Kırmızı siyah uğur böceee gibi çok şirin kg da bir hafifleme oldu mu bilgisi olan var mı arkadaşlar 154 kg dı sanırım kuru ağırlık.
Kırmızı siyah uğur böceee gibi çok şirin kg da bir hafifleme oldu mu bilgisi olan var mı arkadaşlar 154 kg dı sanırım kuru ağırlık.
O kadar zor tutuyorum ki kendimi şu motoru almamak için.
Bu para verilmez yahu.
İndirin şunun fiyatını almayan şerefsiz.
Sonunda 600 lük bir canavar aldırıp benzin parası düşündürteceksiniz ille bana.
Abi indirin şu vergileri ne olur alayım hemen bir tane...
Yok mu bu ülkenin yöneticilerinden sesimizi duyan?
Off off çok tatlı ya. . .
Ben bu ülkede motora motor demem 100 kilometrede 4 - 4.5 litre yakmayınca.
Zaten yakında motorlarla benzin fiyatı eşdeğer olacak.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Gittikçe güzelleşiyor şu lastik çaplarıda biraz daha geniş olsa..
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
direksiyonu yüksek geldi bana
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
hele şükür biraz daha spor duran bi egsoz takmışlar.ama hala olmamış seneye inşallah.
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
şu kırmızı siyah olan motor çok güzel görünüyo
motorun fiyatını 2000tl indirdiklerinde bu sene 2000 tane satmazlarsa bende hiç ticaretten anlamıyorum...nefis motor ama cbr 125 ile arasında bir cbr fiyatı kadar (hatta fazlası) var...insaf yahu...bir tane cbr kendime bir tanede eşime alırım ...hiçbir kawa yetkilisi bu forumlara üye değil mi? yada hiç girip bari bir okuyalım demiyorlar mı şuraları ? 250 cc için 5000 küsür euro'yu kaç kişi verebilir?....
Kardeş o fiyat firmaların suçu değil ki. Devletin vergileri yüzünden o fiyata satılıyor. Yaklaşık ötv %22 kdv %18 eşittir %40 zaten satış fiyatı atıyorum 3900-4000 $ dur ancak. Buda yaklaşık 6000 tl yapıyorki buna %40 vergi artı birde gümrük vergisi eklerseniz fiyat baya tuzlu oluyor. Amerikada satış fiyatı 4000 $ düşünün bu üstelik vergili hali yani 6000 tl. Fark bizim vergi politikalrımızdan kaynaklanıyor.
motor fena değil işte malum. herkes güzeli ister ama parayı veren düdüğü çalar.
ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça
İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.
Gaziantep Mt
[img=http://img62.imageshack.us/img62/7086/02po56.jpg]
peki hp siyle oynamamışlarmı 2010 versiyonunda
5500 euro sitesinde yazıyo tl 5500 Euro = 12 220,0515 Yeni Türk Lirası 12 milyar dio
hellstorm....şehir içi ve şehir dışında kibar kullanımla kaç litre yakıt yakıyor ninja?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------
bu arada kanuni ile benzetmeler olmuş bir benzerlikte benden olsun...ikiside ka ile başlayıp i ile bitiyor
kardeş şekil kanuniye benzeyebilir ama motorun CİGERİ önemli olan şasisi yol tutuşu racır kullandım beş para etmez bence
12 milyar verilmez bu motora yazık ya lastilklerden kaybediyo kusura bakmasın firma geniş lastik olsa can kurban o zaman verilir belki on iki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------
bana sorsalar ne kadar verırsın bu motara gerçek fiatı şu dur 6.5 ile 7 bin tl gibi gercek rakam bu dur aslında .bence
Yeşilli çok hoşuma gitti..
kawasakinin ürettiği en ucuz motor ninja 250r ...ama fiyatın hakkını kesinlikle vericeginden eminim dünyada kawasaki-ducati markalarının üstüne motor yo bence.bnm param olsa 11000ytl verirdim bu motora özellikle kırmızı veya yeşil
beyler sizce bu kırmızı siyah model türkiyeye ne zaman gelir bilgisi olan var mı ??
arkadaşlar bişey soracağım: o yeşil ve kırmızı-siyah olanındaki desenler orjinalinde mi var?
Arkadaşlar Adım Berkant Öncelikle Merhaba Ben Şu anda 15 yaşındayım ve 16 yaşında motor eğliyeti alıp 2010 model Ninja 250R almayı düşünüyorum bu yaşıma kadar biriktirdiğim para da yeterli alabilmem için ama diyorumki acaba o motoru almadan önce bi 5 6 aylına 1,500 2000 TL lik motor alıp kendimi alıştırsammiki lütfen yardımcı olun birde sizce almaya değermi sizce
2010 Model Ninja 250R
2009 Model Yamaha YZF R1 2.Elmi
2009 Model Honda CBR 600RR 2.el yada CBR 929 2.elmi
2009 Model Suziki GSX R1000 2.elmi daha ii lütfen en kısa zamanda cevap yazın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)