Motor güzel deeeee... O fiyat ne öyle. Alan olursa hayrını görür inşallah...
Motor güzel deeeee... O fiyat ne öyle. Alan olursa hayrını görür inşallah...
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Hondanın fiyat politikasına hayranım vallahi... Şimdi 12000 küsürden 3-5 kişiyi kazıklayacak, kışa falan da fiyatı 9000 civarına düşürecek. sonra da kampanya falan diye artistlik yapacak.
Motor 250lik bir şehir motoru neticede... o fiyat nedir öyle yahu.... Türkiye burası insanların kazancı ne ki 250lik makinaya bu kadar para versin. Şu makinayı 8000 den satışa çıkartsaydı eminim ki yılın en çok satan modellerinden biri olurdu. insanlar alacak 250lik bulamıyor, hondanın yaptığına bak. Honda için akıl fikir diliyorum...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
Eee Honda fanatikleri nerede, önümüzdeki sene Honda ve Yamaha bu kafayla giderse 600cc kategorisine geçerken eleyeceğim iki markayıda Kendilerini nimetten mi sanıyorlar ne
Z-Moto bile yapmaz bunların yaptığını ZX-6R'a geçebilirim.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
vtr 250 geliyor başlıgında gerekli yorumu yapmıştım fiyat olarak. 12-13 oha diyorum başka bişe demiyorum acaba honda bunun birkaç parçasını altından mı yaptı acaba eger öyleyse haksızlık etmeyelim.
bu fiyata bayi sahipleri bile alıp binmez ducati ye benziyor diye fiyatınıda benzetmeye çalışmışlar.
yinede türkiyede aşagılık kompleksi olupta farklı oldugunu başkalarına hissettirmek isteyen kolay yoldan para kazanan yada çalan birkaç zengin şahıs alır 1000-2000 km yapıp sonra sıkılıp bayiye yarı fiyatına verip başka motor alabilir. şimdiden geçmiş olsun fiyat 10000 in altına inmedigi sürece ancak vitrinlerde 5-6 ay görürüz sonrada gelmez olur yalan olur gider.
honda ısrarla yüksek cc motorları diger japonlara göre uygun tutuyor ama düşük cc lerde aradaki farkı kapatıyor.
vatana millete hayırlı olsun diyecem ama bu fiyat poltikasıyla pek hayrı olmaz.
Alacak arkadaşlara şimdiden GEÇMİŞ OLSUN.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
http://www.sahibinden.com/monster_62...XQQdisplayitem
işte size link 2005 monster 15000 km de 10500
onu alacagıma bunu alır torunlarıma hediye ederim. orjinal safkan italyan bu arada yanlış anlaşılmasın yaşım 29
v2, su soğutmalı , japon üretimi olarak iyi ama o fiyata kesinlikle
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Made in Japon olunca böylemi oluyor fiyat.Çok pahalı kim alıcak bu paraya
lezzet gider,mesuliyet kalır...
honda sitesinde fiyat açıklanmış 12000 değil 12890
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)