Honda CBR250R - Yeni 2011 Model
Reklamlar
-
slm ben bu sıteye yenı üye oldum da öncelıkle bu cbr 250 nın bende tanıtım vıdeosu var ama nasıl siteye yüklıcem bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz ve bu motorun bır kaç özellıgınden bahsetmek istiyorum arkadaşlar motor ABS ve enjeksıyon sıstemı var motorda dijıtal gösterge bubub gıbı bırkaç özellık VFR 1200 Küçültülmüş hali bu ve VFR 1200 de tasarım ödülü almış bır motordur. arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevınırım cbr 250 nın vıdeosunu nasıl yüklıcem acaba sıteye şimdiden çok tşkler
Reklamlar
-
youtube a yükleyip , youtube dan buraya direkt izleme yapabilirsiniz .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
250cc ama tek silindir :S arkadasimda 94 model cift farli cbr 250rr var 4 silindir 16v hemde 20 bin devir gosterge var
-
Mototal Cem Bey: 11.000.- / 12.000.- arası anahtar teslimi olabilir
Arkadaşlar,
Dün merakımdan Mototal'den bu motosiklet için Yetkili Satış Temsilcisi Cem Bey nezdinde fiyat tahmini hakkında görüş aldım telefon açıp... Kendisi " 11.000.- / 12.000.- arası anahtar teslimi olabilir." dedi. "Fuarda gelecek ve Ocak sonu - Şubat gibi de yetkili bayi olarak kaparo toplamaya başlayacağız" dedi.
Bilgi toplarken oturuş pozisyonunun dik olduğunu ifade etti. Reklamında da Honda resmi ağızda bunu belirtiyor yazılı olarak. Ama ben daha çok kendi rahat oturuşumdan çok artçım olan eşimin rahat edip edemeyeceğini merak ediyorum. Eski motosikletim olan NX4 Falcon'da rahat olduğunu söylerdi. Bana benim gibi sakin yaradılışlı kullanıcılar için TOURING amaçlı da kullanılacağını ifade etti Cem Bey.
Sizce de bu enjeksiyonlu, yeni kuşak makine ikimizi, hem konfor hem de ekonomik anlamda rahat ettirir mi uzun orta menzile gelir mi? arkadaşlar almayı düşünsem?
-
Gidondan dik oturuşlu olduğu belli. Ninja 250 teknik olarak bundan daha iyi olsa da görünüşü artık biraz demode oldu.
11000 - 12000 TL fena fiyat değil. Bir tane de 10000 TL altı 250 cc naked tipli makina getirseler ne güzel olacak.
-
modern dizaynı ve yeni teknolojisiyle sıfır alıp uzun zaman kullanmayı düşünenler için ideal bence.özellikle yakıt tüketimiyle tam ülkemiz şartlarına uyum sağlayacak bi motor.param olsa alır en az 4 yıl binerdim
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Honda buna en az 13000 ister ve satamaz yoksa motor güzel tahminime göre 13 civarı isteyecekler ve yine satmayacak ben deliliğim 13 milyar veripte 250 lilik motor aliyim giderim temiz gsr veya cbf veya dl alırım aynı paraya 600 lük dururken napiyim ben 250 liliği
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
avciceyhan adlı üyeden alıntı
Honda buna en az 13000 ister ve satamaz yoksa motor güzel tahminime göre 13 civarı isteyecekler ve yine satmayacak ben deliliğim 13 milyar veripte 250 lilik motor aliyim giderim temiz gsr veya cbf veya dl alırım aynı paraya 600 lük dururken napiyim ben 250 liliği
250lik motor şehir için trafikte daha rahat olur ve litresi 4tl yi geçen meretide daha az tüketir ama dediğin gibi 13bin olursa zaten sıfır ninja 250 en iyi tercih gözüküyo nijadan ucuz olursa hyosung fiyatına honda satılırsa tartışmasız bu motoru herkes almaya başlar
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Felon adlı üyeden alıntı
250lik motor şehir için trafikte daha rahat olur ve litresi 4tl yi geçen meretide daha az tüketir ama dediğin gibi 13bin olursa zaten sıfır ninja 250 en iyi tercih gözüküyo nijadan ucuz olursa hyosung fiyatına honda satılırsa tartışmasız bu motoru herkes almaya başlar
Haklısınız ben.
1.- Her gün şehir içi işe ulaşım için Altunizade - Osmanbey (Toplam 22 KM) kullanacağım. Az yaktığı da kesin.
2.- Eşimle hafta sonları orta mezillerde geziler yapacağım Marmara Bölgesi içinde.
Benim en merak ettiğim konu artçım la beni rahatsız eder mi çok?? İkimizi de çeker bence (85 kg + 70 kg) gücü kafi...
-
GCervatoglu adlı üyeden alıntı
Haklısınız ben.
1.- Her gün şehir içi işe ulaşım için Altunizade - Osmanbey (Toplam 22 KM) kullanacağım. Az yaktığı da kesin.
2.- Eşimle hafta sonları orta mezillerde geziler yapacağım Marmara Bölgesi içinde.
Benim en merak ettiğim konu artçım la beni rahatsız eder mi çok?? İkimizi de çeker bence (85 kg + 70 kg) gücü kafi...
90 cc scooter üstünde 2 tane 100 kiloluk kişi ile 65-70 görüyorsa , bu motor hayli hayli çeker
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
bu 2009 da üretilen honda CBR 600 RR limited edition lardan artık üretiliomu
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
-
umtglsr adlı üyeden alıntı
bu 2009 da üretilen honda CBR 600 RR limited edition lardan artık üretiliomu
Limited edition ise mantıken artık üretilmiyordur.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
Burada 5095TL fiyat ile satista CBR250R ama goruntusu pek hosuma gitmedi ( Tayland )
-
görüntü güzel ama fiyatı tahmin etmekde zor olmuyor CBF 600N(abs) getirse ya bu honda
-
isim vermek istemeyen bir yetkili fiyatın 13.000-15.000TL arası olduğunu bildirdi.
-
Hersekli adlı üyeden alıntı
isim vermek istemeyen bir yetkili fiyatın 13.000-15.000TL arası olduğunu bildirdi.
yuhh dicem ama olmucak
-
Hersekli adlı üyeden alıntı
Çok satar Honda.
-
ninja'nın 0 fiyatı 5500€ x kur(~ 2,11) = 11600 civarı.
13000-15000 arası ortalama bir fiyatlandırma seçelim : 14000
fark = 2400 TL
2400 TL'ye 600 litre benzin alınır, 100 KM'de 3,2 Litre yakarak bedava 18750 KM yol yapılır
bir yetkilinin honda'da çalışmak için yeri geldiğinde isim vermekten kaçınmak dışında böyle hesap-kitap bilmek gibi bir meziyete de sahip olması gerekir aksi takdirde kendilerine ticari hayatta başarılar dilerim!
-
bu motosiklet 10000 üzeri olursa sonu vtr 250 den beter olur. bu arada motosikletin üretim yeri tayland. yani cbr 125 ile aynı yer. 125 lik cıbıra 6200 isteyen honda 250 liligede 10000 civarı ister. yok cbr 125 in iki katı fiyat isterlerse başarılar dilerim.
bu arada vtr 250 nin pahalı olmasının nedeni japon üretimi olmasıymış.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler