2011 Kawasaki Z1000S mi? Geliyor!
Reklamlar
-
Admin
Yeni Kawasaki Z1000S 'in ilk fotoğrafları basına sızdı. Z1000S fotoğraflardan, 2011 model çıplak Z1000 'ne kafa grenajı giydirilmiş versiyonu gibi görünüyor. Teknik özellikleri açısından, Kawasaki Z1000S neredeyse Z1000 aynı olacağı tahmin ediliyor. Yeni eklenen grenajlar ile motosikletin ıslak ağırlığı yaklaşık 223kg ulaşacak. Bu ağırlık artışı motosikletin performansını nasıl etkileyeceğini ise ileri ki zamanlarda göreceğiz.
Kawasaki bu model ile çıplak Z1000 'nin saldırgan yapısını bozmadan, touring performansılı bir motosiklet yaratmaya çalışmış. Şimdilik detayları kesinleşmeyen Yeni 2011 Z1000S'in 5 Ekim 2010 tarihinde tanıtımı yapıalcak.
Reklamlar
-
2010 modeliyle beraber Z1000'i bir kez daha cazibe noktası haline getiren Kawasaki bu modelinin kaymağını yemeyi aklına getirmiş olmalı güzel bir model ortaya koymuşlar,merakla beklediğim ZX10-R'ı şimdi daha'da merak ettim.
Kawasaki'nin mühendisleri son 3 yıldır özellikle racing modellerinde kullandıkları çizgileri bir tarafa bırakıp umarım daha değişik bir çizgi kullanırlar,tıpkı 2010 Z1000'de yaptıkları gibi.
-
Suzuki DL' nin kafasını (farlarını) gördüm sanki SS sevmememe rağmen gayet hoşmuş.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
Büyük bi er6 gibi olmuş sanki, kawasaki tasarım işinde çok büyük yol aldı. Güzle makina olmuş.
-
-
tasarım güzel fakat sizcede racing olmamışmı bu biraz ?
-
strangerRTR adlı üyeden alıntı
tasarım güzel fakat sizcede racing olmamışmı bu biraz ?
bence tam bir sport-touring olmuş , gidon resimlerine bakarsak oldukça yukarıda konumlandırılmış. Eğer fiyatı 20 binler civarında olursa satar bu makine. çok beğendim ben...
-
-
kawasaki mühendisleri çok güzel işler çıkarıyor. tasarımlarında ayrı bi güzellik,estetik var. bakalım Z750 nin kasasını nasıl değiştirecekler bence Z750 yi karizmatik yepyeni bi dizayna kavuşturacaklar. başarılar onlara.
-
bencede harika görünüyorlar,çalışınca her zaman güzel işler çıktığı ortada
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
çok güzel ama biraz pahalıyım ben der gibi bi bakışı var
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler