araştırmadım ama banada hiç 2010 model bir tasarım gibi gelmedi eğer 2010 sa çok geride kalmış.
araştırmadım ama banada hiç 2010 model bir tasarım gibi gelmedi eğer 2010 sa çok geride kalmış.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Yamaha resmen bir ileri bir geri yapıyor.2 tip var elinde ufak tefek değişiklikler yapıyor sırayla sürüyor piyasaya.
YAMASAKİ
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bence gayet hoş ve güzel..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Dizayn olarak süper olmuş
beğendim güzel olmuş.bide bg yi arttırsalar daha iyi olacak.
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Ybr almak için 2010 beklemek iyi olur inşallah bu model gelir yanlız çanta demiri bayilerde ekstra olarak mı satılır acaba
birde buna tankped nasıl olucak?
arkadaşlar da söylemişler. bu brezilya modeli ve yıllardır orada satışta. türkiye'ye gelmeyeceği de açık.
bilmemkaç senelik motor böyle ufak makyajlarla yeni model diye ittirilecekse zaten gelmesin de. yamaha artık commuter sınıfında esaslı bir yenilik yapmalı.
ha illa mevcud model üzerinde bir modifikasyon yapılacaksa, önce enjeksiyonlu modeli getirsinler.
uzanamayan kedi editi: hem bizim ybr ler daha güzel
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Arama yapılırsa forumun muhtelif yerlerinde görünür factor haberleri
Ayrıca kim kekliyor pastalıyor bilmem çoktan çıkmış model
http://www.yamaha-motor.com.br/cmi/Pagina.aspx?3791
Ama gördüğün gibi haber 2010 Yamaha Ybr haberi...
2009 Yamaha Factor haberi değil.
2010 Ybr ile 2009 Factor modellerinin az da olsa birbirinden farklı olduğunu görebiliyoruz.
Ayrıca , sadece renk bile değişse bile , 2010 model olarak lanse edilir.
Aşağıdaki adresten Yamaha'nın diğer 2010 modellerine bakabilirsin.
http://www.yamaha-motor-europe.com/p.../motorcycles/#
2009 Yamaha Factor
2010 Yamaha Ybr125
http://www.yamaha-motor-europe.com/p...5cc/ybr125.jsp linkteki ''grit view'' kısmı var resmin altında buraya tıkladıgınızda emme manifoldunda enjecionu farkedebilirsiniz.Yani avrupa versiyonunun farkı,Tc ye gelince anlaşılacak. Ve marş kolu da yok.
Enjeksiyonlu Ybr göremeyecekmiyiz bu memlekette
Duruma bir acıklamada ben yapayım.
Avrupa yamaha , Brezilya yamahanın 2008 den beri satmış olduğu bizim ybr lerden 3-5 farkı bulunan ybr 125 factor e birde enjeksiyon ilave ederek, Avrupada ybr 125 2010 olarak piyasaya sürmüş bulunmakta.
Brezilya factor modelinde enjeksiyon yok
Brezilyada envayi tipte ybr üretilmiş. tel jantlısı çelik jantlısı kampanalısı disklisi..
Avrupada satılan ybr modelleri hep enjeksiyonlu olarak satıldı. eu normları..
Ayakla çalıştırma kolu iptal edilmiş.
Depo koruma için granaj eklenmiş. Arka fren halen kampana. eksoz siyaha boyanmış. fazer sinyalleri kullanılmış.
ybr 125 lerde en başından bu yana devir saati var yenilik değil fakat avrupa factorde sadece ön panelin dizaynı değiştirilmiş tüm fonksiyonları aynı(honda cbf 150 lerde devir saati yoktur, karışmasın)
Avrupada birde ybr 125 costum modeli çapır tipinde satılıyor.
Kısaca bu model avrupa için üretilmiş Avrupada satılacak olan Ybr 125 factor 2010. Türkiyeye gelmez. Boşa rüyalarınızı süslemesin Türkiyede yine çinde üretilen ybr 125 modelinin satılıcağı büyük ihtimal. Türkiye olarak karbürötürü severiz enjeksiyonda neymiş yeni icat
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
çok hoş olmuş da bi de yolculuk camı olsaydı daha iyi olurdu
güzel görünüyor walla beğendim ...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
Bu gelmiyormu yani şimdi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)