cc ustu iyi markalarin diger motorlariyla asagi yukari ayni fiyatlara satiliyor.Yani BMW HONDA SUZUKİ YAMAHA vs. gibi motorlarin muadil modellerinden pahali degil.İlgilenenlere tavsiye ederim.Ancak chopper degil.Klasik tutkunlari aradiklari keyfi bu motordan alamayacaktir.Ben ikinci motor olarak kullaniyorum güzel bir oyuncak.
Harley motorların bende ayrı bir yeri var ama bu motorları pek onların tasarımı olduğunu söyleyemem.Adama baksanıza sanki race motorda gibi oturuyor.Ben beğenmedim
katılıyorum iki büklüm harley böyle olmamalı diye düşünüyorumtrenox adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)