Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

2011 KTM 125 Duke

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBF 150 Siyah
    bu sene hangi motoru almaya niyetlensem piyasada yok honda cbr 250r ile bu motor arasında gidip geliyorum. ikisi de piyasada olmadığı için aslında kafam rahat. hangisi önce gelirse onu alacağım bu gidişle...
    Olgun YAZICI
    Beylikdüzü/İSTANBUL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r "11
    125 Duke sipariş verip herhangi bir tarih alan var mı?

DaBEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke... bide 250 cc ögrenci akbili..
    beyler 1 haziran diyorlardı ama ellerine motorlar ulaşmamış sanırsam.. haftaya gelir diyorlar.. gerci sipariş veren müşteriye daha düzgün bi tarih vermişlerdir sanırım..

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    avro ile satılan motorlara bayılıyorum kullananı daha bi modern daha bi avrupalı hissettiriyolar..

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    haziran ayı diyorlardı ama 1 haziran mı, 30 haziran mı belli deyil

Motosikleti
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    avro ile satılan motorlara bayılıyorum kullananı daha bi modern daha bi avrupalı hissettiriyolar..
    euronun 2.3 seviyesinde seyretmesi ile bide enayi havasıda katıyor dimi?? motor son 2 haftada 400 lira zam aldı.. olaya gel..

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Merhaba arkadaşlar. Sanırım önümüzdeki hafta Duke 125 bayiye gelmiş olacak. Fiyat kafamı kurcalasa da almayı düşünüyorum. İki soru sormak istiyorum.
    1- Bu alete nasıl bir top case takılır?
    2- Artçı için yeterli yer yok gibi görünüyor, şehir içinde artçı ile kullanımda sıkıntı olur mu?

stepfunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600 K9
    Alıntı ozzy07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. Sanırım önümüzdeki hafta Duke 125 bayiye gelmiş olacak. Fiyat kafamı kurcalasa da almayı düşünüyorum. İki soru sormak istiyorum.
    2- Artçı için yeterli yer yok gibi görünüyor, şehir içinde artçı ile kullanımda sıkıntı olur mu?
    Ozzy alırsan bana bir tur verirmisin
    Şaka şaka bende almayı düşünüyorum ve motoru çoook merak ediyorum.
    Aynı sorular benimde aklımda var. Birde son hızı 120 km/h'mı?

Ben kaporayi verdim , beklemekteyim.Bu hafta icerisinde teslim edilecek , heyecanla bekliyoruz.ilk izlenimlerimi sizlerle paylasacagim umarim beklentilerimin otesinde bir motordur , ktmye bu konuda guveniyorum...

Motosikleti
    Alıntı manci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kaporayi verdim , beklemekteyim.Bu hafta icerisinde teslim edilecek , heyecanla bekliyoruz.ilk izlenimlerimi sizlerle paylasacagim umarim beklentilerimin otesinde bir motordur , ktmye bu konuda guveniyorum...
    dostum ne kadar kaparo verdin ve sana ne kadar fiyat cektiler.. son baktıgımda 9.4 diyorlardı ama yuhh yanii... iyice abartılar fiyatı.. 8800 den fiyat nerelere cıktı resmen..

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    topcase ve artçı falan diyosan hiç bu motora girme derim. tek kişi hafif hafif ekşınlama motoru bu. Söylediklerin için cbr250 bile tavsiye etmem

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    artçı ile bi video gördüm diye hatırlıyorum ama top case biraz zor gözüküyor.
    bu arada benim aldığım fiyat 4000euro+400TL (ötv+kdv+plaka+ruhsat+zorunlu trafik sigortası+motorlu taşıtlar ilk vergisi dahil).
    Euro şimdi 2.350 civarı yani 9400+400 yapıyor şimdilik. Ama biz alana kadar 2.45 felan olursa 9800+400 olucak ki baya ciddi bi rakama çıkıyo.

artçı ile bi video gördüm diye hatırlıyorum ama top case biraz zor gözüküyor.
    bu arada benim aldığım fiyat 4000euro+400TL (ötv+kdv+plaka+ruhsat+zorunlu trafik sigortası+motorlu taşıtlar ilk vergisi dahil).
    Euro şimdi 2.350 civarı yani 9400+400 yapıyor şimdilik. Ama biz alana kadar 2.45 felan olursa 9800+400 olucak ki baya ciddi bi rakama çıkıyo.

Bende ayni fiyata anlastim , bana bu hafta icerisinde teslim edeceklerini soylediler , heyecanla bekliyorum aramalarini fakat hala ses yok.

Euro konusunu da daha onceden dusuk kurda hallettim ben , bana 8800 e gelecek bu konuda icim rahat acikcasi ;)

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Bende ayni fiyata anlastim , bana bu hafta icerisinde teslim edeceklerini soylediler , heyecanla bekliyorum aramalarini fakat hala ses yok.

Euro konusunu da daha onceden dusuk kurda hallettim ben , bana 8800 e gelecek bu konuda icim rahat acikcasi ;)
    En güzelini yapmışsın ben şimdi bile düşünüyorum euro'ya çevirmeyi haftada 200 tl fark ediyo

Motosikleti
    yaa boy problemim olmasa yamaha wr125 x e bakıcam.. arada 1 milyar fark var resmen..
    ayrıca eger sizi motorunuz geldi diye ararlarsa foruma bildirirseniz cok iyi olur.. bizde bu şekilde gidip görebiliriz.. yoksa adamları aramaktan sıkıldım artık.. duke 125 geldi mi?? yok beyefendi.. iyi calısmalar diyip kapatıyorum resmen.. sıkıldım adamları aramaktan..

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    http://www.cyclenews.com/articles/ne...-125-duke/full

Güzel bi inceleme var. Hız için 75 mph demiş 120 km/h yapar,
    15 hp makinanın daha yüksek hızlara çıkabilmesi gerekmez mi?
    Bagaj ve artçı için de süspansiyonla alakalı olarak yeterli yer var gibisinden bişeyler yazmış ama tam anlamadım orayı :

''it's not adjustable, the full-size front suspension gives added visual substance to the entry-level package, though the rear direct-action shock that's the product of the same partnership is adjustable for spring preload, to allow for a passenger or luggage.'' :S

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    İlgimi çeken modellerden birisi KTM Duke 125. Ama euro ile gelmesi alacak olan kişileri soğutuyor açıkcası.
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

Bu hafta geleceğini umuyordum fakat son aldığım havadislere göre haftaya geleceği söyleniyor.Okadarsa heveslenmiştim şimdi 1 hafta daha bekleyeceğiz nasıl geçecek bilmiyorum açıkcası...

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bu hafta geleceğini umuyordum fakat son aldığım havadislere göre haftaya geleceği söyleniyor.Okadarsa heveslenmiştim şimdi 1 hafta daha bekleyeceğiz nasıl geçecek bilmiyorum açıkcası...
    1 hafta daha bekleyeceğine emin misin? yani 1 hafta olduğuna Türkiye burası arkadaşlar yapmayın ya. Bu 1 haftalar felan yalan, nezaman gelir orasını bilmiyorum ama şuanda sallamak ile meşguller resmen
    #sürenadam

Valla ilk defa yurt dışından gelecek olan sıfır km araç alıyorum. Normalde haziranın ilk haftası teslim dendi , gümrük , ruhsat , plaka derken 1 hafta geç teslim edilmesi normal fakat dediğiniz gibi 3 4 haftayı aşacağını sanmıyorum açıkcası. Spormoto'dan aldım daha önce aranızda bu tarz bir sorun yaşayan varmı oradan alışveriş yapıp?

11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)