slm devir saati,çelik jant,ön disk hiç biri yok ne anladımkı, bence okadar guzel olmamıs, gör tayıp gör okadar fazla vergi alırsan yakında plasik janta dönecekler, fren balataları bisikletinkine dönecek
slm devir saati,çelik jant,ön disk hiç biri yok ne anladımkı, bence okadar guzel olmamıs, gör tayıp gör okadar fazla vergi alırsan yakında plasik janta dönecekler, fren balataları bisikletinkine dönecek
Bir sonraki motorum inşallah bu olur, ben çok beğendim.
grenajlar ve sele gelse yeter biz takarız motorlara oldu bitti oldu sana 125 factor
ybr 250 nin fiyatı düşer umarım
Ön frenler balata mı yahu, bazı resimlerde disk bazılarında balata.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
Sağlamlığıyla ünlü Yamaha YBR 125 yine göz kamaştırıyor.
Gelsin Türkiye'ye görelim, enjeksiyon,arka disk fren ve adam gibi boya ile stiker makyajsız olursa düşünürüz.
görünüş hoş da frene bi çareee be yaa
...freedom forever...
Ybr ybr'dir.inşallah bu yeni modelde eski ybr gibi evladiyelikdir
tip olarak daha iyi fakat devir sati olmayısı cok buyuk eksıklık bence...uzun yolda ınsan bakıcak bıseyler arıyor...devır satını bıle ızlemek bazen keyıf veriyor...
bence cbf 150 ve factor de tamamen aptallık edılmıs devır satı koymamakla.ayrıca ayak marsı vardır unamarım
bencede gayet güzel ama sürmek lazım :D:D....
Belde ile yamaha ayrıldı bakalım 2010 da yamaha tek başına üretip satacak daha iyi beklentilerim var..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
bence eskisi daha güzel 2 tane plastik parçası takmıslar diye daha büyük daha göz alıcı duruyor farlar yine 2005 model ybr farları gibi devir saati yok devir saati olmadan motordan zevk alınmazki dikkat ederseniz eksozun son kısmında plastik parcası var selenin yan taraflarında demir yok yani parçadan calmıslar bunları cok dikkat etmek gerekir bence 2009 model daha güzel yapmıslar
bence eski model daha iyi yenisinde motor devir saati ve nikelaj egzoz yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:00 ----------
aynen devir saati yanında nikelej egzozda unutulmuş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:02 ----------
enjeksiyon deil motor arıza lambası
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:04 ----------
bu model türkiyeye gelmiyor.........
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:07 ----------
bu model türkiyeye gelmeyecek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:09 ----------
katılıyorum bence tutmayacak.........
Sahibinden.com da ilanları var sıfırının ama temsili resimlerle, hiç 2010 lardan gören oldu mu?
bazı yerler fiyat bile belirlemiş :
http://www.sahibinden.com/yamaha_ybr...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/nebiogulla...XQQdisplayitem
her rengi var diyor..
Eski kasaya göre süper bir tasarım olmuş..
yamaha-motor.com.tr de şuanda yayınlanmamış ama sitenin databasinden çıkardım.
Bu haberle Enjeksiyonlu ybr 125 factor ün geleceği kesinleşmiş oluyor.
Linkten inceleyebilirsiniz.
http://www.yamaha-motor.com.tr/produ...view=techspecs
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
gerçekten güzel görünüm vermişler ama ayak marşının,devir saatinin ve arka sepet yerinin olmaması motora eksiler katmış Türkiye ye gelmeside ayrı bir sorun .Ama olsun biz ybrciler bunuda hallederiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)