bu sene hangi motoru almaya niyetlensem piyasada yok honda cbr 250r ile bu motor arasında gidip geliyorum. ikisi de piyasada olmadığı için aslında kafam rahat. hangisi önce gelirse onu alacağım bu gidişle...
bu sene hangi motoru almaya niyetlensem piyasada yok honda cbr 250r ile bu motor arasında gidip geliyorum. ikisi de piyasada olmadığı için aslında kafam rahat. hangisi önce gelirse onu alacağım bu gidişle...
Olgun YAZICI
Beylikdüzü/İSTANBUL
125 Duke sipariş verip herhangi bir tarih alan var mı?
beyler 1 haziran diyorlardı ama ellerine motorlar ulaşmamış sanırsam.. haftaya gelir diyorlar.. gerci sipariş veren müşteriye daha düzgün bi tarih vermişlerdir sanırım..
avro ile satılan motorlara bayılıyorum kullananı daha bi modern daha bi avrupalı hissettiriyolar..
Merhaba arkadaşlar. Sanırım önümüzdeki hafta Duke 125 bayiye gelmiş olacak. Fiyat kafamı kurcalasa da almayı düşünüyorum. İki soru sormak istiyorum.
1- Bu alete nasıl bir top case takılır?
2- Artçı için yeterli yer yok gibi görünüyor, şehir içinde artçı ile kullanımda sıkıntı olur mu?
Ben kaporayi verdim , beklemekteyim.Bu hafta icerisinde teslim edilecek , heyecanla bekliyoruz.ilk izlenimlerimi sizlerle paylasacagim umarim beklentilerimin otesinde bir motordur , ktmye bu konuda guveniyorum...
artçı ile bi video gördüm diye hatırlıyorum ama top case biraz zor gözüküyor.
bu arada benim aldığım fiyat 4000euro+400TL (ötv+kdv+plaka+ruhsat+zorunlu trafik sigortası+motorlu taşıtlar ilk vergisi dahil).
Euro şimdi 2.350 civarı yani 9400+400 yapıyor şimdilik. Ama biz alana kadar 2.45 felan olursa 9800+400 olucak ki baya ciddi bi rakama çıkıyo.
yaa boy problemim olmasa yamaha wr125 x e bakıcam.. arada 1 milyar fark var resmen..
ayrıca eger sizi motorunuz geldi diye ararlarsa foruma bildirirseniz cok iyi olur.. bizde bu şekilde gidip görebiliriz.. yoksa adamları aramaktan sıkıldım artık.. duke 125 geldi mi?? yok beyefendi.. iyi calısmalar diyip kapatıyorum resmen.. sıkıldım adamları aramaktan..
http://www.cyclenews.com/articles/ne...-125-duke/full
Güzel bi inceleme var. Hız için 75 mph demiş 120 km/h yapar,
15 hp makinanın daha yüksek hızlara çıkabilmesi gerekmez mi?
Bagaj ve artçı için de süspansiyonla alakalı olarak yeterli yer var gibisinden bişeyler yazmış ama tam anlamadım orayı :
''it's not adjustable, the full-size front suspension gives added visual substance to the entry-level package, though the rear direct-action shock that's the product of the same partnership is adjustable for spring preload, to allow for a passenger or luggage.'' :S
İlgimi çeken modellerden birisi KTM Duke 125. Ama euro ile gelmesi alacak olan kişileri soğutuyor açıkcası.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Bu hafta geleceğini umuyordum fakat son aldığım havadislere göre haftaya geleceği söyleniyor.Okadarsa heveslenmiştim şimdi 1 hafta daha bekleyeceğiz nasıl geçecek bilmiyorum açıkcası...
Valla ilk defa yurt dışından gelecek olan sıfır km araç alıyorum. Normalde haziranın ilk haftası teslim dendi , gümrük , ruhsat , plaka derken 1 hafta geç teslim edilmesi normal fakat dediğiniz gibi 3 4 haftayı aşacağını sanmıyorum açıkcası. Spormoto'dan aldım daha önce aranızda bu tarz bir sorun yaşayan varmı oradan alışveriş yapıp?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)