2011 Honda CBR1000RR, CBR600RR Renkleri
Reklamlar
-
Honda firması 2011 CBR1000RR ve CBR600RR modellerinin yeni renklerini Almanya da tanıttı.
2010 INTERMOT fuarında yeni renkleri ve grafikleri ile karşımıza çıkan CBR1000RR, CBR600RR modelleri ilgi çekti.
Honda 8 yeni modelini kasım ayında yapılacak EICMA Milano motosiklet fuarında tanıtacak.
CBR1000RR Kuzey Amerika versiyonunda 3 renk seçeneği olacak.Kırmızı/Siyah, Siyah, Turuncu Repsol modeli. CBR1000RR C-ABS modeli sadece Kırmızı/Siyah olarak satışa sunulacak.
2011 CBR600RR, Kırmızı/Siyah ve Siyah renklere sahip olacak. C-ABS versiyonu sadece siyah renkte satışa sunulacak. Her iki aracın Avrupa satışında ise üç renkli versiyonları olacak. CBR1000RR Mavi/Beyaz/Kırmızı modeli ile satışa sunulacak. CBR600RR Turuncu/Metalik Gri boyalı versiyonu ile dikkatleri üzerine çekecek.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
-
600 rr turuncu falan bozar en güzeli 2007 2008 model kırmızı siyah
-
Yeni kasalara bir türlü ısınamadım ben.
2007 ve öncesindeki kasalar gayet güzeldi.
Performansı bilemicem tabi ki.
-
kanucan adlı üyeden alıntı
Yeni kasalara bir türlü ısınamadım ben.
2007 ve öncesindeki kasalar gayet güzeldi.
Performansı bilemicem tabi ki.
eski kasaların tek hoşuma giden yönü arka ledli stop olması yenide bu geleneği neden devam ettirmediler anlamadım
-
Yemin ederim 600'ünü biri böyle yapıp milletin beğenisine sunsa cevaplar kısmen şöyle gelecektir; "kardeş güzel olmuş emeğine sağlıkta keşke klasik renklere bağlı kalsaydın",
" hayırlı olsun, turuncu yerine sarı kullanabilirdin", "beğenmedik, daha güzel olabilirdi"....
Bu nedir yahu, gerçi adamlarda haklı ana renkler kaç taneki, 4 yılda kasa değiştir her yıl farklı renk kullan...
-
-
Off off.. Biz hala Movistar ve Hyosung üzerindeyiz :D
-
Bence 600rr ile satış patlaması yapabilir Honda çok çekici duruyor 600rr
Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:
-
ERYİLMAZ adlı üyeden alıntı
Bu gördüğün 2007 model. O zamandan beri de sadece renkleri değişiyor. Gayet iyi bir motosiklet olması ve ekonomik kriz sebebiyle de tamamen yeni bir tasarm zamanı gelmesine rağmen Honda 2011'de de bu modelle devam edecek. Tabii ki her sene renkler değişiyor...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Honda'yı Honda yapan model bu bence.
Honda diyince aklıma 600rr geliyor, bu kasa.
kırmızı-siyah, vazgeçilmez.
'' Honda CBR 600RR '' :joker:
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Bu gördüğün 2007 model. O zamandan beri de sadece renkleri değişiyor. Gayet iyi bir motosiklet olması ve ekonomik kriz sebebiyle de tamamen yeni bir tasarm zamanı gelmesine rağmen Honda 2011'de de bu modelle devam edecek. Tabii ki her sene renkler değişiyor...
resimin üzerinde yazıyor kaç model olduğu 07 değil 08 model zaten 07 08 aynı ondan karıştırdın herhalde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 ----------
kacar38 adlı üyeden alıntı
Honda'yı Honda yapan model bu bence.
Honda diyince aklıma 600rr geliyor, bu kasa.
kırmızı-siyah, vazgeçilmez.
+1905 aynen
-
zevkler ve renkler tartışılmaz ama turuncu yakışmış bence gümüş renkle beraber hari ka durmuş ...,
kırmızı siyah ta güzel ama her malın alıcısı vardır demişler..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
1000 RR ın far tasarımı berbat bence.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
fireblade nin farlarını bende sevmiyorum enduro havası veriyo sanki motora
yeni turuncu metal renkli 600rr da çok albenili duruyor
fuarı sabırsızlıkla bekliyorum
ülkemize ne zaman giriş yapar acaba 2011 modeller bahar ayında 125 almayı düşünüyodum ama
gelir mi dersiniz o zamana kadar
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
Benim en sevdiğim kızım far ve kıç kısmı :D felaket güzel duruyor ama hala yeni bir tasarım gelmedi yenilik şart bence )
-
-
Benden de birkaç 100 rr fotosu,dop dolu tok duruyor,çok etkileyici vesselam.
Ama malesef bilgisayarımdaki fotoları koymayı başaramadım,bu konuda yardımınız olursa koyacağım fotoları.
MOTOSİKLET AZGIN DUYGULARI GÖSTERME VE İNSANLARI RAHATSIZ ETME VASITASI DEĞİLDİR.
-
Konu başlığının en üstündeki fotonun gideri var hani . ;)
-
yeni kasalar tabi ki daha güzel fakat 600rr'ın en sevdiğim noktası eksozun altta olmasıydı olmadı şimdi R6 gibi yanda yarım eksoz. Eksoz takınca eski makinalar gibi yanda olcak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)