2010 Honda VFR1200F Satışa Sunuldu
-
Honda'nın, Motoplus 2010 motosiklet fuarında tanıtımı yapılan yeni VFR1200F modeli motosikleti satışa sunduğu bildirildi.
Honda'dan yapılan açıklamada, spor ve touring yeteneklerinin bir kombinasyonunu ortaya koyan yeni VFR1200F'in, kategorisinde gelinen son noktayı temsil ettiği belirtildi.
Kullanıcısının ihtiyaçlarına yönelik son teknolojilerle donatılan VFR1200F'in, gerek tasarımı gerekse V4 motorunun özellikleri ile mükemmel bir sürüş kontrolü ve aerodinamik verimlilik sağladığı vurgulandı.
Sürücüsüne yüksek hız, çabuk hızlanma ve V4 motorun güçlü karakteristiklerinden gelen kuvvetli bir haz duygusu vermek üzere tasarlandığı ifade edilen VFR1200F'in, çaba gerektirmeyen kontrolü sayesinde, motosiklet sürmeyi büyük bir eğlence haline getirdiği görüşüne yer verildi.
Kırmızı, gümüş ve beyaz renkleri ile showroomlarda yerini alan yeni VFR1200F'in 42 bin 900 TL'den satışa sunulduğu kaydedildi.
Kaynak:Sondakika
Reklamlar
-
Gerçekten iyi fiyat, direk süper tenere ile karşılaştırdım. Dsg şanzıman opsiyonunu da almak lazım en az bir 5 daha eklemek gerekir.
-
Bayram gelmiş neyime.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
-
çok güzel bir motosiklet fuarda inceleme şansı bulmuştum fakat sahip olma şansım yok
-
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
-
Guneydogu asiretleri dugunlerde oglan tarafina hediye eder ancak
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
42 bin TL'ye yılda 10 tane satmaz.
-
Kendisinden çok söz ettirdi bakalım satış rakamları ne alemde olacak...
-
Parası olan alır, aslanlar gibi biner, olmayan da ağzının suyu aka aka bakar.
Ama satılmayacağını zannetmeyin sakın, şimdiden sıraya girmiş bir sürü alıcısı vardır onun.
Yurdum insanında para bol.
-
geldi geldi diye sanki kanpanyadan satıyorlar bunları alan kitle zaten elit kitle böyle şeylere gerek yok.125 cc olsa tamam duyur duyurabildiğine
-
güzel motor abi çok çok iyi inceleedim ettim ama sorması ayıp otobüsmü alıyoruz yaa:D:D bu ne yaa 42 lira bunun hesabını sormak lazım yaa :(:(
-
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mutluhan honda test sürüşü imkanı vericekmiş, fabrikanın test motoru vereceğini duydum ama detaylar belirsiz henüz...
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
Simdi burada okudum...
Bu meret burada 17 000 euro üzeriymis..
Burada forumdan alinti
hier in Berlin mit kompletten Kofferset und Heizgriffen und und und
über 17 000 EURO !!!!!
TL olarak nekadar yapiyor???
35-36 bin falanmi?
Kur su an nasil bilmiyorum...
-
Motosiklet Eğitmeni
Istanbul'da iki bayi aldi mevzuyu.
Yakinda sisine sisine reklamini yaparlar, sizin de haberiniz olur.
Bu arada ben bile kanli canli gormus degilim motoru.
Ustelik 6 aydir test surusu teklif ediyorlar vakit bulup da tarih bile belirliyemedim.
Isin asli deli gibi merak ediyorum ama bir gunumu oldurmem lazim.
O da isime gelmiyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
otomatik vitesli bunlar dimi ?
-
eftelya adlı üyeden alıntı
otomatik vitesli bunlar dimi ?
Aynen alismak hayli zaman alabilir. Ama hondanin vites kutu sistemleri hep iyidir. Bunuda kivirdigina inanmaktayim. Yakinda otomatik pilotta cikar. Ondan sonrada motor kendi basina garajdan cikip aksam geri gelir Bizde evde gobek yapariz. Teknoloji resmen tembellige sevk ediyor
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
ben otomatik vitesten hiç hoşlanmam , fakat böyle iri cüsseli araçlarda kullanılması taraftarıyım .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler