2011 Aprilia Dorsoduro 1200
Reklamlar
-
İtalyan üretici Aprilia nın bu hafta başında tanıttığı supermoto modeli Dorsoduro 1200, tamamen yeni 1200cc 90 derece V-twin motora sahip. Yaklaşık 130bg güç reten araç, elektronik traksiyon kontrolüne sahip. Bu sistem ayrıca firmanın RSV4 yol modelinde de önümüzde ki seneden itibaren kullanılacak.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
far-gidon kısmı biraz çirkin olsa da çok güzel makine..
-
-ibrahim- adlı üyeden alıntı
far-gidon kısmı biraz çirkin olsa da çok güzel makine..
Bende beğenmedim.
Birazda motor hacmi düşük olsaymış keşke.
Bildiğin Naked. 1200 cc. Oha !
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Çok hoş bir görüntüsü var ama. Bir bütün gibi durması çok sağlam bir hava yaratmış. Farlar da çok iyi oturmuş bence
-
Ducati 1100 Hyper super motor yapinca Aprilia da inadina 1200 cc yapti.
Teknoloji ilerledikce otomobillerde CC dusuyor . Eskiden 2500 cc asagi olmayan aile tipi binek araclar ayni boydaki kasalarinda 1.4 motorlar ile gidiyor.
Buna nazaran eskiden dusuk cc olan motorlar her gecen gun yukari dogru tirmaniyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Süpermoto haric herseye benziyor beğenmedim ama sırf aprilia diye yinede sevdim
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Ducati 1100 Hyper super motor yapinca Aprilia da inadina 1200 cc yapti.
Teknoloji ilerledikce otomobillerde CC dusuyor . Eskiden 2500 cc asagi olmayan aile tipi binek araclar ayni boydaki kasalarinda 1.4 motorlar ile gidiyor.
Buna nazaran eskiden dusuk cc olan motorlar her gecen gun yukari dogru tirmaniyor.
Arabada minimalizm hakimken motorda odipal çatışma öne çıkıyor, ondan
-
supermoto diyince ktm duke den şaşmamak lazım
-
bence kesinlikle mükemmel...
duke ü de hypermotard ı da solladı gözümde
Edit: birde arka jant tek kollu olsaymış tadından yenmezmiş (:
-
-
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)