Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda 3R-C Konsepti

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

Honda 3 tekerlekli elektrikli konsepti 3R-C yi gelecek ay yapılacak Cenevre Motosiklet fuarında tanıtacak.

3R-C, Avrupalı tasarımcılar tarafından Milano ‘da ki Honda araştırma ve tasarım merkezinde tasarlanmış tek kişilik, 0 emisyona sahip bir konsept.

Aracın fotoğraflarını görmek için tıklayınız.

Moto Aktüel
    Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Eminim tasarımı kadar teknolojisi de üst seviyededir. Gelecek geldi mi ne.

mertka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    ne gerek var böyle şeylere hiç anlamam

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    bu alete sınıf ismi bulmuşlardır umarım hanı enduro chopper vs gıbı süper bır tasarım olmuş ben cok beğendım ama malesef bızler göremeyız gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    gelsin, fiyatı da uygun olsun, alırım bunu ve araba yerine bunu kullanırım gündelik... bıktım yav benzin parasından...

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Çocukluğumdan beri bu ve buna benzer tasarımların reklamını ve tanıtımını çok gördüm. Ama türkiyeye BMW C1 serisi ve benzerleri dışında gelen bir model görmedim, Türk milleti ekonomik bağımsızlıklarını tam olarak kazanamamasındanmıdır, Yoksa yollarımızın bu tip araçları kullanmaya elverişsiz oluşundanmıdır bilemiyorum... Kimse heveslenmesin. Bu araç türkiyeye gelmeyecek..
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

mertka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    zaten bu araçlar nerde kullanılıyordurki bence bunlar fuarları şenlendirsin diye icat ediliyor yani o kadar olmasa bile nerde kullanılıyordur yani sanmıyorumki insanlar bunu gündelik hayatında sürekli kullansın

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    şu araçları artık seri üretimle üretip ulaşılabilir bir fiyattan satsınlarda yollarda bolca görelim. Yoksa gelecek hiç bir zaman gelemeyecek.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı mertka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten bu araçlar nerde kullanılıyordurki bence bunlar fuarları şenlendirsin diye icat ediliyor yani o kadar olmasa bile nerde kullanılıyordur yani sanmıyorumki insanlar bunu gündelik hayatında sürekli kullansın
    Aynen dostum. Firmalar bu araçları üretirken hangi faktörü göz önünde bulunduruyor hiç bilmiyorum. Daha ekonomik oluşunumu? ( gerçi ekonomikmi değilmi onuda bilmiyoruz ) Yoksa insanlara ''Vay be! Adamlar yapmış ağbi!'' dedirterek ne kadar güçlü alt yapılarının olduğunumu ispatlamaya çalışıyorlar? Yoksa dediğin gibi fuar'a renk katarak o firmanın stand'ının önüne kalabalık kitleyi toplamak içinmi yapiyorlar? Amaç ne olursa olsun bence çok gereksiz bi araç. Bunu getirene kadar 125'lik Varadero'yu getirseler çok daha güzel bi iş yapmiş olurlar bence..
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Motosiklet dediğin 2 tekerlekli olcak rüzgarı hissedeceksin motosikleti bunu için seviyoruz bu motosikletlikden çıkmış
    HONDA

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    bu tip tasarımlar hayata pek geçmiyor, 90 lı yıllarda hayata geçmiş çok harika bir otomobilin başına gelenler için:
    http://www.youtube.com/watch?v=N7Mpe7XfODk

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler