Kymco G5 125i ile atağa kalktı.
Reklamlar
-
Kymco,yeni modeli G5 125i'yi tanıttı. Tayvanlı üreticinin çığır açan yeni teknolojisi şık bir kostümle harmanlanınca ortaya bir şehir delikanlısı çıktı. 125cc motor hacmi ile 13.6 HP güç üretebilen yeni Kymco G5 125, çift fren diskleri, yenilikçi tasarımı ve kusursuz imajıyla Kasım ayı sonunda yurt dışında satışa sunulacak. Euro 3 normlarına göre üretilen motor, SOHC yani üstten tek eksantrikli teknolojiye sahip. 125 kg ağırlığındaki bu şık scooter, Kymco'nun 125cc sınıfındaki güçlü kozu Agility'nin tahtına oturacağa benziyor.
Tasarımında bir hayli mesai yapılan Kymco G5 125i, enjektörlü motor ile hem performanslı hem de çevreye karşı duyarlı. Euro 3 emisyonlarına uygun olan motor, enjektörlü olmasının avantajıyla yakıt tüketimi konusunda da bir hayli cimri olduğunu gösteriyor. SOHC yani üstten tek eksantrikli olarak üretilen G5 125i, titreşimsiz çalışan motor prensibi ve düşük yakıt tüketimiyle kullanıcıların beğenisini toplayacak. Önlerde 240 mm, arkalarda ise 220 mm fren disklerine sahip olan G5 125i, tasarımında da diğer 125 cc Kymco'lara oranla çok daha modernleşmiş gözüküyor. Arkada ledli sivri kuyruk ve önde sivri uçlu far tasarımı motorun keskin hatlara sahip olmasını sağlıyor. Tek silindirli 4 zamanlı olarak üretilen motor 124.8cc motor hacmiyle sınıfının en yüksek hacmine sahip scooterlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. 12 inçlik tekerleriyle yola tutunan G5 125i, 1905 mm uzunluğa, 720 mm genişliğe ve 1110 mm yüksekliğe sahip. 125 kg'lık kuru ağırlığı bulunan araç 7.3 litre yakıt haznesiyle uzun km'ler yapılmasına imkan tanıyor.
Diğer fotolar için tıklayınız
Scootürk.com sitesinden alıntıdır.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Reklamlar
-
-
daha önce movie s olarak tanıtıldı bu model..
-
güzel olmuş gerçekten.
-
Kaliteli duruyor ancak bence Agility daha güzel bir scooter.
Scooterda devir göstergesi
Bir de gidon altında o kırmızı birşey koydukları açık hazne kısmı hoşuma gitmedi. Alttan bir delik falan yoksa su dolar oraya. Delik olsa dahi kir tutar hep. Kapalı birşey yapsalarmış.
-
göstergeler pek bi hoş şunu bide bizim motorlara monteetseler ne olur sanki
-
tipi ve torku gayet memnun edici görünüyor. kymco işini ciddiye alıyor. tabi bunu sırf scooter'de başarabiliyor. ck 125' leri tam rezalet çünkü.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
-
toomuchcc adlı üyeden alıntı
Kaliteli duruyor ancak bence Agility daha güzel bir scooter.
Scooterda devir göstergesi
Bir de gidon altında o kırmızı birşey koydukları açık hazne kısmı hoşuma gitmedi. Alttan bir delik falan yoksa su dolar oraya. Delik olsa dahi kir tutar hep. Kapalı birşey yapsalarmış.
Devir göstergesi çinlilerde bile var bunda neden olmasın.
Ben açıkcası beğenmedim bilmiyorum belki scooterlardan bıktığım içindir sabah akşam 2 zamanlı scooter sesinden gına geldi
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
CBR700F adlı üyeden alıntı
Devir göstergesi çinlilerde bile var bunda neden olmasın.
Ben açıkcası beğenmedim bilmiyorum belki scooterlardan bıktığım içindir sabah akşam 2 zamanlı scooter sesinden gına geldi
2 zaman lı motor tadını almamıssınkı,ıkı zamanların hepsi zevk ve tork makınasıdır
MOTOR bence bır hastalıktır.
-
cok güzel makineymiş valla.. HOşuma Gitmedi DEsem Yalan Atmış olurum Muhtesem duruyo..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
gerçekten güzel motosiklet kymco ...
-
arka çamurluk biraz daha uzasa değecek yerlere. ne o oyle. kuyruk gibi arkada.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
biraz süper 8 den, biraz agility city'den almışlar üstüne birkaç değişiklik güzel bir scoteer çıkmış ortaya.
buna çok benzeyen bir modelde sym nin vardı.
BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA
-
sero35 adlı üyeden alıntı
2 zaman lı motor tadını almamıssınkı,ıkı zamanların hepsi zevk ve tork makınasıdır
hocam 2 zamanlı motoru çok severim ve severek kullanırım sorun benim alette değil fakat sabah akşamm 50cc 2 zamanlı scooterlılar saolsun vızır vızır geçiyorlar. gece kafamda çınlıyo sesleri :D
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
güzel güzelll 12'' lik jantları biraz daha büyük 14'' fln olsaymış city mi satıp onu almayı düşünebilirdim... 16'' dan 12'' ye inilmez...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
-
Adamlar 10 numara tasarım yapmış..
-
Kymco kendini sürekli geliştiriyor, Tebrik ederim. Birde Honda ya bakın insan hiç mi scoterlarında doğru dürüst bir değişiklik yapmaz yıllardır.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Tasarım air force one!
Ama sonuçta bu bir scooter:(
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler