en güzeli rmoto süper.
sanırım bunlar aerodinamik harikası yüksek süratlerde olaan üzeri performans verse gerek bence gayet iyi:queen:
bunlara binilmez be yawwwwwwww
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ben bi tek dreambike ı sevdim en güzeli o diğerleri çok absürd ve kullanımı gayet rahatsız gözüküyorlar saol paylaşım için
Gusel bi calisma ozellikle chooper ilgi cekici
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ulan bu siteye yeni üye oldum ama daha şöyle güzel bir motor göremedim ya
bunlar ıle pıyasa yaptıgını dusunemıyorum mılle sana bakayım derken kaza yapar
walla motorlar güsel de bence en güsel motorlar özel yapım. çünkü sen nasıl ıstersen ole yapıosun herkes bence kendi tarzını yaratmalı :D
Üstteki konsept nefes kesici belki bir gün yollarda görür hatta kullanırız bir zamanlar Opel Tigrada konseptti...
neresi güzel yav tersi düzü belli değil
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
mootora binenler diyormuş artık. adamlar ne yapmış 6 geri vites var
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Extreme machines diye buna derim. Hakikaten çok sıradışı ama çok güzel...
Okan ACAR
abime katılıyorum ama çok guzel olmuş bunlar super olmuş yaa bitanede bende olsadanger0 adlı üyeden alıntı
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Güzel tasarımlar dehşet olmuş!! hakkaten ama bunlara nasıl neresinden bincezde? nasıl gitcez??
çizgi film gibi
benim oğlum ^^baba gel bi tur atalım dese arkasın a binmem ^^ama tasarım olarak çok şık değil eksikleri mevcut çizgiler hatlar ya öne tıoplanmakta yada arkada orantılı dağitılmamiş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)