peguoet in her zaman ki salak lığı nı hep yapıyor ne kadar bet motorlar yapıyor ve bir sürü para istiyor neymiş sağlammıs alakası bile yok çok boktan bir motor hiç işim yok bu motora 9 - 10 milyar para verecem
peguoet in her zaman ki salak lığı nı hep yapıyor ne kadar bet motorlar yapıyor ve bir sürü para istiyor neymiş sağlammıs alakası bile yok çok boktan bir motor hiç işim yok bu motora 9 - 10 milyar para verecem
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Ahaa postmoderen sürrealist nü mobilet...
Ben böyle motörün grenajına tükürürüm...
İ.Melih
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
pejo muhendıslerının ne kullandıgını ne yıyıp içtiklerını merak edıyorum???
Arkadaşlar bu motor gençler için,heveslerini alsınlar diye,deneyim kazansınlar diye.
Hani bazen genç yeni üyeler geliyor foruma yaşım 13-15 diyor annemi nasıl ikna ederim filan.
Herşey çok güzel. Alınabilir de bence ( bu fiyata değil tabi ). Mühendislik falan... Güzel olmuş da hiç mi bakmadınız o egzozu taktıktan sonra nasıl duruyor diye be adam? Sanki egzozu akşam dükkanı kapatıp eve gitmek için acele ederken tasarlamışlar gibi. Ya da unutmuşlar sonra da kenarda duranlardan bir tanesini alıp "Ya tak işte şunu ne fark eder?" demişler.
Herhalde isitisnasız olarak bunu alan herkes egzozu değiştirir.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
xr seriside satmadı bunlarda satmaz şirkete zarar göstermek içinmi yapıyolar nedir anlamadım
Şu kıçıkırık makinada bile arkada disk var bizim takalarda yok halen ona yanarım...Adamlar yapıyor ağbii...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yav tek zamanlı diye nerede yazıyor nasıl haber okuyorsunuz anlamıyorum. tekrar okusanıza tek silindir 2 zamanlı yazıyor hem bu 50 cc 14 yaşındakilere hitap ediyor. sorunumuz okumamak
6 bin tl verdıkten sonra bir klr daha alırım be:
bunların sedece yüzüne bakılacak bir motorları var bence,oda peugeot speedfight2
motor şu
http://www.sahibinden.com/orjinal_pe...XQQdisplayitem
yaptıkları eniyi motor budur işte gerisi bi cacık olmaz..bencee
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
kim nederse desin tam şehir içilik motor bu fiyata olmasada alınır çin çan çon mallarından yine iyidir
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
naked honda aprilia ve ducatinin işi bence peugeot böyle motorlarla pek bi yere gelemz diye düşünüyorum
ülkemizde de yerli malı olarak 50 cc yapılsa öper başıma koyarım artık gına geldi bir türk olarak utanmaya başladım açıkcası arkadaşlar her yerde her üründe neredeyse tamamı yabancı artık düşünsenize yeni türk modeli diye buralara koysak övünsek ? o günleri görecekmiyiz acaba yeri burası değil ama aklıma geldi :( fabrikası parçaları türk olan arabalar motorlar makineler olsada parçaları makineleri bol bol kullansak hayalmidir arkadaşlar parçası varmı diye kafamız karışmasa bulmak için ülke ülke aramasak
çok çirkin ya bu fransızlar şarap ve peynirden başka bişeye bulaşmasınlar
arkadaşlar şu anda fransadayım, burdaki motosiklet kültürü biraz farklı, bu gibi küçük motorları inanılmaz çok kullanan var, genelde yazıda belirtildiği gibi 15-18 yaş aralığı, sinek gibi vız vız geziniyolar ortalarda, ehliyet prosedürünü bilmiyorum tam olarak, hatta 2-3 hafta önce gördüğüm bi olaydan bahsediyim, akşam üstü laboratuvardan çıkmış kampuste yürürken yine bu vızırdaklara iki kişi binmiş çimlerde gazlaya gazlaya geliyolar hafif bi yokuşta eksozu çıktı, zaten paslanmış koptu kopacak, bizim elemanlarda durdu, eksozu tekmeleye tekmeleye tamamen söküp oldukları yerde bıraktılar, sonra daha da gürültülü şekilde devam .. .
sonuç olarak;
yani bu motor türkiye şartlarında satmayabilir ama avrupada satabilecğini düşünüyorum ;)
Yazılan olumsuz yazılara katılmıyorum. Topikte yazdığı üzere hedef kitle 14 yaş. Lise gençliği için ideal. Parası bol alan aile çocuğuna alır, başlangıç motoru yapar, parası olmayan da konuşur durur. Bence güzel motor. Çoğu üyemizin motorunda olmayan arkada disk bile var. Görüntüsüde cbf, ybr ve bilimum Çin' lilerden güzel. Beğenmeyenler Fransız motor sitelerine girip onu alacağına ybr alsaydın diye yazabilirler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)