Honda'dan Yeni CB Twister
Reklamlar
-
Super Moderator
Honda büyük sükse yaratarak VFR1200F'ini duyurmuş olsa da, Japon üreticinin asıl kozu olabilecek yeni CB Twister'ı da hazır.
110 cc'lik 4 zamanlı, 8000 devirde 9 beygirlik maksimum güce ve 6000 devirde 9Nm'lik maksimum torka sahip yeni CB Twister cuma günü Hindistan'da göz önüne çıktı ve büyük kuzeni "Süper Naked" CB1000R'a benzerliğiyle kendine ekonominin yanında performans ve tarz da arayan Hintli tüketicilerin kalbinde bir yer edindi.
CB Twister 5 renkte beğeniye sunuluyor; İnci "Siena" Kırmızısı, İnci "Fuji" Mavisi, İnci "Nightstar" (Gece Yıldızı) Siyahı, İnci "Amber" (Kehribar) Sarısı ve "Candy Sonic" Yeşil.
Şubat 2010'un sonunda Hintli tüketicilere sununması beklenen CB Twister'ın Hindistan için tahmini satış fiyatı ise; 902 Amerikan Doları, 612 Euro veya 553 İngiliz Poundu'na karşılık gelecek 42000 Rupi.
Reklamlar
-
bu makina Türkiye'ye gelmez bence ... zaten honda son 2 yıldır fiyasko halinde
cbf 250 durdu
600f durdu
cbf 500 durdu
vtr250 komik bir rakamla geldi ... cb600f tutmadı
**zaten yedek parça aksesuar fiyatları ortada , bunların tümü yanlış politikanın neticesi ...
gelelim konuya, bence Türkeye'ye gelmez.. gelse bile Honda Türkiye bu motora 4.000-4.500 TL gibi bir fiyat isteyecek ... o zamanda rakipler ybr,apache vs yakasını bırakmayacak !!! yine satmayacak yine hüsran olacak
-
kesınlıkle oyle olacak,
honda ülkemize girdiği zaman,
kendini kalkındırmak adına fiyatları ÖTV VE KDV eklendikten sonra,
en uç kısımlara yükseliyor.
öyle oluncada malesef TÜRKİYE'li kullanıcılar için hüsran oluyor...
Yinede Hayırlısı Olsun Vatana Millete...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Mersin İl Temsilcisi
ufuktan adlı üyeden alıntı
bu makina Türkiye'ye gelmez bence ... zaten honda son 2 yıldır fiyasko halinde
cbf 250 durdu
600f durdu
cbf 500 durdu
vtr250 komik bir rakamla geldi ... cb600f tutmadı
**zaten yedek parça aksesuar fiyatları ortada , bunların tümü yanlış politikanın neticesi ...
gelelim konuya, bence Türkeye'ye gelmez.. gelse bile Honda Türkiye bu motora 4.000-4.500 TL gibi bir fiyat isteyecek ... o zamanda rakipler ybr,apache vs yakasını bırakmayacak !!! yine satmayacak yine hüsran olacak
aklın yolu biirdir ama japonlar bu 1i bilmezler ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
1300 motor fiyatı...
500 ÖTV
200 ıvır zıvır...
2000 LİRAYA SATMAYACAKLARINA GÖRE..
En az 3500 ..... Kimse de almaz... Fiyasko olur..... Zaten motoru oyuncak gibi...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Koklar bu benzini
-
110'luğu bile olur gelsin yeter ki
-
aslında iyi strateji.
hacimli motosikletlerin fiyatını düşür(e)müyorsan bari ufakları getir, çinli fiyatına sat.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
merakım var zaten en sonunda cıkıp ben yapacağım motosıklet üretımını markasıda bunda olacak hanı aradığınız bunda hesabı
-
14 Aralık 2009, 12:05
honda türkiyeye bu motoru getireceğine (ki gerekte yok) varadero 125 i getirse daha hayırlı bir iş yapar sanırım.
-
14 Aralık 2009, 12:10
bazen25 adlı üyeden alıntı
honda türkiyeye bu motoru getireceğine (ki gerekte yok) varadero 125 i getirse daha hayırlı bir iş yapar sanırım.
Bu gerçekten olsa süper olur Varaderodaki tork beygir çoğu makinada yok
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
14 Aralık 2009, 13:05
902 dolar artı kdv gelecekse alalım garajda yatsın..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
14 Aralık 2009, 14:48
Honda bence iyi yaptı çünkü sadece Türkiye pazarını düşünme gibi bir lüksleri yok, genel olarak baktığımızda iyi bir seçim YBR 2.bir rakip CBF 150 den sonra
-
14 Aralık 2009, 14:54
çok güzelmiş yawf
türkiye fiyatı ne olur acaba
-
14 Aralık 2009, 15:20
eftelya adlı üyeden alıntı
çok güzelmiş yawf
türkiye fiyatı ne olur acaba
3 milyar olur 5 milyar olur..
DAha ucuz olursada 1 sinyali 1oo tl olur
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
14 Aralık 2009, 15:32
motorun görüntüsü fena değil çinde üretilen yağ eksilten cbf 150 stoklarını türkiyeye itekleyip; eritip bitirdikleri zaman getirilme ihtimali var gibi
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
Bu gerçekten olsa süper olur Varaderodaki tork beygir çoğu makinada yok
getireceklerini hiç sanmıyorum ama , gelirse varaderonun fiyatı 9-10binden a$ağı olmaz, Türkiye'de de o parayı 125'lik makinaya bağlıyacaklarını hiç sanmıyorum. mesela yamahanın yzf r 125'i var bugünki fiyatı 10.250 TL,honda cbr 125 r 5,770'e zor satılırken kim tercih ediyor ? neredeyse hiçkimse . honda satamayacağı ürünü türkiye pazarına sokma riskini göze almaz bence.
-
14 Aralık 2009, 17:57
Hindistan'da üretilen tüm motorları Apache'ye benzetiyorum sanki
-
14 Aralık 2009, 22:44
yakışıklı motor olmuş ama 9 hp be kardeşim
anca 2. motor olarak, bi nevi eşek niyetine alınır o da çok ucuz olursa
veya altımda bir motor olsun da ne olursa olsun diyenler için
kaldı ki hindistan piyasası için üretilmiş motorları pek bu taraflara getirmiyorlar
honda nın yeni modellerinde tek ilgimi çeken makinası cb300r ki adamakıllı (hondadan beklemem) bir fiyata gelirse alınabilir
-
14 Aralık 2009, 22:51
Turkiye'de bir yandan devlet (KDV+OTV+tekrar KDV+tasit alim vergisi+ruhsat islemleri vs.) bir yandan da ureticiler yuksek kar marjlari ile biz tuketicileri (bu ornekte motor meraklilarini) ne guzel kazikliyor degil mi arkadaslar?
Hindistan'da satisi 600 Euro veya 500 kusur pound olan bir motor (emsallerine bakarak soyluyorum) burada satilsa muhtemelen 3.500-4.000 TL'den asagi gitmez. Yani Hindistan'daki satis fiyatinin iki kati!
Diyeceksiniz ki devletin vergi gelirine ihtiyaci var, ne yapsin. Peki mubarek Hindistan bizden cok mu zengin devlet olarak?
Avrupa'da ikinci el motor fiyatlari (orada yasamis ve motor kullanmis birisi olarak soyluyorum) buranin nerede ise yarisi, ote yandan adamlarin alim gucleri bizim nerede ise iki kati.
Butun bunlara karsi biz Turk tuketicileri, toplumu ne yapiyoruz? Hic birsey. Gerci orgutlenip hukumetin karsisina dikilsek ne olacak ki, muhtemelen joplanip, karakolda da tartaklanip evin yolunu tutariz.
Yine de birseyler yapmak lazim. Bu boyle gitmemeli!
-
14 Aralık 2009, 22:53
hindistandamı tanıtılmış.bende neden bu kadar apache ye benzettim diye düşünüyodum
kasa güzelde motor adına bişey yok bomboş bu şaseye en az bi 200cc giderdi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler