güsel boksör motor BMW farkı
güsel boksör motor BMW farkı
[FONT="Arial Black"][SIZE="2"][COLOR="red"]Ölüm, ölüm dediğin nedirki GÜLÜM Ben senin için en büyük sevdam M0T0RUMDAN vazgeçmişim ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Bauera Motoren Werze.
Bitti.
kac paradır acaba.harika bi makine.bende seviyorum boxer motorları.
BMW boxer motor kullandığı sürece gözüme giremeyecek...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Anlat bakalim boxer motorla sorunlarin nedir?boy adlı üyeden alıntı
HER TÜRK ASKER DOĞAR
dehşet bırşey yoruma gerek yok o bir bmw
2007 bekleyip bunu alayım bari
Of müthiş, ters çatal gidona bak...kalbimden yakaladı beni walla
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
benim 1200 gs var o çok daha güzel bence arkadaşlar
makine bu iste gerisi hikaye.motor bmw,araba mersedes.bi de digerleri..
Bugün motorsiklet fuarında R1150R yi gördüm, bindim, inceledim bence çok güzel bir alet ve klasik tek far, kesinlikle ruhuna daha çok uyuyor
farları kimse beğenmiyo ama süper olmuş
10 numara motor diye buna derim şuana kadar gördüğüm en güzel motorlardan biri bence
Okan ACAR
abi herşey çok güzel... ama bir tek o yana taşmalar yok mu ço abartmışlar yaw...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
hehe. Farlar buna " " veya böyle birşeye " " benzemiyor mu? Motor salak gibi bakıyor.
çok güldüm yav.dediğin gibi farlar aynen buna benzior.ben de hiç sevmem böyle farlarıBuyukbaba adlı üyeden alıntı
Motor gusel ama on fari igrenc ne o oyle tek gozu sismis ayyas gibi.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Omotor en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir şaheser bence.
beğenmeyen almasın..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)