BU MAKINA BENDE OLSUN EVDEKİ TRAKTÖRLERİ SATARIM BİÇERDÖVER GİBİ MAKINA LAN BU CATERPİLLER GİBİ BİR SEY
Hava soğutmalı 12 silindir motor randıman vermez. randıman verse tat vermez. yanar bu alev atar valla..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
adamlarda zaman imkan ve para var bole seyler icin ..... ne diyiym ins ilerde bizimde bole imkanalrimiz olur....
Başarılı
buna ne benzin dayanır ne yol nede üstündeki dayanır
Tekerli 'motor'
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Biraz klasik olacak ama adamlardaki imkan bizde olsa motorla uzaya çıkarız. Motor ucuz, yakıt ucuz, yedekparça ucuz. Onlar yapmasında kim yapsın?
helal olsun diyorum... kafa iyi çalışıyormuş.. bizim ustalar tek silindirin ateşlemesini ayarlayamıyorlar adam 12 silindiri calıştırmış.. hemde bunladan baya bi önce... motor ustası dedigin böyle adamlar olmalı....
Bu şimdi dur desende durmaz Nasıl bir makinadır yahuu bu ...
bacak dayanmaz ne giyersen giy..
Esasında 2000 cc lik 12 silindir bir motorun soğutması 2-4-6 silindirlere göre çok daha kolaydır. Havayla temas eden yüzey alanı arttıkça soğutma performansı artar.
Burda 12 silindir olmasından ziyade arkada kalanlara havanın nasıl gideceği.
Ama adam emek vermiş yapmış. Böyle şeylerin neden bizde yapılmadığına gelirsek bir çok sebebi var. Aslında bizim yapmamız çok daha kolay. Bizdeki sanayi sitesi imkanları oralarda yok. Çok daha ucuza mal edebiliriz işçiliği. Lakin bizde parçalara ergi, ona vergi buna vergi ruhsat değiştir vergi, trafiğe çıkamaz tescil için vergi kıl için vergi tüy için vergi.... yapamıyoruz nihayetinde.
Hadi yaptık diyelim. Nasıl kullanacağız ki benzin fiyatlarının altın fiyatlarıyla yarıştığı bir ülkede?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 ----------
Süper :D
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Bırak Gazlamayı Rolantide Adamın Ocagına İncir Ağacı Diker Bu Be Vergi Kısmınıda Saymıyorum (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
bırılerı sadece tasarlamıs hıc bır ıse yaramaz bu makına
ne hız ıcın nede ulasım aracı olur ıste
ıs olsun adamlar yapacak bır sey bulamayınca kımsenın denemıgı seylerı denıyolar
dedım ya ıs olsun dunyada 4 dev moto uretıcısı var
okadar calısanı o kadar muhendıs teknık bılgı
sahıplerı dusunemeye dursun bu akıllı arkadaslar dusunmusler
ne ıse yararkı sımdı bu
KIMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERISI HIKAYE
YOLLARDA BIR YERLERDE KARSILASMAK UZRE :cat:
Resimlerine bakarsan radyatör var, motorların orjinalinde varmı bilmem ama bu vatandaş bir su soğutma sistemi eklemiş.
Şöyle düşün yarışıyorsun, kaç kişi izlemeye geldi? abartalım 1000 diyelim, 1 milyonda evinden takip eden var diyelim.. yok ama hadi varsayalım var...
Geri kalan en az 50 milyon insan bu yaptığını gereksiz buluyor.
Ki gerekli bulanlarda biliyorlarki bu işi dünyada senden iyi yapan 4 adam saymak kadar kolay hiç bir şey yok.
Eee neden yapıyorsun öyleyse?
Çünkü yaparken zevkten geberiyorsun, işte bu adamda bu motoru yaparken zevkten gebermiş.
Amcam bunu bitirdikten sonra sonra karşısına sandalyeyi çekmiş bir kahve bir puro ohh saatlerce izlemiştir bunu, ben olsam bir ay rahat izlerdim.
Ben yapmışım karşımda duruyor...
Origami manyaa olurum.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Bununla her zaman gezmeyeceksin... Ayda bir çıkıp şöyle bi görüneceksin. Sonrada garaja kapatıcaksın, Şehir efsanesi olucaksın
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)