Pazartesi test sürüşümü yapar, detaylı bilgi veririm
Pazartesi test sürüşümü yapar, detaylı bilgi veririm
Bende geleyim mi
Benzin sarfiyatı nasıl olur acaba bunda bir fikriniz var mı?
Fiyatı öğrendim
9.250 TL...
Çok para...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
motoru yakından gördügünüzde hiç de çok para olmadığını anlayacaksınız , benim gibi motorda önceliği performans olmayan bireyler için çok güzel ve kusursuz bir makina.Şehir içi ve kısa mesafelerde kullanılabilecek en iyi motorlardan biri bence , yakıt ekonomisini de hesaba katarsanız güzel makina.
Motorumu satsam mı acaba??
İki sene falan 125 cc üzeri binmeyi düşünmüyordum zaten
motoru alan arkadaşlar yorumlarınızi bekliyoz
bu motorun bodrumda bayii-servis durumu nedir?bilen var mıp?
yakından gördüm harika bi motor, ama çok para çok
istanbul ankara dışında servisi yok gibi bunun.bodrum?
ok. çok tşkkür.
Merhaba arkadaşlar,
Duke 125 imi Şakir Şenkalaycı'dan teslim aldım 2gün oldu. 3.Ktm im. Şuanda iki kardeş MX yarışlarını kovalıyoruz.Bir scooter almayı planlıyorduk sonra bu genci görünce hemen almaya kararverdik. Baştan söyliyim çok param yok! Biz 7 lira 2.el bir scooter için bütçe ayırmıştık.Daha sonra duke ile karşılaşınca neredeyse hiç düşünmedik bile.Fiyat olarak avrupa ile aynı fiyatta satılması bence bir şans! Motorun aksesuarlar ile daha da albenili hale geleceği ortada. Henüz rodajda olduğum için size performansı ile ilgili birşey söyliyemiyeceğim. Benim en çok hoşuma giden boyuma göre selesi ve hafifliği oldu.Arkadaşlarımın tepkileride genelde."Abi kaçlık bu? aa ben 600lük sandım." Onun dışında tüketim sanırım çok az. 95oktan kullanıyor. Fren performansı çok olumlu geldi bana.Ledli sinyal far start stop dügmeleri gece çok hoş. tüm sinyaller ve stop ledli buda çok hoş.Birde depo kenarında led şeritt kanalları var ama sanırım trde tutmaz he unutmadan eğer koltuk altındaki "havadanlık" sarı poşetinde boşta duruyor ise, hemen sarı poşeti yırtın.Havadanlığın içerisinden iki adet lastiği var çıkarın.Sora takımları ince bir beze sarıp havadanlığı içinden çıkan iki lastik ile koltuğun içine sabitleyin.Kitaptan gördüm uyguladım Saygılarımla
hayırlı olsun. güle güle kullan..
aktaracağın bilgileri bekliyoruz..
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
hayırlı olsun kardeş , bende bir turlu teslim alamadım , ruhsat ve plaka işlemlerini bekliyorum , büyük oranla bugün gidip teslim alacağım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)