Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hells Angels ve Bandidos barış imzaladı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    151 RS
    bunların içinde mondial mct ci jinluncu warmıdır acaba

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    oh çok iyi olmuş.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

RockheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu iki gurubu üçünçü bir gurup adam eder , onuda şöyle yapabilir abd, istanbuldaki minibüscüleri bunların mekanına yerleştirsinler 3 5 güne kalmaz hepsi levle manya olur
    Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
    Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!

Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    Alıntı woodwork adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suç örgütlerinin ve çetelerin paravan olarak motosiklet kulübü kimliğini kullanmasını anlamak mümkün de, deri yelek giyip bunlara benzemeye çalışan ve bunları ilah gibi gören bizim zavallıları anlamak çok güç. Bu adamlar büyük paralar kazanıyor bu işten, ya bizimkiler ?... içip içip motosiklete atlıyor ve kafalarını gözlerini patlatıyorlar, o deri parçası yeleği giymek böyle bir ayrıcalık işte...
    Bak arkadaşım..
    Ben de yelekli bir Motosiklet kulübünün bir üyesiyim. Deri yelek giyerim çünkü bana yakıştığını düşünürüm artı kulübümün armasını taşıdığım için gurur duyarım. Kimse kimseye benzediği yok.Hele haşa huzurdan ilah gibi gördüğümüzü düşünen bilinçsiz beyinlerden de değiliz çok şükür. Bizlerde Örfümüze, gelenek ve göreneklerimize benimseyen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına ve devrimlerine sahip çıkan, Milliyetci Vatan evlatlarıyız. Bizim maddi anlamada çok büyük paralar kazanmamıza gerek yok çünkü hepimizin bir mesleği bir işi var. Bizler Motosikletlerimizle bir araya gelerek kardeşlik ruhuyla uzun yol yapmayı severiz. Tanımadığımız bir köyün kahvehanesinde kısa mola verirken çaylarımız yudumlayıp insanlarla sohbet ederiz. Gerektiğinde oturur adam gibi içmesinide bilir.Dini vecibelerimizde yerine getirmesini de biliriz. Yolda kalmış bir Motorcuya yardım etmesinide biliriz.Çünkü Birlik ve beraberliği biz o deri parçası dediğin yelekte toplamışız. Kimsenin ne maşasıyız ne de birilerine özenti duyuyoruz . Türk Milletinin özünde, Bağımsız ve Hür yaşama iradesi olduğundan, bunu en iyi biz Türk motosiklet kullanıcıları bilmesi gerekir. Bir başkasının yalakalığını yaptığımızı düşünerek çamur atarak değil.
    Bu nedenle biraz bilinçli olmak lazım, bu forumda kalkıpta bilip bilmeden zırvalamak lazım. AT GÖZLÜĞÜYLE BAKMAMAK LAZIM.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)