Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Yeni Honda VTR 250 Satışa Sunulmuştur.

Motovento
    REKLAM ALANI
    mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abisi 6 oldu eşşek sıpası...o foto ilk göz ağrım...

soru şu...

12 milyorun olsa xt660 mı alırsın yoksa bu çakma ducatiyi mi...
    benimkinden 2 yaş büyük kerata ALLAH bağışlasın
    akabininde honda oda marka. ducatinin parça tedarikcisi iimi tr de kullanan az sanırım, ben yine honda derim ama fazlada bilgim yok yorum olsun işte
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abisi 6 oldu eşşek sıpası...o foto ilk göz ağrım...

soru şu...

12 milyorun olsa xt660 mı alırsın yoksa bu çakma ducatiyi mi...
    xt660R tabikide

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimkinden 2 yaş büyük kerata ALLAH bağışlasın
    akabininde honda oda marka. ducatinin parça tedarikcisi iimi tr de kullanan az sanırım, ben yine honda derim ama fazlada bilgim yok yorum olsun işte
    amin kardeşim...öperim yeğenimi...

motosiklet konusunda gün yüzü görmeyiz...hep böyle oldu...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 AM ----------

Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xt660R tabikide
    10 tam poyınttt

olm senin baban polis...istese alır valla vtr...iki çorba parasına bakar
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Fiyat / cc

Hastayım motosikletlere fiyat biçme şeklimize.

Arkadaşlar üretici bu aletin fiyatı belirlerken cc sine bakmıyor malesef.

Hani biz istiyoruz ki 1000 RR 33.320 TL ise VTR 250 de 33.320 / 4 = 8.330 TL olmalı

Ama maalesef kazın ayağı öyle değil, honda istese 5000 TL ye satabileceği 250 cc motosiklet yapamaz mı?

Yapar, ama o kadar paraya yapılan motor evladiyelik bir honda olur mu? Olmaz.

Olaya cc boyutu ile bakmayın.

Atıyorum mesela;

VTR 250 beş paraya mal olduysa , aynı teknoloji kullanılarak üretilecek olan VTR 500 altı paraya mal olur misal.

Nihayetinde olayın AR-GE si vs. si fiyata eklendikten sonra 250 c ile 500 cc arasındaki tek fark bir kaç kilo demir çelik aliminyum filan olur

Çok kabaca açıkladım belki ama olayın kaba boyutu bu. Bunu sadece honda içinde söylemiyorum, hangi firma olursa olsun aşağı yukarı olay budur. Zaten YBR 250 de ilk geldiğinde aynı tatavayı yaptık.

Ha bu arada bir not, Hondacı değilim. Bugüne kadar hiç honda motosikletim olmadı. Honda da çalışan bir yakınım da yok.

Bu yaşıma kadar tanıdığım tek Honda E.Honda dır
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    aslında neden bu tarzların otomatiğini çıkarmazlarki
    çok ii olurdu benimgibi vites sorunu yaşayanlar için
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyat / cc

Hani biz istiyoruz ki 1000 RR 33.320 TL ise VTR 250 de 33.320 / 4 = 8.330 TL olmalı

Ama maalesef kazın ayağı öyle değil, honda istese 5000 TL ye satabileceği 250 cc motosiklet yapamaz mı?

Atıyorum mesela;

VTR 250 beş paraya mal olduysa , aynı teknoloji kullanılarak üretilecek olan VTR 500 altı paraya mal olur misal.

Nihayetinde olayın AR-GE si vs. si fiyata eklendikten sonra 250 c ile 500 cc arasındaki tek fark bir kaç kilo demir çelik aliminyum filan olur

Çok kabaca açıkladım belki ama olayın kaba boyutu bu. Bunu sadece honda içinde söylemiyorum, hangi firma olursa olsun aşağı yukarı olay budur. Zaten YBR 250 de ilk geldiğinde aynı tatavayı yaptık.

Ha bu arada bir not, Hondacı değilim. Bugüne kadar hiç honda motosikletim olmadı. Honda da çalışan bir yakınım da yok.

250 cc lik motosiklet ile 600 cclik iki motosikletin fren diski çaplarından şase kesitine kadar yüzlerce farkı vardır. salt motoru 100 ml genişletmekle iş bitmiyor. dolayısıyla cc bazlı karşılaştırma tek ölçüt alınamamakla birlikte motosikletin üretim maaliyetlerini de düşünülenden fazla etkilemektedir.

lakin, hiç hesap yapmaya gerek yok, yapılmışı kawasaki ninja 250r ile bu motosikletin fiyatını karşılaştırın. arada böylesine büyük farklar olduğu sürece ben "tatava" yapacağım, kimse kusura bakmasın.

asivezor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    altımda scooter hayalimde 600 f
    Fiyat / cc

Atıyorum mesela;

üzgünüm ama söylediklerine katılmıyorum. çünkü bnu söylerken tr deki vergi olayını unutmuşsun. 250 cc sınırdır 650 cc de sınırdır. örnegin 1000 cc ile 600 cc arasındaki fiyat farkının yüzde 90 ı vergidir. ikiside 4 silindir ve görüntü ve ve teknoloji olarak birbirine yakınlar.

kawasaki de üretmiş 250 cc ve 1000 cc nin 3 te birinden az fiyata satmakta. şimdi kawasaki hondadan daha mı kötü motor hayır. sadece honda düşük cc de yüksek fiyat yüksek cc de düşük fiyat uygulamakta . bunun anlamı şu ki yüksek cc alaak olan adam zaten zengindir. ama orta kesim bir vatandaş için 13 bin gibi bir rakam 250 cc için astronomik bir rakamdır.
    bu motosiklet kesinlikle bu fiyat politikasıyla satılmayacaktır kısa süre sonra satışınıda durdurular. herkese saygılar.

en azından ninja 250 fiyatıyla aynı olsaydı

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    VFR 250 7500 - 9000 arasına satılsa belki tutulur derdim ama bu fiyata alanın aklına turp sıkayım 8000 - 9000 e öyle temiz CBF 500 ler varki bunu almak akıl karı degil
    Born To Be wild,Live to Ride...

bu motoru almak isteyip 13000 lira yı gözden çıkaranlar da artık bu laflardan sonra almaz gururuna yediremez. alsa da kimseye söylemez.

yolda görürsek bu motoru aha bir keriz almış deriz

ozan_bursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motoru almak isteyip 13000 lira yı gözden çıkaranlar da artık bu laflardan sonra almaz gururuna yediremez. alsa da kimseye söylemez.

yolda görürsek bu motoru aha bir keriz almış deriz

hakkatten
    es kaza birisi bu motoru alıp ilk motorum diye topik açarsa seyreyle şenliği
    Kelimelerin anlattığı kadarım..
    Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    aslında ınsanları sınırlendıren sey herkesın bu kadar begendıgı bır motorun bu kadar pahalı olması ve alınabilme oranının nerdeyse sıfıra ındırılmesi satamıcakları zaman anlıcaklar ve karlarından feragat etcekler...
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Fiyat / cc

Atıyorum mesela;

..........................................

çok haklısın Eyong
    peki bu motor evropede de böyle fahiş bir fiyattan mı satılacak
    yoksa "honda hayat onda" cıların yüzü suyu hürmetine mi bu kadar harika(!) bir fiyat politikası izleniyor Türkiye' de.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok haklısın Eyong
    peki bu motor evropede de böyle fahiş bir fiyattan mı satılacak
    yoksa "honda hayat onda" cıların yüzü suyu hürmetine mi bu kadar harika(!) bir fiyat politikası izleniyor Türkiye' de.
    Ben ÖTV ve KDV ile ilgili bir yorum getirmedim bu konuya.

Ben sadece fiyatlara cc boyutu ile bakışımızı eleştirdim.

VTR 250 ÖTV ve KDV den dolayı bizde yüksek avrupada düşük fiyata satılıyor eyvallah, ama aynı şey 1000 cc lik bir model içinde geçerli.

Fiyattaki vergileri hesaba katmayın, o kaçınılmaz bir gerçek ve her modelde var.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Firmalar 250 cc üzerindeki motorlardan yeterince kar etmiyorlar bu yüzden böyle ara motorlardaki kar oranlarını arttırıyorlar.herkesin isyanı buna.
    Aynı şeyi otomobil firmaları da yapıyor.
    1.4 lük vw tiguan ile 2.0 olanı az farkla satılıyor.Halbuki ne kadar vergi farkı olduğunu hepimiz biliyoruz.İşte sıkıntı burada.hakkını vermiyor arabaya,genel olarak bütün arabalarını ve onları satacakları sayıyı hesaplayarak birinin kazığını diğerine bindiriyor.
    Haa kimse demiyor honda varadero 125'i getirip cbf150 fiyatına satsın cc'leri aynı olduğu için ama onu getirip 13000 derse de avcunu yalasın.

Motosikleti
    ne hondaymış be...salladı siteyi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fiyat / cc

Atıyorum mesela;

olcicim zaten cc bazlı fiyat karşılaştırmıyoruz.. Emsal bazlı karşılaştırıyoruz . gt 250 sende uzun müddet kullandın .. V motomu v motor sıvı soğutmamı sıvı soğutma 29 hp mi 29 hp ön arka disk frenmi disc fren biri 7bin küsur diğeri neden 13000 diyoz bilmem anlatamadığımı anlatabildimmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 PM ----------

biri honda biri hyo dan başka cevabın varsa söle ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    demek global motor bize yıllarca bedava sayılacak fiyata verdi gıymatını bilemedik...

mczaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok.
    arkadaşlar şunu içim rahatlıkla söylemek istiyorum Tamam bu motor pahalı fakat Hyosung 250 r ile karşılaştırmayın bari Kawasaki 250 r deseniz tamam da

Hyosung kalitesiz be tipinden belli birader .kimse gücenmesin gocunmasın kendi öz zevkimdir.
    3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Sıfır, kaldın sınıfta...

REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler