Düşük, geniş oturma pozisyonu , bir gözyaşı tankı, derin çamurluklar, büyük lastikler ile Suzuki Boulevard C50 olağanüstü sürücü konforu ve stil sunuyor.
Yakıt enjeksiyonlu, V-Twin motoru ile güçlendirilmiştir.
Alıntı :MotoCamia
Düşük, geniş oturma pozisyonu , bir gözyaşı tankı, derin çamurluklar, büyük lastikler ile Suzuki Boulevard C50 olağanüstü sürücü konforu ve stil sunuyor.
Yakıt enjeksiyonlu, V-Twin motoru ile güçlendirilmiştir.
Alıntı :MotoCamia
bu kadar güzel mi olur bir motor Yarab
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Kaç paya? Kaç paya bu motoy?
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
ya bişe diyecem arkadaşlar şu resimleri alıntı yapıp koyuyorsunuz iyi güzelde
eskiden yeni motorların başlıkları açılırken teknik özellikleride yazılırdı geçen senekiyle aynı bile olsa sonuç olarak tanıyan tanımayan insanlar var belki bir anda ilgisini çekip bakmak isteyecek sonrada burada görmeyince (şahsen ben) araştırma isteğide geri tepiyor insanın...
eğer bir bilgi paylaşımı yapılıyorsa tam yapılmasının taraftarıyım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
biraz daha bilgi :
MOTOR : 805cc , OHC, V-Twin, 4 zamanlı, sıvı soğutmalı
MARŞ : Elektrik
5 ileri vites
Ön fren disk
Sele yüksekliği : 700mm
Genişilk : 955mm
Yükseklik : 1.110 mm
Yakıt kapasitesi : 15,5 litre
Renkler : Siyah veya mavi
Garanti : 2 yıl
araştırmaya devam ediyorum ..
gözyaşı tankı nedir?
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
Bunları sürerken devamlı ağlıyorsun"ben ne salağım choper aldım,yerlerde sürünüyorum diye"Bu akan göz yaşları boşa gitmesin diye göz yaşı deposu yapmış caponlar
Şaka bir yana chopperlarda damla iki silindir arasındaki parlak kapaklara denir.
Bunların hepsi birbirine benzer yanına gidip markasını okumadıkça anlayamazsın.Bu makinada farklı değil
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
harikymış ya kac para acaba
bu alet benim motorun aynısı dıyebılır hemen hemn tek fark bu 12 milyr benımkı 3 mılyarbende benım motoru yıkayıp parlattıgımda aynı görünür bilmiyen anlamasına imkan yok gıbı hemen hemen
chopper tarzı motorları küçüklüğümden beri ilgi çekici bulmuşumdur gerçekten güzel ve oturaklı bir motor
bu motor 12.000 lira değil, emsallerine bakarasak 22.000 lira diyebiliriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)