2011 BMW Concept e.scooter
Reklamlar
-
BMW yeni konsepti e.scooter modelini tanıtmak için Frankfurt fuarını seçti.
Futuristik tasarımı ile dikkat çeken araç 2 kişiyi şehirde rahatça seyahat ettirmek için tasarlandı. Çevreci özelliği ile özdeş yeşil rengi, akrilik cam pil kapakları, ön rüzgarlığı ile dikkat çeken aracın aynalarının yerini yan ve arka görüntüleri aktaran LCD ekran almış.
Tamamen şarjı 3 saat süren konsept aracın pillerini tam doldurursanız, artçınızla beraber 60 mile kadar yol yapabiliyorsunuz.
Fotoğraflar için tıklayınız.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
bmw kendini daha da daha aştı
süper bi yenilik
-
güzel şehir içi kullanılabilir
-
-
önce konseptler gelir sonra 1- 2 yıl içersinde bmw scooterlar fuarlarda bayilerde görülmeye başlanır
İkincilik kaybedenler içindir...
-
-
Muhteşem birşey göze hitap ediyor.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
harbiturk adlı üyeden alıntı
Zaten bu işi BMW den başkası çözemezdi. Güzel bir gekişme
Motosiklet yeniden ekonomik bir ulaşım aracı olacak demektir.
BMW ye okadar parayı bayıldıktan sonra bunu tekrar yorumlamanı istiyorum..
-
türkiyede piyasası 10 bin tl ciwarında olucanı umaraktan sabırsızlıkla bekliyorum bu canawarı :D antalyada dylandır beattır ybr dır yok skipperdir bilmem runnerdir ps dir :D hepsine toz yutturcak bi canawara benziyor :D veee geldi an alıyorum bitane :D
-
bi ben alamıyorum galıba herkezde para varya :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Melih. adlı üyeden alıntı
türkiyede piyasası 10 bin tl ciwarında olucanı umaraktan sabırsızlıkla bekliyorum bu canawarı :D antalyada dylandır beattır ybr dır yok skipperdir bilmem runnerdir ps dir :D hepsine toz yutturcak bi canawara benziyor :D veee geldi an alıyorum bitane :D
keşke hocam 10 bin tl olsada alsak
ilk başta bmw logosundan yeriz bi kazık
sonra eurodan yeriz o yetmez şarjlı araçları satın alınca bataryasız satılıcakmış biz sadece bataryayı kiralıyormuşuz
sonrada elektiriğe zam gelcek
-
3 saat şarj için bekle, 100 km git , sonra tekrar 3 saat şarj bekle, yola devam. Ve bunu satmayı düşünüyorlar
Bunu alacağıma 50 cc honda Today alırım.
-
20 Bin liradan az olmaz ki Piaggionun Hybrid'i 17 bin lira civarı belkide hybrid ler daha pahalıdır ama yinede yeni teknoloji dersek yinede 20 bin lira diyorum.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
keşke hocam 10 bin tl olsada alsak
ilk başta bmw logosundan yeriz bi kazık
sonra eurodan yeriz o yetmez şarjlı araçları satın alınca bataryasız satılıcakmış biz sadece bataryayı kiralıyormuşuz
sonrada elektiriğe zam gelcek
müdür bi gelsinde gerisi kolay :D millet banka kredisi ile dogan şahin alıyor yıllar boyu bankaya ödüyor :D 50 -100 lira :d olmadı öle yaparız bizde :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)