Ele mahkum oluyorsak, kendi malımızı üretemiyorsak "misafir umduğunu değil bulduğunu yer" misali, biz ancak getirileni satın alabiliriz ki; fiyatı da 3den aşağı olmaz. 110cc vitesli motor alacağına scooter al daha iyidir.
Bir arkadaşımın belirttiği 125cc Varadero getirilmiyorsa ne yapacağım ben bu vitesli 110ccliği. 125cclik scootera binmek daha mantıklı. çünkü; bunu alsan ancak şehir içinde kullanabilirsiniz. uzun yolda bir işe yaramaz. şehir içindede aynı cc de otomatik vitesli varken kim uğraşır vitesli ile....
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
motorlu bisiklet gibi olmuş komik bir tasarım
Bunu alacagına ybr veya apache al hem parçası var hem piyasası vede kalite açısından ne mal oldukları belli.Adam gibi bir şey yapsalar şaşardım zaten.Honda adıyla işi götürüyor aynı motoru X bir firma yapsa yerden yere vururlardı. Hem racing motor yapıyorsun hemde altına 9 hp lik motor koyuyorsun.
Başlangıç modeli,kurye veya şehir içi bu motorun üstüne araç göremiyorum Tr piyasasında.
fiyatta 612 deniyor... türkiyedeki vergi ve harçları ekleyelim. 612 + %66 vergi (olsa) = 1015 euro yapar. bu fiyata türkiyede satılacak olsa iyi olur ama inandırıcı olmadığı için hayallere kapılmamak lazım.
Bunu getirmezler kar oranı düşük diye,halbuki en çok satan motor olur.Genel ihtiyaçları karşılayabilecek, benim Cgl 125'den üstün bir makine.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)