Şu anda ön siparişleri alıyorum İlk parti mart ayında fabrikadan çıkacak, Türkiye'de satışı da dünyayla aynı anda başlayacak. Fuarda en azından bir tane olmasını hedefliyoruz.
Şu anda ön siparişleri alıyorum İlk parti mart ayında fabrikadan çıkacak, Türkiye'de satışı da dünyayla aynı anda başlayacak. Fuarda en azından bir tane olmasını hedefliyoruz.
Banka kredisi olur, kredi kartına vade farkıyla taksit olur. Bir ara Hasanpaşa'daki mağazaya uğra veya beni cepten ara, detaylı konuşuruz.
Güzel motor ama KTM yedek parça durumu acaba nasıldır araştırmak lazım.Heryerde bayisi bile yokki.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Ktm kimseyi üzecek bi motor değildir, dünyada kalite ve sağlamlıkla özdeşleşmiş bir marka, Türkiye de kalitesini bilen nadir insanlar tarafından tutkuyla kullanılır.
Teşekkür ederim, rahatsız edebilirim önümüzdeki süreçte,
İlk görüşte aşk (tabi foto lardan) bu olsa gerek
Fuarda da canlı canlı görsek daha iyi olacak,
Motorun kalitesi, sağlamlığı ve servis konusunda asla sorun yaşamayacağıma eminim.
Uploaded with ImageShack.us
bir hortlatalım konuyu
it matters not how strait the gate, how charged with punishments the scroll, i am the master of my fate;
i am the captain of my soul.
perfect hastayım su süpermotolara
bu motorun hızı bizim insanımızı tatmin etmez ama ŞEKLİ kusursuz
Yok Tarkan yetiştiremedi Avusturya motorları 125 Duke yerine 990 Duke kullanan bir gösteri sürücüsü gönderdiler Mart sonuna kaldı 125 Duke.
Sen bir de bana sor
Bu seneki fuar telaşım bu motora alıcı gözüyle bakmak, ve alış moduna geçmek içindi,
duke serisinde bir kaç model var,
ancak bizim şu anda altından kalkamayacağımız rakamlarda satılıyor.
Bendeki Ktm aşkı, suzuki / ducati / ktm nin yetkili servisi olan ve daima gidip geldiğim Ata motorda başladı, memomemo nick li arkadaşın yaptığı geziyle ( http://www.ikiteker.org/modules.php?...wtopic&t=14866 ) gazladı, duke 125 ilede zirve yaptı.
Ah spormoto, bi duke 125 getirseydiniz bari seyirlik.
.
bu süpermoto tarzı değil naked tarzı bi motor lastikleri bile asfalt lastiği ve 9000 tl bence buna çok ne kadar kalitelide olsa bunla kıyaslanacak motorsa bence r125 yamahadır sonuçta naked racingin çıplak halidir diye billiyorum ve r125 teknik ve özellik olarak bundan çok çok üstün ve aynı fiyata sadece grenajlı olması onu farklı bir tarz yapmaz sürüş aynı sürüş ha naked ha racing
Yamaha hangi açıdan üstün?
125 Duke 0.5 HP daha güçlü (14.8'e karşı 15.3hp) , tam 20kg daha hafif (138'e karşı 118kg), daha torklu ve kullanımı daha sportif bir motor. Ayrıca KTM'in aksesuar seçenekleri çok daha zengin. Kalite olarak KTM ile Yamaha kıyaslanamaz bile. Tüm bunlara rağmen fiyatı YZF-R125 ile aynı. Ayrıca Duke serisi suprmoto değildir, supermoto çizgileri taşıyan naked bike modelleridirler, ancak supermoto ruhuna yakındırlar. Tüm Duke modelleriyle supermoto tarzı kullanım çok kolaydır.
sekiz gözle bu motoru bekliyorum aylardır,
Fuar a gitme hevesimde kaçtı resmen :(
10.000i geçmedikçe ben bu motora bu parayı veririm
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)