en güzeli kar motoru , caponlar yapmıs
http://haber3.com/images/gallery/6422/3.jpg
en güzeli kar motoru , caponlar yapmıs
http://haber3.com/images/gallery/6422/3.jpg
Ben receppss abi yaptı diye biliyordum kar macitini
fikir güzel ama elindeki motosiklet yanlış.hafif ve önden rüzgar almayn bi scooter lazm.arkayada şu costum choperlarda kulanılan(yanaksız) en kalın tekeri koyarsan,batma patanej durma problemi flan kalmaz.
ya amma mucitler çıkmış hemen sitede.. adam yapmış arkadaş.. o kadar yorum yapacagınıza helal arkadaş diyeceğinize hemen mağna bulmussunuz.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
insan istedikten sonra bir yolunu buluyor sevdiği şeylere ulaşmanın. yeterki istemeyi bişiler yapmayı ve sebat gösterebilmeyi bilsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------
lakin işte bazen.. bazen farklı gelişiyor herşey.. sen ne yaparsan yap düzen tutmuyor bir şeyler. tüm emeğin elinden uçuveriyor.
ben yorum yapacağıma tebrik etmeyi tercih ediyorum. tebrikler, güle güle bin.
kütahyada da bir abimiz tek kızaklısını yapmıştı, karda muhteşem gidiyordu. enduroya yaptı tabi..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Güzelmiş bu
gerçekten insan istedikten sonra herşeyi yapabilir.Yurt dışında olan imkanlar Türkiyede olsa daha cok degişik şeyler yapabilir Türk insanımız. tebrik ediyorum
'aferim lan püskülüne kadar yapmışsın' diyor ya cem yılmaz o aklıma geldi şimdi
gereksiz bi alet.karda gideceksen kar motoru alacaksın.herşey amacına hizmet etmeli. kar motoruna lastik takıp asfaltta teker yapanı hiç görmedim.
Karmotosikleti varken böyle birşey ile yol almaya çalışmak pek akıllıca olmaz sanırım.
Sadece makara kukara yapmaya yarar. Bir yerden bir yere karlı buzlu bir havada gitmek için iyi bir tercih olmadığını düşünüyorum.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Herkese teşekkürler.Motosikleti yapan Recep abi Nam-ı Diğer Cagiva Recepss abidir.Bazı arkadaşlar kar motoru varken neden bunla uğraşmış fln diye soruyor sebebini çok merak ediyosanız sahibinden.com dan kar motoru fiatlarına bakabilirler
bende yakında suda batmayan motosiklet projesi geliştireceğim, ayrıcada havada.karada,denizde batmayıp yol alacak isteyen havadan isteyen karadan isteyende denizden gitsin
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
arka tekeri çikartip geniş bir palet taksin..yerinden oynatabilirse gider
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)