2010 Hyosung ST7 Tanıtıldı.
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
gv650'den daha klasik çizgileri var. altıda yerden biraz daha yüksek sanki. cruiser sevene güzel motor. hyo büyük bir enduro yapmadı gitti.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
-
Hyo enduro mu yapacak.Önce şu an yaptığı motorları düzeltsin de sıra ona da gelir.Gt250r'nin yedek parça fiyatları maşallah caponları aratmıyo.Fiyat desen çok fazla fark yok.Caponlarla sidik yarıştırıyo ama malesef o kaliteyi yakalaması çok zor.Türkiye de servisi kanuniye teslim etmiş.Capondan şaşmamak lazım.
-
Lifeisgood adlı üyeden alıntı
Hyo enduro mu yapacak.Önce şu an yaptığı motorları düzeltsin de sıra ona da gelir.Gt250r'nin yedek parça fiyatları maşallah caponları aratmıyo.Fiyat desen çok fazla fark yok.Caponlarla sidik yarıştırıyo ama malesef o kaliteyi yakalaması çok zor.Türkiye de servisi kanuniye teslim etmiş.Capondan şaşmamak lazım.
seni tüm site antihyocu olarak tanıdı bilesin...
-
hyo nasıl şase veya karoser üretirse üretsin, kullandığı standart motoru değiştirmeli ve şanzıman modellerini geliştirmeli. şase değiştirip altına karbüratörden bozma motorla 15 sene öncesinin şanzımanını koyarsa daha çok bekler satacak diye. üstelik tek tip (hacimlerine göre hepsi tek tip, sadece şanzımanları farklı) motor üretmesine rağmen gene de motorlar kol çıkarıyor, krank kırıyor.
Japon'dan şaşmayacaksın.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Hoş bir alet olmuş. gv 650'ye göre hp yi biraz düşük tutup, torku yükseltmişler. GV 650 de önde çift dik yokmuydu? Buna niye tek disk koymuşlar acep?
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
hyo nasıl şase veya karoser üretirse üretsin, kullandığı standart motoru değiştirmeli ve şanzıman modellerini geliştirmeli. şase değiştirip altına karbüratörden bozma motorla 15 sene öncesinin şanzımanını koyarsa daha çok bekler satacak diye. üstelik tek tip (hacimlerine göre hepsi tek tip, sadece şanzımanları farklı) motor üretmesine rağmen gene de motorlar kol çıkarıyor, krank kırıyor.
Japon'dan şaşmayacaksın.
fiilen kullanıcılar memnunsa ve halen raabet görüyorsa,yoldan gelip geçenler kawasaki honda sanıyorsa(yani çevrede o hissi uyandırıyorsa) ve hatta temiz ikinci el fiyatı 6bin tl civarındaysa bu marka daha çok tartışılır
-
Hyo'nun 600cc üzeri cruiser sınıfında modern çizgi dışında klasik hatlara hitap eden bir modeli olmuş.
Önden Dragstar'ı anımsattı bana sanki, arkası da GV250'yi andırıyor.
Ama heybetli ve yakışıklı buldum açıkcası. Güzel yapmışlar bence.
Bence fiyatı da illaki japonlara göre biraz daha uygun olacaktır; yani meraklıları tarafından tercih edilebilecek bir motor.
-
[QUOTE=dreamdark;1990986]
Önden Dragstar'ı anımsattı bana sanki, arkası da GV250'yi andırıyor.
Lafi agzimdan aldin.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Bana kalırsa hyosung cruiser segmentindeki popüler motorunu bulmuş..
Kısaca "-Budur!" diyorum..
Gene de aklımıza şu soru takılmıyor değil:
"-El fiyat?"
-
Bir kılıf takayım diye baktım bulamadım, renk kötü vişne çürüğü
-
Herşeyiyle gerçekten dört dörtlük olmuş hani önü çirkin arkası kötü denilmiyor her yeri dolu dolu olmuş
Ama işte hyo bide şu krank sorununu çözseydi tam olucaktı
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Benim motorum var.Kim dedi yok diye.Hyo japonla fiyat yarıştırmıyo.Satarken biraz ucuz satıyo yedek parçadan götürüyo.Bknz. ST kanuni gt250r yedek parça fiyatları....Eksoz takımı 2.000 TL.
Ben kore düşmanı değilim.Geçenlerde LCD TV almaya karar verdim.5 tane mağaza gezdim internette araştırdım.Sonunda kore malı LG 47" tv aldım.Laptop alayım dedim yine araştırdım.En güzeli yine kore malı samsung laptop aldım.Şimdi call of duty 6'yı dev ekranda 1920*1080 çözünürlükte oynuyorum.Koreliler elektronik konusunda çok iyi.Ancak motosiklet konusuna gelince orada durup düşünmek lazım.Japondan şaşmamak lazım.
-
Japon'dan şaşmayacaksın.
Bunun üzerindeki motor görünüşe göre yeni ama 678,2 cc olduğundan vergi diliminde bir üst klasmana çıkıyor. Kol çıkartma efsanesi de bildiğim kadarıyla 2006 - 2007 arası 250 cc modellerde birkaç motorda çıkmıştı. Daha sonraki yıllarda yaşayan var mı bilmiyorum. Ha, bunlar arasında sıfır motoru aklınca açmak için devir saatinin kırmızı bölgesine girip kol çıkartanlar varsa onları motor hatası olarak saymıyorum.
Eğer GV 650 üretimi durmazsa ki bence durmaz, Kanuni bu motoru vergi durumundan dolayı getirtmez.
-
Lifeisgood adlı üyeden alıntı
şaşma ozaman ..ama yorum yaparkende kullanmadığın mal hakkında yorum yapma ..............senin kullandığın cbf de yağ yakıyor kronik olarak o da çok mu kötü şimdiiiiii...
Japon'dan şaşmayacaksın.
kol kran bi gv 250 yada 650 duymadım....250 r larında neden kırdıklarınıda herkez biliyo...
art niyetli bişi yazmak neden bu kadar kolay bunuda anlamış değilim..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
bir yaz boyunca gt250r kullandım. bir günden bir güne ne kol çıkarttığını, ne nanik yaptığını ne de herhangi bir küfürlü sözünü duymadım, görmedim. bu motor da bence çok da şirin olmuş...
-
Gt250R kullanan arkadaşlar var çevremde, Hyosung yada S&T ikiside aynı sonuçta bu motorlardaki (GT250R) en büyük sorun kesici olmaması ve buna bağlı motoru zorlama sonucunda krank kırması fakat adam gibi kullanılırsa gayet düzgün bir makine. Ben hemen hemen herkesin "dandik, aman uzak dur, çinliye bulaşma, keşke almasaydın" dediği bir marka kullanıyorum 0 km aldım 9.000 km geçti. Motorda hala tık yok.. bakarsan bağ olur bakmazsan dağ.. O yüzden at sahibine göre kişner diyorum...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler