2010 MV Agusta 675 Triple Yakalandı!
Reklamlar
-
MV Agusta ‘nın 3 silindir, 675cc, orta siklet superbike modeli İtalyan motosiklet dergisi Motociclismo tarafından yakalandı. Yılın başlarında visordown.com tarafından duyurulan araç, stil olarak büyük abisi F4 MV ile benzerlikler taşısada egzozu sağ yan bölümde bulunuyor.
Önümüzdeki yıl satışa sunulması beklenen aracın önümüzdeki ay Milano motosiklet fuarında tanıtılması bekleniyor.
Aracın fotoğrafları için tıklayınız.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
kafa grenaj gsxr a ne kadarda benzemiş en azından resimden anlaşılan
-
egsozu kötü gözüküyor ki öle olmaz sanırım.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
-
Öncelikle haber için teşekkürler Elint. 3 Yıldır böyle bir projeden bahsediyorlardı, sonunda çıkması çok güzel. Tabi Mv Agusta'nın kıç altı 4 adet canavar egsozu daha hoş olurdu. Acaba Harley Davidson firmayı satın alınca mı, bu proje hız kazandı.
Makine çok hoş gözüküyor. En sevdiğim Mv Agusta renkleri bu koyu kırmızı siyah karışımı. Brutale modelinde de çok şık duruyor.
hell_rideRR adlı üyeden alıntı
Mv Agustaların Kafa Karenajları 1998 yılından beri böyle, ama ben de Suzuki'ye hatta bazen Hyosung'a da benzetiyorum.
-
egsoz haricinde şık bir görüntüye sahip.
kafa grenajını hyosung pek benzemiyo ama bence
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
hell_rideRR adlı üyeden alıntı
İşin aslı tam tersi aslında ama... Bu kafa grenajı agustaya özgü desek çok abartmış olmayız. Tabi japonlar taklit konusunda çok iyi oldukları için... Suzuki de biraz MV den esinlenmiş...
-
Grenaj daki Gri kırmızı siyah renkleri bende gsx-r çağrıştırıo
-
Moderatör
Ben bu motoru bugün gördüm, sanki aynısıydı
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Türkiye'de MV Agusta görmek, Lamborghini Reventon görmek gibi birşey. İstanbul'da var birkaç kişide.
-
Türkiye'de Korlas sayesinde MV Agusta sayısı oldukça artmış vaziyette ve bilinirlği de yavaş yavaş artmaya devam ediyor.
-
3 silindir olmasının artı ve eksi yönleri var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler