600F Geri Dönüyor - 2011 Honda CBR600F
Reklamlar
-
08 Aralık 2010, 22:34
600F denilince eski 600F'i istiyor tabi insan.
Fakat yukarıda da yazıldığı gibi 600F'ın devamı 600RR...
Honda mühendisleri hornete grenaj takarak çok cüzzi bir maliyete yeni bir model yaratmışlar.
Yeni model demek yeni tat demek.
Motorseverlere yeni renk demek.
Isım olarak da ne olsun demişler... Hornet S olacağına 600F olsun... Hem efsane isimden kazanırız...
Z750'yi de grenajlı bekliyoruz...
Reklamlar
-
08 Aralık 2010, 22:42
en çok dikkatimi çeken şey grenajların motor bloğunu tam olarak kapatmıyor olması, sanki kısa çorap giymiş gibi
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
08 Aralık 2010, 22:49
Honda'nın yeni far tasarımına hiç alışamadım, güncel Cbr 1000 bile yabancı geliyor.
-
08 Aralık 2010, 22:51
-
08 Aralık 2010, 23:14
oturuş ve sürüş pozisyonu hoş değil sanki
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
-
10 Aralık 2010, 00:45
Orta sınıfta yeni modellerden beğendiğim FZ6R ve CBR600F var, yeni modeller hem rahat hemde görünümleri SS lara benziyor. Bence gayet güzel olmuş
-
-
ben arka plakalığın çok dışarda olmasını sevemedim
-
Honda, 1100xx deki geleneğini 600f de de bozmasaydı daha çok iş yapardı gibime geliyor. Böyle çok basit,kırma gibi duruyor.Eski 600f deki o kas malesef bu motorda yok.Daha çok hilkat garibesi gibi duruyor.
-
Bunun hiç bir yerinde 600f yazmıyor.Sadece CBR yazıyor,birsürü CBR çeşidi var....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
-
ben selesini ve kuyruğunu hiç beğenmedim.
heleki 2001 600f'imi yeni almışken hiç beğenmedim
far tasarımıda alışageldik değil şu tek farlarıda beğenemedim daha bir türlü ...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
mesaja bayıldım.
coq adlı üyeden alıntı
Tutamadim kendimi.
Aldim 600F'in karenajini, koydum Hornet'in ustune...
Su resmi kullandim:
Hornetimiz su;
Sonuç;
çalışma harika olmuş
-
2006 cbr 600 f mi yeni satmış biri olarak ilaç gibi gelen bir haber oldu üretimin devam etmesi ancak hayal kırıklığına uğradım çok kötü bir tasarım bence 600 f nin devamı gibi değil ön far berbat olmuş horneti giydirmişler herşeyi aynı ancak hornetin ağırlığı 220 olarak gözüküyor 600 f nin grenajlı olduğu halde 200 civarında acaba özel olarak hafif malzemeler kullanılıp hafif tutulmuş yani hornet altyapısında olan bir motor ve grenajlı olduğu halde daha hafifi yanlışım varsa düzeltin lütfen eski 600 f 109 beygir 173 kilo civarındaydı zannedersem şöyle bi baktım yenisinin ağırlığı 200 civarında beygir gücü de 100 olarak gözüküyor güç azalmış ağırlık artmış muhakkak teknolik olarak getirdiği yenilikler olumlu olucaktır ancak ağırlık ve güç de olumsuzolarak etkiliyecektir acaba sürüş pozisyonu eski 600 f kadar rahat mı
açıkcası yeni almak istediğim motorda çok kararsız kaldım horneti beyenmiyorum giydirilmiş cbr ona göre güzel olsa da pek hoş gelmedi sırf üretmiş olmak için üretilmiş gibi bari kadranlarında bazı yerlerinde güzel değişiklikler olmuş olsaydı yamaha xj6 düşünüyorum fiyat olarak da uygun görünüş ve kullanım olarak çok estetik ve rahat duruyor
ayrıca sormak istediğim yeni cbr 600 f de hesd teknolojisi mevcutmudur? ya da hornete göre yapılan farklı yenilikler teknolojiler varmıdır nelerdir?
umarım en kısa sürede alıp kullanan test eden arkadaşlar olur bizlerde faydalanırız bizde dergilerden falan takip etmek lazım yakında testleri yapılır
-
23 Haziran 2011, 14:16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler