Klasik motosiklet bana görsel anlamda hantal geliyor ki bunu tork fazlalığıyla kıvraklaştırsalarda
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Bi türlü kanım kaynamadı şu kuruzir çopur şopur ( artık nasıl okunuyorsa bu meretler ) Ama Gv 650 çok sıradışı sport bi tip, tercih yapmak zorunda kalsam bitek onu alırdım
fiyatı uygun olursa japon hakimiyetine biraz daha dur denir inşla.
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
bugün 250 cc cruiser piyasasında japon hakimiyetinden söz edilemez.Bunun en büyük sebelerinden biri çinli cruiserlar ve diğer sebebide Hyosungdur.GV250 en çok tutulan 250 cruiserdır.Bakalım GV700 ün durumu nasıl olacak.Aslında ÖTVler bu kadar yüksek olmasa pahalı motorlar değil aslında...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Ö-T-V
hayallerimizi engelleyen duvar
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
bu motor geliyormuymuş üretilmiş mi son durum nedir
oy oy oy Güzel alet güzel...
[img=http://img706.imageshack.us/img706/4966/redhyosungcruiser300x20.jpg]
milanda fuarda tanıtılmış motor yazıyor bir yabancı kaynakta ve fuarda çekilmiş bir resmi... güzele benziyor
ben sevmedim 700'ü gv650 al vitrine koy bak bak doyamazsın
gv 650 nin görünüşünü bende beğenmiştim hatta ilk onu beğendim alıcakıtım 2 sene önce babam almadı sonra landcruiser ı görmüş onu almış olsun yinede mutluyum şimdi gv650 olsaydı muhtemelen satamazdım ama bunu satıp kendime gv650 haricinde bi chopper/cruiser alıcam inşaallah sebebi gv650 birazdaha spor yüksek hız için yüksek devir yüksek beygir bunları bu siteden öğrendim ve iyiki almamışım dedim çünkü ben düşük devirde torktan yanayım yüksek hızdan ziyade bakalım gv700 yol arkadaşlarının neresinde kalcak. fiyat konusunda onlardan ileri olucağını düşünüyorum ama diğer özellikleri bizim beklentilerimize ne derece cevap vericek çok merak ediyorum.
zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki ama kendi fikrim, gv650 de çok hoş gözüküyodu. gv700 de güzel gözüküyo (klasik bi cruiser tipi var zaten). gv650'nin bana cazip gelen bikaç yanı, aynı cc'deki diğer cruiser'lara göre ucuz olması, 72 beygirlik rakiplerinin çok önünde bi motora sahip olması ve sportif görünüşüydü. eğer S&T Kanuni devreye girmeseydi çok büyük ihtimalle bi dahaki motorum gv650 olucaktı ama sanırım işin içinde kanuni olduğu sürece ben uzak durucam..
2011 Honda CBF 600
Aslında aynı kasanın Gv1000 modelini çıkarsalardı bence daha iyi olurdu ben sevmiyorum klasik modeli bence tutmaz abi bu motor boşa ugraşmışlar
zevk ve tarz meselesi abi gv650 sport cruiser yani intruder m800 gibi gv700 de intrdr c800 gibi biri klasik diğeri spor ikisininde kullanıcıları farklı bende daha klasik modellerden hoşlanıyorum. gv650 yi ilk gördüğümde bende çok beğenmiştim 6500 lirada fiyatı vardı 5000 km falandı almadı aile o dönem motora karşıydı 72 beygirlik gv650 bence farklı bi zevk çünkü cruiser düşük devirde güçlü olmalı sürekli yüksek devirde kullanmak keyif vermez bastığında çekişi çok iyi olmalı o yüzden gv650 yi bi shadow la intruder c800 le ve türevleri clasik cruiserlarla kıyaslamam hiçbir zaman umarım gv700 gerçek cruiser özelliklerini taşıyor olur
GV 700 resimleri...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Kalite problemi çözülmüşse çok iyi makine,görüntülerinde noksan yok.
çok heybetli gözüküyor bayıldım bayıldım !!!
gerçekten güzelmiş...
Sex Speed Money...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)