kafayla kuyruk çok orantısız komik duruyor...
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
çok çekici...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
10 numra olmuş....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Süper olmuş...
Beni de iterdi hayabusa..Ama bu süper.. Buna hayasuba desinler...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
eskı bır hayabusa kullanıcısı olarak söyleye bılırımkı bana göre degıl hayabusanın bır agırlıgı wardır o arka gsxr1000 kuyrugu ıle bana çok saçma geldı ama tabıkı zevkler ve renkler tartısılmaz
nerde o heybetli görünüş ne olmuş sana böyle hayabusa?
olmamış o kuyruk ve tek egsoz
arka maşa tek kol olmuş ama radikal bir değişiklik daha olmuş kuyruk dışında
kafa grenajını beğenmedim değil ama grenej olarak tümüyle gsx-r görünümü almaktan farkı olmamış motorun hanihayabusa farkı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Tip olarak bence guzel.
Hayabusa'nin muhteviyatina gelince ise isler degisiyor.
O kuyruk varsa, arkaya yedek lastik lazim.
O lastik 5 defa donduginde 2 defa yere basa, 3 defa patinaj atar.
Her 500 km de bir arka lastik degistiren adam için ideal motor.
Ama tipine laf yok guzel olmus.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
4 silindirli motora tek çıkış olmamış,en az 2 olmalıki gücünü kaybetmesin.Sanırım buda binmek için değil,duvara asmak için olanlardan.
çok kötü olmuş.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Arka maşanın tek kolu dusunce sanırım arka disk firen de düşmüş. Fotolarda arka fren diskini goremedim...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
bence mükemmel olmuş o ağır kalas gibi kıçtan kurtulmuş hayabusa... değişim şarttı
hayabusa olmaktan cıkmış beğenmedim
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
valla ne desem boşş.. sonuçta o bir hayabusa.. ha tercih edermiydim? hayabusa zaten çok çekici gelmiyor normalde bana.. peki bu? nayır.. standart bi hayabusa daha çekici.. beyaz üstüne kırmızı desenli olcak yalnız.. .............. neyse hiç alamayacağım bi makine için bunca yorum benim ne haddime
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)