ya cok pahalı?
ya cok pahalı?
walla çok manyaq motolar war yapan saolsun...
yuh, o paranın üstüne biraz daha koyunca honda cbr600 alınıyor.
May the Force be with McLaren Mercedes
hakket güzelmiş
GÜZel alet bencede siyahı daha güzel duruyo
valla benzer bi modele bindim yamahanın t max ti sanırm oda.insana harika bi güven hissi verio bu makina! beğendim!
Tüm Motorculara,ben Motorcuyum Diyenlere Ve Kendini Motorcu Hissedenlere Akçakoca Dan Selamlar...
selamlar coruscant'tan... selam yollamak için güzel topik bulmuşsun, ne diyeyim.
May the Force be with McLaren Mercedes
slm yahu one öle fiyat bende bizim yurdumun motoruna binerim ona gene binmem tip sıfır bence ve gercekten cok ama cok abartılı bence 3 bin ytl olması gerek burdan öle gözüküyo fazlası zararlı olur bence
Tamam guzel mukemmel tasarım. Ama debriyajı bırakınca tek tekere dusuyo mu?? Ne kadar motor freni yapabiliyorsun??? Vites aralıkları ile oynayabiliyormusun??? Bosver scooter ı ne yapcan tektekere kalkmadıktan sonra...
Herkese slm! bence en iyi maxi motor: Malaguti spidermax gt500
www.malaguti.com
Kullandığım Motor: PHANTOM MAX 250 MALAGUTİ
bende maxi camiyasın a gececeğim sıralar çok elemeler yaptım yamaha majestyyi çok beğenmiştim sonra t max 500 ü beğendim daha bi spor gelmişti uygun olacaağinı düşünmüştüm ama burgman 400 aldığımda iyiki yamahaya binmemişim dedim servise götürdüğümde bakım için tmax o hayallerimi süsleyen motorsiklet çok küçük we sönük geldi bence maxi alacaksanız burgmanı tercih etmenizi tafsiye ederim we kısıtlı herkeste yok kaliteli motorsiklet tüm motorsikletçi arkadaşlarımın farı açık kaskı takılı olsun
hoş güzel motor gercekten siyahı daha bi harika ama fiyatlar öle uçmuş resmen yamaha oluncada normal gelebilir ama bu makinaya 16 küsür verilmez ben vermem en azından off offf nedir bu vergilerden cektiğimiz :(
walla kmcyo 500 luk war babamda onla aynı gıbı kmycoya burgman 650 bıle yetısemıyo
arkadaşlar ben burgman ve silver wing kullnadım . Şu anda bir T max im var . Mükemmel bir makina. Diğerlerinden en büyük farkı sesi , seri olması en önemliside denge . Müthiş güven veriyor .
bencede fiyayıyla dogru orantıda olmayan bi motor
ayrıca cok tıpsız
bunu alcagıma gider honda silwerwing 600 alırım...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
MOTO ASKIM BUNUN SARISIYLA baslamıstı zannedıyorum xp500 du yada xmax nese beldeyamadan yetkılı levent bal ile gorusmustum o zaman bu kesınlıkle hafıfe alınıcak bı alet degıl bılegını kontrol edemeyen kendını oldurur demıstı
ama bence hala kraldır maxide
20 milyara gider royal star alırım bu nedir ya. 20 milyar verip scooter'a mı binilir heh heh.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)