bişi soracam bu 13 binlirayı bi incelesek ne kadarı vergi ne kadar Kâr ne kadarı bilmemne bilmemne ?
bişi soracam bu 13 binlirayı bi incelesek ne kadarı vergi ne kadar Kâr ne kadarı bilmemne bilmemne ?
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
Normal olan nedir? Fiyat kazığımı, BBrr tam tanımı bulmuş "Honda Silahşörlüğü"
Hangisi daha verimli teknik bilgileri karşılaştıralım.
Honda VTR 250
Motor Su soğutmalı 4 zamanlı DOHC 4 Subap 90 V Motor
Silindir Hacmi 250cm3
Silindir Çap X Strok 60x44,2mm
Sıkıştırma Oranı 11.1:1
Maksimum Güç 29,5 HP
KARBURATÖR Transistörlü, Elektronik Avanslı bilgisayar kontrollü
Şanzıman 5 Vitesli
Yakıt Kapasitesi 12,4 LT
Fren Ön Çift Disk, Arka Disk
Ağırlık 161 KG(Sıvılar Dahil)
Lastikler Ön 110/70 Arka 140/70
Fiyat 12890 YTL
Kawasaki Ninja 250r
Motor 4-zamanlı, su soğutmalı, 2 silindir DOHC 8 Sübap
Silindir Hacmi 249cm3
Silindir Çap X Strok 62x41,2mm
Sıkıştırma Oranı 11.6:1
Maksimum Güç 33HP
KARBURATÖR Elektronik Yakıt Enjektörlü, 38 x 4 Keihn
Şanzıman 6 Vites
Yakıt Kapasitesi 17,8 LT
Fren Ön Tek Disk, Arka Disk
Ağırlık 154 KG /Kuru Ağırlık)
Lastikler Ön 110/70 Arka 130/70
Fiyat 5.250 €
ST Kanuni GT 250r
Motor DOHC, 4 Sübap Hava&Yağ Soğutma 75° V-Twin
Silindir Hacmi 249cm3
Silindir Çap X Strok
Sıkıştırma Oranı
Maksimum Güç 29 HP
KARBURATÖR Elektronik Yakıt Enjektörlü
Şanzıman 5 Vites
Yakıt Kapasitesi 17 LT
Fren Ön Çift Disk, Arka Disk
Ağırlık 171 KG
Lastikler Ön 110/70 Arka 150/70
Fiyat 9874 YTL
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
kanuni comete nerdeyse 10 bin tl gibi bir fiyat çekiyorsa hondada 12 bin tl çeksin hiç şaşırmadım ki kanuni nin ne yedek parça ne servis hizmeti hondaya tercih edilemez ikside gayet kazık.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Aslında 1 yıldır bu forumu okuyup yazıyorum, klavye slahşörü değilim ; param yok alamıyorum, ama motor sürme hayalini uzun süre gördüm, öğrencilik hayatım bittince (1 ay var ) yapacam ilk iş ehliyetimi ve güvenli sürüş dersleri almak, sadette geliyim ikinci elerle karşılaştırma yapmıyorum karşılaştırma yapsam o fiyata bmw bile alınabileceğini söylerim ''0'' olarak 600 cc, 4 silindirli, yamaha xj 6 var: 16.000 lira. 250 cc' lik motor bana yetecekken neden 13000 liralık etiket fiyatı koyup insanın kafasını karıştırıyorlar. xj6 maliyeti vtr 250 den kat kat fazla(üniversite makina bölümü öğrencisiyim).
Bu fiyata 10 yıl garanti vermesi lazım.Yakında kampanya yapacaktır.
Valla ybr250ye 10bin papel istiyorsan bu motora 13az gelmiş haksızmıyım arkadeş.
Bir bakalım ybr 21beygir vtr 30
ybr arka fren tırışka kampana vtr disk
Ybr hava soğutma vtr su
ybr tek silindir vtr çift
EEeee daha ne ben olsam alırdım bu canavarı 10-11bine neden bana 250lilik yeter 600 çok kaçar hız bana göre değil sonra çok yakar ama bu makine gerektiğinde 140a kadar çıkar oda bana yeter sonra uzun yola gider su soğutma frenler iyi tork iyi ama 13te çok be ABİ.
resimdeki hatunuda yanında veriyolarsa bence o paraya değer
Hondaya bir sözüm var!
Hadi hayırlı traşlar Delikanlı adam honda kullanır nasıl olsa
motor çok çok güzel motora tek bir lafım bile olamaz
ama fiyatıda 250 cc için heleki şu rekabet ortamında çok fazla .. sıfır ve ikinci el alternatifleri çok var honda artık şu yüksek karından vazgeçse çok güzel olucak..piyasada çin min bile kalmaz ama bir türlü şu yüksek kar marjından vazgeçmiyor diğer japonlarda öyle gerçi kawasaki ninjalarda güzel bir fiyatla girdi ama diğerlerinin de bu bilinçde olması lazım..
Mesela 250 rr honda niye getirtmiyor anlamıyorum türkiyede 7 tane var hepside özel şahıslar kendileri getirtmiş maliyeti 7000 dolara patlamış yani adam kendi getirmiş o fiyata demek honda direk getirtse maliyet 5000 dolar olur buda 250cc 50 beygir motor için çok güzel fiyat millet kapıda kuyruk olur almak için
hondanın yeni sloganı "honda, gel kucağa" mı yoksa
Canım türkiyem! Kaç asgari ücret acaba fiyatı.12.300 TL:ASGARİ ÜCRET= yutkunmaaaaaaaaaaa.(bence de sınıfta kaldı.)
Bu haber ile DUCATI MONSTER'in nasıl bir efsane olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
Honda VTR 250, MONSTER'in cici bir çakması olmaktan öteye gidemez. Fiyat konusu zaten çok komik, ilan edilen fiyattan bu model motosiklet alanlara ve alacaklara gerçekten geçmiş olsun.
= = = Be Aprilia racer! = = =
çakma makma ducati ama güzel makina...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çinli çakma kopya yapıp 150-250 cc lik motorlar koyup piyasaya motorları salınca ver yansın sahteci kopyacı diye...
elin japonu çakma kopya yapıp elin 1100 lük ducatisine 250cc lik motor koyunca çok güzel densin..
Hey Güzel Dünya...
bu arada olay çinli dandik yapar dayanıksız yapar japon kaliteli yapar sağlam yapar olayı değil anlayan anlamışdır
tamamen ..çakma dukati ...olmuş...gerisi boşşşşş
by K@d@k@L
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)