Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tokyo ‘da Sergilenecek Honda Modelleri

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

24 Ekim – 4 Kasım 2009 tarihleri arasında Japonya Chiba ‘da yapılacak 41. Tokyo Motor Show ‘da tanıtılacak Honda modelleri duyuruldu. Japonya Otomobil Üreticileri derneği tarafından düzenlenen fuarda Honda konsept ve üretim otomobil, motosiklet modelleri ile yer alacak.

Standında HELLO! (Honda Electric mobility Loop) bölümü yapacak olan firma bu bölgede elektrikle ve alternatif enerjiyle çalışan çevresi, teknolojik modellere yer verecek. firma EV-Cub elektrikli motosiklet veyeni U3-X konseptini bu bölümde sergileyecek.

Firmanın fuarda 6 motosiklet modelinin dünya prömiyerini yapması bekleniyor.

Fuarda sergilenecek Honda modelleri; CB1100 Customize, DN-01 Touring, EVE-neo, EV-Cub konseptleri ile üretime geçmesi beklenen CB1100, VFR1200F, VFR1200F Dual Clutch Şanzıman, CB1300 SUPER FOUR, CB1300 SUPER BOL D’OR, CB1300 SUPER TOURING, VT1300CR, VT1300CS, PCX modellerinin yanı sıra VT1300CX, CB400 SUPER FOUR, CB400 SUPER BOL D’OR, FORZA, FAZE, VTR, SHADOW Phantom.

Araçların fotoğrafları için tıklayınız!

Moto Aktüel
    Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    güzel motorlar
    sade ve hos

Motosikleti
    My Kawa..
    o cup tarzı motor çok acayip yaa
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

ufuk-*- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arabaların resmi olmasa 1980 deki ilk motoshow diye kandırabilirdik birbirimizi

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    dünyanın ağzına s...tılar.şimdi bisiklete dönüşün peşinde herkes.iyide peki 21. yy. gençliği ne olacak ? 3-4 seneye güçlü ve büyük bir motor almak istiyorum.

ama nasıl olacak bu iş enerji sessizliğe dönüyor.devil , yoshi sesine hasretmi kalacağım ben şimdi.

alın hybridiniz sizin olsun pehhh..
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    resimdeki yeni model honda isenerede ise 2000 kasa yamaha fazer i taklit etmişler
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler