Bence Bayilerden İstenildi Taktirde Getirte Biliceklerini Düşünüyorum.
Bence Bayilerden İstenildi Taktirde Getirte Biliceklerini Düşünüyorum.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Mecbur getirecekler.
Eskilerin de fiyatini düsürüp elden çikarmaya bakacaklar.
Bu isler böyle olur.
Yeni model bekleyen tüketici gidip eski modeli alirmi?
Ancak bir fiyat avantaji sunacaksin ki ikna olup alsin...
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
en az 7.500 tl olacak gibi,daha fazlada olursa yamaha yzf R125 tek geçerim
yardım edecek kımse yokmu akıdesler. seyhan 150 motor 90 km gecınce tıtreme oluyo. nasıl cözerim bu sorunu bılen varmıdır acaba.
Yardım edecek birileri elbet bulunurda bu topicde diğil sizi şuraya alalım
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...teknik-servis/
uzun zamandir turkiyede bulunmadiginiz belli suan ellerinde kalanlari suanki fiyattan 1 lira assa indirmeden en az bir sene daha kasacaklar daha sonra avrupa ve diger gelismis ulkelerde elde kalmis cibirlari ucuza trye alip onlari satacaklar en son daha dunyada satilacak eski kasa kalmayinca bunlar ulkeye fener alayi esliginde giris yapacaklar
Ama hepside birbirine benzemesin bence.
2011 CBR 125R ile ilgili video
http://www.youtube.com/watch?v=UsedKPcdDy0
motor çok güzel de o egzoz ne öyle ya?? ama kasa olarak çok güzel cbr 125 ince olduğu için soğuk duruyordum ama bu model gelsin bakalım uyarsa alırız inş.
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
video'da 600RR gibi kaslı duruyor
Her türlü cevooo...!:D Yok yok, videoyu izleyince ikna oldum
Anlamıyorsunuz galiba. Adamlar ellerindeki motorlar bitene kadar(yada çok az kalana kadar) yeni modeli spariş etmiyorlar. Getiren 1-2 yer oluyor ozaman da parça sıkıntısı yaşanıyor. Bakın ben bilmiyordum ama '07 modeli '10 de getirildi diyor birisi. Hadi okadar olmasa da yeni motora başlayacak birisi ne yapsın? Yani 0 motor alayım diyorsa beklesin mi 1 yıl 2 yıl.. Ya illa 2.el alacak yada gidip birazcacık ucuzlatılmış fiyattan "iyi düşürdüm motoru" mantığıyla eski kasayı alacak. Yani işin özü buradaki satıcılar yüzsüzlüğün kallavisini yapıyorlar. Bir diğer deyişle müşteriyi resmen .....! neyse....
işte bu markaların kasması normal piyasada onca hurda varken kasarlar tabi kaç para olursa olsun bu motor satar hemde çok kim ne derse desin yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Sen usenme kafam kadar egzos koy butun grenajlari yenile arka lastik hala 4 parmak genisliginde.
Bu racing motorsa bende Valentino Rossi yim.
We are many...
10 numara makina olmuş..burdanda anlaşılıyoki honda eleştirilere kulak veriyo..buda güzel bi olay..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)