2011 Kawasaki ZX-10R WSB Racer
Reklamlar
-
KAWASAKI, 2011 model ZX-10R yarış motosikletini Almanya Nurburgring pistinde tanıttı. 2011 Kawasaki ZX-10R modelinin üretim modeli ise ekim ayı başlarında yapılacak Köln Intermot Motosiklet Fuarında duyurulması bekleniyor. Üretim modelinin teknik bilgilerini fuarda firma tarafından duyurulmasından sonra sizleri bilgilendireceğiz. Almanya da sergilenen araç LeoVince egzoz, Brembo frenler ve Showa süspansiyonlara sahip.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
Gayet kalıplı ve güçlü görünüyor..
-
Gittikçe hatlar sivrileşiyor Yakında havalancaklar sanırım
-
Cakalaz (Doğan) kardeşimize yakışır bu alet !..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
aynalar nerde birader? dermişim
hakiki yarış motosikletiymiş çünkü.
far sinyalde yok.
1000 lira masrafı var
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
aynalar nerde birader? dermişim
hakiki yarış motosikletiymiş çünkü.
far sinyalde yok.
1000 lira masrafı var
Yol versyonu 1 ay sonra
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Motosiklet Eğitmeni
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Su japonlar ne zaman cift arka maşadan kurtulacak onu merak ediyorum.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Benim merak ettiğim şey de:
Bunca zamaaandır hem yapıyorlar hemde yarışıyorlar, peki ne zaman KAZANACAK bu takım(Marka)?? Yol versiyonlarının oldukça iyi olduğu söyleniyor, kimisi öve öve bitiremiyor ama yarışlara gelince rezalet. Yahu STOCK1000 yarışlarında bile BMW ipi göğüsledi 2.senesinde bizim yılların KAWASAKİ'si hala sonuncu hala sonuncu..Hemde açık ara farkla...Bari KTM yada AGUSTA gibi 1-2 motorla yarışan "sınırlı" takımlara geçilmeyin...! SBKda da sürüyle takımı-motoru var heriflerin. Galiba HONDA ile birlikte en çok kullanılan motor ama dereceye girebilen sürücüsü yok!
WSS de bile Yamaha çekilmese, birde Suzuki katılsa(niye katılmıyor hala anlamıyorum?) hali yine perişan olacak. Bir Lascorz ayakta tutuyor koca takımı... Tek rakipleri HONDA, ona bari kafa tut biraz, WSS de olsa "Dünya Şampiyon olduk!" dersin marka olarak...Triumph'ı unuttum bak, haksızlık etmeyeyim şimdi. Hyosung katılsa o bile geçer KAWAyı ya...! Allahtan Ducati, BMW yada Apriia nın 600 lük motoru yok...
Moto-GP'den de çekildi zaten... Sen ne işe yararsın ey KAWASAKİ ??!!
Nasıl bir iştir anlayamadım gitti... Yarışlarda bukadar aciz olmaları resmen içimi kan ağlatıyor(Bir KAWAcı olarak...). Bir de utanmadan hala orada burada "yeni yılın yarış motoru"nu tanıtıyorlar... Sanki çok birşeye yarayacakmış gibi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)