bu makinenin alınası fiyatı 7.5 dur arkadaş gerisi kazığa girer şimdi diceksiniz 250 WR de aynı fiyata kardeşim oda pahalı satılıyormu sormak lazım.
bu makinenin alınası fiyatı 7.5 dur arkadaş gerisi kazığa girer şimdi diceksiniz 250 WR de aynı fiyata kardeşim oda pahalı satılıyormu sormak lazım.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
HONDA DALGAMI GEÇİYOR MİLLETLE 20.000 TL YAPSAYDI BARİ,
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
ne derseniz deyın onuda alanlar cıkacaktır bakın gorursunuz
ayıp ayıp ya 12.890 yok artık daha neler... biz oturup ağlayalım en iyisi
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
vayy beee fiyat geçekten esaslıymış,,,
amaaa bence çok ta fahiş değil 250c.c.lik kore malı race makinelere bile 10bin tl ye yakın fiyat istiyorlar ki bence alan pişman almayan pişman bu motor kesinlikle 10binnin üstünde eder
artı honda fiyat politikasında sabit fikirlidir öyle yamaha gibi 10bin dediği makinayı iki ay sonra 8bine satmaz....
4000tl beat almaktansa 8000 daha koyar bunu alırım
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Vtr geliyor başlığından sonra epey tahminlerde bulunulmuştu. O tarihlerde servise gittiğimde ustaya sormuştum "ya yeni aldık sayılır cbr ı. 250 lik geliyor ne olur fiyat" gibisinden. O da 13-15 arası olabilir dediğinde yok daha neler demiştim içimden.
VTR geliyor başlığında yüksek olucağını bildiğimiz halde tahmin yürüttüğümüz fiyatların bile çok üzerindeydi.
Hatta o konuya bile fiyatı ciddiye alıp da yazmamıştım ama gördüm ki 12.890 TL liste fiyatıyla neredeyse doğru tahminmiş
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Sıfır piyasasında yzf 125 & ybr 250 & Kawasaki 250 r 9000 lira civarlarında satıldığını biliyoruz bunların özelliklerinin daha verimlisini daha üst fiyata satılması normal ancak fiyatı 11 000 lira civar olmalıydı bence şu anki fiyatı 13 000 lira 2 bin lira daha koyarak yamaha xj 6 sıfır alabilirsiniz.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
bence fiyat politikası izliyorlar fazla sürmez bir kampanya 9800tl ye iner sonrada 10500 tl çıkıp kalır yamahada aynısını yapmışt ybr 250 9800 den kapı açtı 8250 satılıyordu daha sonrada
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
şimdii madalyona hep bi yüzünden bakıyoz .. çevirelim öbür yüzünede bakalım ..
Motosiklet forumlarında ciddi bir yüzdeyi teşkil eden motorsuz veya motor tecrübesi olmayan ama forumda her motor hakkında görüş belirten ve motora düşük cc den başlama konusunda otorite olmuş bi tayfa var
Bunlara göre başlanabilecek en yüksek cc 250. Ha bide full kask-.. flip-up korumaz çeneyi dağıtır 40 yaşıma kadar hiç denk gelmesemde böle bi çene dağılmasına efsanesi dolaşır ağrı dağı eteklerinde
Oysa motor üzerinde deneyimi olan tayfanın genel yaklaşımı eğitimle 600cc enduro veya coperlede başlanabileceği ..1 yıl binmek için düşük cc almaktansa eğitim alıp direk 500-750 cc arası uygun bir motor tercih edilebileceği ..
hondanın bide silahşör tayfası var alayıda "honda hayat onda" derler ...ilk viteslim bir hondaydı hondanın 3 scutırınıda zaman içinde aldım sattım .. yani 4 hondam oldu bu güne kadar cbf 250 de kardeşimin motoru .. eh onada nerde ise bi 5000 km kadar bindim .. Honda türkiyede çok iyi organize olmuştur .. hatta tüm motor markalarından iyi durumdadır bayi ve servis olarak ..
motorlarını 10 tllik parçadan yatmasını istemeyen honda alır ama o parçaya 20 tl vermeyide göze alarak..
bu motor satarmı sorusuna bide bu yönden bakalım ...
adam girer forumu okur başlangıç cc si 250 .. honda hayatta onda.. yedek parça ve servis bol .. her ne kadar satış sonrası müşteri ilgisi diğer oranlarda olmasada...
baba ne düşünecek.. diyecekki oğlan heves etmiş .. çakma ducati her bakımdan iiidir .. biraz pahalı ama 8000 veren 12000 de verir .. aman oğlanın gönlü olsun alalım hanım bunu..
eh hele hele tek oğlansa evin paşası ise. o motor alınacak kardeşim 15000 de olsa alınacak 25000 de olsa alınacak ..
bence bu fiyat az zaten buna 12000 verecek baba 15000 hatta 20000 de verir bu yüzden honda fiyatı tekrar bi gözden geçirmeli
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
http://www.sahibinden.com/suzuki_sv_...XQQdisplayitem
alsana V Motor madem V istedin.
Taş gibi 650 lik Suzuki görüntü ise görüntü motor ise motor.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
heh hebu yazının bir kaç bölümünü üstüme aldım ama lütfen yanlış anlamayın bu bir cevap yazısı değil yanlış anlama olmasın lütfen)zamanında motor sattığım ve yakın bir geçmişe kadar bir firmanın yedek parça müdürlüğünü yapmama rağmen her zaman bir Hondacı oldumama en iyisi Hondadır tarzında bir yaklaşımım olmadısadece Hondanın daha ağırbaşlı,stabil ve güvenli olduğunu düşünüyorum.ve 39(40 değil) yaşında bir koca adam olarak bunlar benim için çok önemliKawa ve Yamaha bana daha agresif geliyor.
Başlangıç motoru olarakda herzaman 250 cc nin üstüne çıkılmaması gerektiğini düşünüyorum,bu biraz benim tedbirli kişiliğimdende ileri geliyor olabilir.ama 250 cc en az 20 beygir güç ve bir insanın kendini öldürmesi için 20 km hız yeter.ben bacağımı 30 km ile kırdım.3 ay yattım.
büyük cc ile başlayıp eğitim alan kaç kişi var günümüzde, yollar ve hastahaneler motosiklet geçmişi 1 seneyi geçmeyen büyük cc kullanan gazcılarla dolu.
Buarada mesaj sayısı kalabalık,bilgisi forumlarda okuduğundan ibaret olan ,avatarına cafcaflı resimler olan klavye kabadayılarını pek kaale almam)kendilerini belli ederler heryerde )bu topiktede var ben gördüm birkaç tane)6ay bir sene takılırlar sonra yok olurlar)
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)