2011 model Tvs Apache "Gaziantep Fuarı'ndan"
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Merakla beklediğim bi model inşallah biran önce gelirde cbf'le arasında bi seçim yapıp devam ederiz.
-
dmert89 adlı üyeden alıntı
Merakla beklediğim bi model inşallah biran önce gelirde cbf'le arasında bi seçim yapıp devam ederiz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31531931/detay
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
çok güzelmiş
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
eğer beyaz modeli gelirse cidden güzel olur siyahı da güzel ama beyazı bir başka
-
tebrik ederim Apache'yi
Türkiye pazarında umduğunu bulacak inşallah
bu tip küçük ayrıntılar, değişiklikler aslında çok önemli
umarım bol bol alan çıkar ve motor kültürü yerleşir
umarım fiyatı da çok fazla yükselmez
ve diğer firmalar da işte böyle küçük ayrıntılarla kullanıcıların beğenilerini bir nebze olsun kazanırlar
aslında Türkiye'de güzel bir pazar var yeterki firmalar burada arge çalışmalarını doğru dürüst yapsınlar ve tüketicilerin beğenilerini ön palana alsınlar
hayırlısı olsun
saygılar
-
-
yakından incelemek lazım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
İsotlar bayramdan sonra bayilere dağıtım yapacaklardı, bayramda sonra aradım yine ertelediler , fiyatında değişiklik olmayacakmış beklemekten başka bir seçenek yok.
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
Fuarda Ekim ayı teslim sipariş alıyorlardı...
-
Firmayı aradığımda da kesin tarih veremiyoruz demişlerdi, hindistanda yağmur nedeni ile yükleme yapamıyorlarmış, evraklarında sorun varmış gibi bahaneler söylemişlerdi, inşallah satışa sunarlarda motorsuz kalmayız
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
benim kontağı açınca tüm göstergelerin sonuna kadar çıkması hoşuma gitmiştir hep sanırım yeni apachelerde bu mevcut resimlerden öyle anlaşılıyor.
-
Temmuzda da sipariş alıyorlardı iki hafta sonra getirmek için.
-
-
-
Çok güzel makine, gösterge de oldukça zarif. Turuncu arkaplan rengi favorimdir zaten :D
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
Arkadaşlar motor harika, dijital olması on numara Acaba ankarada sıfır satışı varmıdır ?
-
slm arkadaşlar bu motor cbf ve ybr satışlarını düşürür bence onlardan motor gücü çekiş ve hız bakımından daha iyi benim düşüncem tabi bu :D
-
-
TVS İzmir bayisinden 2011 modeller için aldığım cevap: 1,5 ay sonra kesin olarak gelecek. Yani tarih olarak 10. ayın sonu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)