runner ile ben dik durunca 135 sipere yatınca 143görüyordu kolları kapatıp iyice yumulursan 1 2 daha artardı:D hele bir panel van arkası buldumu:D
Kulakları çınlasın kankamla birbirimizin rüzgarına girerek bi o bi ben
Çıplak gözle Malaguti Drakon 50 yi(iki zamanlı Ducati hypermotard yavrusu 1. kalite bi model) çok beğenmiş biri olarak Duke 125 i gördüğümde yelkenler garanti suya iner Foto ve videolarda tam belli olmuyor güzelliği
benbundan daha hızlı bir satın alma süreci yaşamadım motor& araba olarak
dün avarage tüketm 2.2 L idi bizi çok şaşırttı hadımköy maslak git gel yaptık.
Uzun yol deneyimi nasıl oturak heryeri uyuşturuyormu yoksa iyimi?
http://www.flashokey.com
dostum bugün artıçıydım.KArdeşimle maslak merter ortaköy maslak yaptık. sırtımda 9kg çanta ile arkada oturmak biraz zor oldu. Arka koltuk dar ama öndeki biraz depoya yaklaşırsa genişliyor.Arkayı ben runner ile karşılaştırabilirim.Süspansiyon olarak daha konforlu DUKE ama koltuk önde olduğu gibi sert.Ama 15 dk mertere gidince çok kasmadı açıkcası.Bu arada ben anlık tüketimi görmüşüm.2.2 olarak. Yarın kardeşim yavaş gitme yarışına katılacak 2. duke için
KTM 125 LE YAMAHA BİR Mİ TUTUYORSUNUZ Yapmayın yahu...KTM y iilk kez duyanlar konuşmasın lütfen ..yukarda ybr ve yzf r125 le karşılaştırmışlar..o makinaların altından girer üstünden çıkar zaten yzf r 125 nasıl 8 -9 milyar para bayılıyorlar anlamadım dışardan görünüşü güzel fakat yakından baktıığn zaman şişirlmiş bir görünüşü. VAR.KTM 4EVER BU ARADA KTM ,ADAMLAR YATMIŞ KALKMIŞ ENDURO VE SUPERMOTO ÜZERİNE ÇALIŞMIŞLAR..yeni çıkardıkları yarış motoru var..onun fazla tutacağını sanmıyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...676482/detay/? bu ilanı
YAKINDAN GÖRDÜĞÜM BİNDİĞİM SESİNE DOYAMADIĞIM bir motor harika bişi yav............
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...905962/detay/?
Bu hayvanı incelediğimde gerçekte nasıl bir çöl fatihi anlayacaksınız buyrun.TEMSİLİ..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...093229/detay/?
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Sercan bence YZF; racin g düşünenler için bir iyi başlangıç olabilir.
Aslında çok güzel bir motosiklet,cbf 500 gibi kalıplı birşey.Aklıma 1-2 soru takıldı onları sormak istiyorum.
Hiç yolda giderken ya keşke az daha güçlü olsaymış,veya az daha ağır,hafif olsaymış dediğiniz oldumu ?
Lütfen sorularım yanlış anlaşılmasın karalamak için sormuyorum.
KTM NİN PARÇA FİYATLARINI BİLEN VARMI ARANIZDA....
HA PARASI OLANLARA BİŞİ DİİL DİYECEKSİNİZ
BENDE DİYORUM Kİ PARASI OLANLAR O ZAMAN NİYE 125 CC Bİ MAKİNAYI BEGENİR ANLAMAM.. O VİDEO DAKİ HARAKETLERE ALDANMAYIN O HARAKETLERİ O MOTOR SİZDE YAPMAZ
KTM HATA AFFETMEZ HERKESİN BİNEBİLECEGİ Bİ MOTOR DİİL. HELE ACEMİYİ HİÇ SEVMEZ.. BEN KTM Yİ KÖTÜLEMEK İÇİN BUNLARI YAZMIYORUM.
ARKADAŞLAR O MAKİNA Bİ SPESYAL Bİ MAKİNADIR Bİ LASTİKLE SÜPER MOTOYA DÖNMÜŞ SİZ ONA DİŞLİ Bİ LASTİK TAKARSANIZ OLUR SİZE KROS .. TERİMLERİ BİLEREK KULLANIRSAK BİLMEYENLER HATAYA DÜŞMEZ..HAA ONUN Bİ SİLİNDİR FİYATINA KOMPLE Bİ MOTOR ALIRSINIZ
ktm de diğer motorlar gibi parça değiştirmezsin.
Kimine göre 125 cc daha pratiktir,kolaydır.
videodaki o adam o motorda yaptığı hareketlerin bi'çoğunu başka motorda yapamaz.
parça fiyatı konusunda hakılsınız
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Arkadaşlar dün ve bugün 125 Duke kullandım. Özetle hayatımda kullandığım en zevkli motor diyebilirim Sadece 15HP olmasına rağmen gidişi çok iyi, ara hızlanmaları süper, frenleri muhteşem, gaz tepkileri çok iyi, trafikte kullanımı 50cc scooter kadar kolay. Hele virajda inanılmaz eğlenceli.
Günlük kullandığım motor 98HP oluğu için hızlanmalarda 15HP biraz az geldi, ama CBF150'me göre çok çok daha hızlı bir motor. Yeni başlayan birisi için rahatlıkla yetecek gücü var.
Türkiye'de Megelli bulması kolay değil.
KTM'in parça fiyatlarını çok iyi biliyorum. Büyük motorlarda Japon motorlarından biraz fazla, BMW'den biraz az. 125 Duke'ün yedek parça fiyatları ise YZFR125'ten biraz düşük, CBR125'te biraz fazla.
125 Duke spesyal motor değil, yol motoru.
kısmetse salı günü alıcam motoru.. ruhsat işlemleri anca salı halolur dedi Şakir Şenkalaycı abimiz.. ayrıca 4 teker hastası olan kardeşime motoru gösterince kardeşin suratındaki ifade inanılmazdı.. motorun güzelliği karşısında kısa süreli bi şoka girdi..
Evet arkadaşlar 22.06.2011'de satın aldığım motorun ilk 500km'sini bitirdim.Şehir içinde diğer arkadaşlarında dediği manevralarınızı çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz.Dengesi bana göre çok iyi. Vites aralarında bile hızlanması çok iyi.Şuanda max hızı 110km aslında motor daha fazlasını vermeye hazır ama kesici işi bozuyor 6vites olmasına rağmen bu hızı 4.vitesde görebiliyorsunuz.Bugün İzmite yolculuk yaptık arkadaşlarımla.Herhangi bir sıkıntı yaşamadık.Yolda yakıtı 1.3lere kadar düştüğünü gördüm.Net olarak yakıtını incelemedim ama 30tl lik yakıtla İzmite gittim geldim bunun harıcındede 40-50kmde şehir içinde yaptım.Yanlışım yoksa 1 yada 2 çizgisi daha vardı göstergede.En azından bi 40kmsi daha var diye düşünüyorum Seleden dolayıda bir sıkıntı yaşamadım.Cumartesi akşamı İstanbulda yağan yağmurdada kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Bu motor hakkında söyleyebileceğim tek kötü şey biraz alçak olması. Bu motor hakkında sorularınız olursa mesajlarınızı beklerim. Hepinize hayırlı sürüşler...
tahmini olarak 100 km deki yakıt tüketimi söyleyebilir misiniz?? 3lt nin altı söyleniyor ama emin olamıyoruz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)