Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Scorpion EXO 900 AIR Çene Açılabilir ve değişebilir kask

REKLAM ALANI
    cemilww - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 DL1000
    peki kaskın ağırlığınıda yazmanız mümkünmüdür acaba? teşekkür ederim.
    DL VSTROM 650 K4

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    murat_71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650cs /Scarabeo

slm

Kaskı yeni inceledim, diğer pahalı markalarla aynı yerde durabilecek bir kask gibi görünüyor, 2 aydır shoei multitec ve nolan n 90 arasında gidip geldikten sonra kafam iyice karıştı ... shoei' nin iç astarının komple çıkartılıp yıkananamaması (sadece yanak petleri çıkıyormuş), güneş vizörünün olmaması, n.com bağlamak isteyinlerin montajı esnasında zorlanması fiyatının çok yüksek olması can sıkıcı ve beni biraz uzaklaştırdı, nolan'ın ise görüntüsü ve yedek parçalarının çok yüksek fiyatlardan satılması hoşuma gitmedi, scorpion iç astarı vs tüm parçaları çok çok kaliteli geldi bana, fiyatlarıda çok uygun, motomax firması yedek parça probleminin olmadığından bahsetti, a den z ye komple kask yapabilecek yedek parça stoğunun olduğundan bahsettiler, güneş vizörü kaliteli, ön cam da tabii kanada da üretiliyor (vizörleri) pilotlar için üretim yapan bir firmaymış (yabancı internet sitelerinden yaptığım ufak bir araştırma bilgileri), kaskın dış kabuğu sanırım çin de yapılıyor ama sanırım bir çok iyi marka çinde yaptırıyor... Amerika ve bazı Avrupa ülkelerinde kullanan kişiler çok memnun olduklarından bahsetmişler. Ülkemizde ve dünyada yeni olmasından dolayı bir tedirginlik mevcut, bundan dolayı kimse 500 tl civarında bir para bağlayıp maceraya atılmak istemiyor. yurtdışında fiyatları 300 dolar - 260 Euro civarında seyrediyor. Mutlaka hepsini denemek ve ondan sonra karar vermek gerekiyor sonuçda bunlar benim görüşüm.

hercul3367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt660r innova 125
    bu kaskı kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa
    benim gibi hangi kask diye kıvranan arkadaşlara yardımcı olmuş olurlar.
    Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
    Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
    http://gezginpardus.blogcu.com/

hercul3367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt660r innova 125
    Scorpion EXO 900 AIR yokmu kullanan.
    volkanocak bunu beğendi.
    Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
    Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
    http://gezginpardus.blogcu.com/

banalazim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    kullanıyorum tavsiye ederim... çok başarılı...
    2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
    Kask sadece kafanda değerlidir.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler