600F Geri Dönüyor - 2011 Honda CBR600F
Reklamlar
-
Reklamlar
-
honda bu sene hep aynı yüz ifadeli motorları çıkarmış
hiç beyenmedim tipi yok ya
-
Cok karısık bir model olmus bence. Cogu modelden birseyler gorebiliyoruz. Fakat 600f in kendine özgü tarzı yok olmus. Ondan kalan mirasın üzerine birşeyler eklenerek yapılmış bir modele benzemiyor. Halen çok tutulan bir model oluşu nedeni ile yeniden üretilmesi çok mantıklı olsa da yeniden üretilmesine sebep olan o eski kasa ve özellikler göz ardı edilip zaten piyasada olan gsxf hornet gibi modellerden ortaya karışık alevli birşeyler yapılmış. Umarım fiyatı ve performansı sebebi ile yine tercih edeceğimiz bir model olur.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
bak z1000 i verip bunu alırım! begendim!
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
-
-
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
bence 600f in klasik kasası daha çekicidi tabi kişisel zevkim
böyle daha sportif olmuş eski heybeti kaybolmuş
-
hiç beyenmedim şu farları..Honda'ların far tasarımı çok kötü..
-
Güzel olmus bende cok begendim motoru. Honda kopmaya basladi .
Bu arada eski modelden cok daha kaliteli bi durusu ve asilligi var. Eski modellerdeki soba borusu gibi egzozlardan kurtulmak iyi oldu oneydi öyle yaaa. Bence, xj 6 daki gibi tamamen saklasalardi egzosu daha bi hos olurmus motor.
-
ovvv yeah
-
-
-
Bu motor Hornet'in grenaj giydirilmiş hali. Gerçi kötü bişey değil zira Hornet iyi bir motor. Görebildiğim tek teknik fark ön frenlerin 3 yerine 2 pistonlu kaliperler olması. Fiyat farkı çok olmazsa Türkiye'de pek satılamayan Hornet'in yerini alır.
Hornet'in GSR600'den 3000 TL kadar ucuz olmasına rağmen onun yarısı kadar satmamasını anlayadım hiç bir zaman. Teknik olarak çok yakın motorlar. GSR'ın görüntüsü daha çok seviliyor herhalde.
-
ön farlar gsxr 600 ün dar hali gibi cbr 250 dede benzeri var.
iki kız kardeş olcaklar sanırım cbr 250r ,cbr600f
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
vayyy bee gerçekten harika gözüküyor sele eski modeldeki gibi tek parça uzun yolda yapılır bununla tam bir sport touring race karışımı olmuş....
-
Arkadaslar, hornetin kuru kuru grenaj giydirilmis hali degil bu motor. Tamam motor sasi ayni olabilir (ki ben sasininde ayni oldugunu sanmiyorum, eminim metrik degisiklikler vardir).
Eger grenaj giydirilmis hali olsaydi, depo , koltuk ,gidon vs vs hepsi ayni olmasi gerekirdi. Bu motorda bunlarin hepsi farkli tasarlanmis.
-
rman adlı üyeden alıntı
Arkadaslar, hornetin kuru kuru grenaj giydirilmis hali degil bu motor. Tamam motor sasi ayni olabilir (ki ben sasininde ayni oldugunu sanmiyorum, eminim metrik degisiklikler vardir).
Eger grenaj giydirilmis hali olsaydi, depo , koltuk ,gidon vs vs hepsi ayni olmasi gerekirdi. Bu motorda bunlarin hepsi farkli tasarlanmis.
Elbette birebir aynısı değildir. Arada 4 model yılı fark var. Fakat motor bloğu aynı. Şaseye gelince. Şaseyi göremiyoruz zira Hornet'te de bunda da tek omurga şase kullanılmış. Plastik ve alüminyum parçalar ise aynı (depo altındaki biraz daha uzun sadece) fakat montaj yerleri aynı olduğuna göre aynı şase olduğunu düşünebiliriz.
Ayrıca senin söylediğinin aksine depo ve koltuk aynı. Daha önemlisi arka maşa ve full egsoz sistemi aynı, ayaklık setleri de aynı. Kısacası Hornet tabanlı bir motosiklet bu.
Ayrıca Hornet tabanlı olması kötü birşey de değil.
Nasıl Triumph Daytona ile Street Triple aynı ise bunlar da o kadar aynı.
-
kench adlı üyeden alıntı
Elbette birebir aynısı değildir. Arada 4 model yılı fark var. Fakat motor bloğu aynı. Şaseye gelince. Şaseyi göremiyoruz zira Hornet'te de bunda da tek omurga şase kullanılmış. Plastik ve alüminyum parçalar ise aynı (depo altındaki biraz daha uzun sadece) fakat montaj yerleri aynı olduğuna göre aynı şase olduğunu düşünebiliriz.
Ayrıca senin söylediğinin aksine depo ve koltuk aynı. Daha önemlisi arka maşa ve full egsoz sistemi aynı, ayaklık setleri de aynı. Kısacası Hornet tabanlı bir motosiklet bu.
Ayrıca Hornet tabanlı olması kötü birşey de değil.
Nasıl Triumph Daytona ile Street Triple aynı ise bunlar da o kadar aynı.
Evet haklisin koltukta depoda ayni, kuyrukta farklilik var. Boya farklarindan ve gölgelendirmeden dolayi tam olarak cözememistim ilk bakista. Ilk 10 dakikada msj degistiricektim yetistin.
-
isim olarak çıkması eski f leri canlandırır iyi olmuş....
ama tip olarak derseniz biraz tuaf geldi alışmak lazım....
benim motorum daha yakışıklı
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler