ooooooooof of
ooooooooof of
Ducatista:)
abi harbiden neden bu far?
eski hali daha iyi hem karsıdan gelirken GS mi racing mi ne oldugu anlaşılmıyo bence BMW marka imajından ziyade model imajına ihtiyacı var
BMW bilader baksana makineler yandan fışkırıyoooooooooooooooooooooooooooooo
Bmw Bu Motor Işini Biraksin Bi Zahmet Yapamiyor Kendilerine Yazik Bmw Sen En Iyisi Araba Yap......!
şU MODELE bak rezalet 2007 model güya olmaz kardeşim olmaz daha çok 1950 li yılları yansıtıyor hiç bir sportifliği yok... abicim kawa kawa kawasaki başka yok
[B] KapTaN 44[/B]
hic bi boka benzemiyo
ilerde bmw motorum olacak en iyisinden en büyüğünden emekli ikramiyemi aldığım zaman
Gözünün üstüne yumruk yemiş gibi bakıyor.
gözler şaşı gbi olmuş üstad...bu tarz motorlara bi türlü alışamadım ya
Bu ne yahu hilkat garibesi gibi. Madmax ın paslı motorlarında bile bir estetik varken. Sanki bak motor istersen sana bunu veririrm der gibi, çocuğu korkutmak için. Bu kadar güzel araba yapan almanlar motorlardan ne isterler onuda anlamış değilim.
Sonuç olarak teknikte her nekadar 10 puan alsalarda estetik sıfır.
YİĞİT ATA BİNER KATIRA DEĞİL
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Yeni BMW R1200R resimleri:
Farları da çiçek gibi
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
yam yam yam... agzim sulandi, cüzdanim kiyi köse kacti....
all you need is love
Yapmış gene yapacağını Alman. Deli oluyorum bu BMW'lere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
[COLOR="Red"][SIZE="1"]Ne Mutlu Turkum Diyene[/SIZE][/COLOR]
Ne'de olsa çıplak,yani naturel,bizlerin de dünyaya geldiği gibi ve gideceğimiz gibi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
cok iyi yorumlamissin arkadasimİHTİYAR adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][SIZE="1"]Ne Mutlu Turkum Diyene[/SIZE][/COLOR]
Yahu Bukadar Modeli Nerden Buluyosunuz Anlamiyorum Ama Yapan Ustanin Ellerine Sağlik Ama Ne Yaziki Böyle Motora Sahip Olamiyorum..........
15000ytl iyiymiş
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
Ağustos ayı motor on dergisindede tanıtımını yapmıştı, bence gerçekten kusursuz güzellikte. Özellikle göstergelerine bayıldım
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
dostlar bu motorr gerçekten benide hayal kırıklığına uğrattı bmw nin r1200c serisi 8 model olan modeli var inanınki o bu modelden bin kat daha iyi hatta benim seneye nasip olursa almayı istediğim motorda o ama bu motor bence tasarım olarak motor işini bırakmaya niyetli bir firma tasarımı gibi yapamıyorsan bırak biz tasarlayalım sana
Başkalarının düşünceleriyle akıllı olacağıma, kendi adıma deli olmayı yeğlerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)