Yeni Honda VTR 250 Satışa Sunulmuştur.
Reklamlar
-
24 Nisan 2010, 13:24
Bu paraya 2.el CBF600 alırım dedim ve aldımda.(önce cbf 150 ve daha sorna 250 kulanıp 10.000 km yapıp gs1 eğitimialdıktan sonra). Fakat şehiriçi ağırlıklı kullandıgım için biraz ağır kalıyor cbf600 kilosudan dolayı; bir kerede yokuştan U dönüşü yapayım derken agırlıgından dolayı kolayca elimden kaydı ve düştü; durduk yerde düşmesine ragmen bende birliktre düşüp altında kaldıgım için liflerim koptu ve ayagımda 6 hafta sürecek koskoca bir morluk oldu, üstüne basmakta zorluk çekiyorum halen. Biraz benimde dikkatsizligim ama daha hafif bir motorla daha hafif atlatacagım kesindi.
Şehiriçi ağırlıklı kullacak olmasına ragmen zaman zaman kısa orta mesafeli yolculuk yapacaklar içinVTR250nin ideal motor oldugunu düşünüyorum; malum cbf250 den daha güçlü bir motor. Şİmdilerde cbf600 ü satıp bunu almayıda düşünüyorum. Benim boy ve kiloma göre cbf 600ile zar zor başediyorum.
Büyük hacim her zmaan iyimidir? Şehiriçi ağırlıklı kullanım için sıkışık trafikte çokta kaslı bir fiziğiniz yoksa 220 kiloluk bir motor avantaj olmayabiliyor; bu açıdan vtr daha ideal gibi; fiyatını birazda böyle düşünmek lazım. İhtiyaca ve şartlara göre ideal motorda olabiliyor yani, alanların seçiminin isabetli oldugunu düşünüyorum.
Reklamlar
-
25 Nisan 2010, 03:38
Maxilla adlı üyeden alıntı
Bu paraya 2.el CBF600 alırım dedim ve aldımda.(önce cbf 150 ve daha sorna 250 kulanıp 10.000 km yapıp gs1 eğitimialdıktan sonra). Fakat şehiriçi ağırlıklı kullandıgım için biraz ağır kalıyor cbf600 kilosudan dolayı; bir kerede yokuştan U dönüşü yapayım derken agırlıgından dolayı kolayca elimden kaydı ve düştü; durduk yerde düşmesine ragmen bende birliktre düşüp altında kaldıgım için liflerim koptu ve ayagımda 6 hafta sürecek koskoca bir morluk oldu, üstüne basmakta zorluk çekiyorum halen. Biraz benimde dikkatsizligim ama daha hafif bir motorla daha hafif atlatacagım kesindi.
Şehiriçi ağırlıklı kullacak olmasına ragmen zaman zaman kısa orta mesafeli yolculuk yapacaklar içinVTR250nin ideal motor oldugunu düşünüyorum; malum cbf250 den daha güçlü bir motor. Şİmdilerde cbf600 ü satıp bunu almayıda düşünüyorum. Benim boy ve kiloma göre cbf 600ile zar zor başediyorum.
Büyük hacim her zmaan iyimidir? Şehiriçi ağırlıklı kullanım için sıkışık trafikte çokta kaslı bir fiziğiniz yoksa 220 kiloluk bir motor avantaj olmayabiliyor; bu açıdan vtr daha ideal gibi; fiyatını birazda böyle düşünmek lazım. İhtiyaca ve şartlara göre ideal motorda olabiliyor yani, alanların seçiminin isabetli oldugunu düşünüyorum.
Çok isabetli bir karar verirsin.(Özel mesaj gönderdim)
-
25 Nisan 2010, 10:31
şık bir tasarım 8000 değilde 9500 ü hakediyor bence
-
25 Nisan 2010, 11:32
ünaltürkyazı adlı üyeden alıntı
Ben aldm canım
bunca laftan sonra çıkıpta ben aldım diyorum.
honda bayiside değilim.
motoru alıpta binmek enayilikse ben ENAYİYİM
sana iyi sağlıklı kazasız sürüşler dilerim motorcu kardeşim.HOŞÇAKAL.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------
Var. Ben aldım.Herhalde sivri zekalıyım.
Sanada iyi sağlıklı kazasız sürüşler dilerim.HOŞÇAKAL.
Herkes fiyatından dolayı çok olumsuz konuşmuş fakat bu motoru cidden merak ediyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? ne kadar yakıyor nasıl kaçıyor kullanımı nasıl? tüm görüşlerinizi yazarsanız en azından fayatının fazlalığı dışında başka birşeyler de öğrenmiş oluruz. Belki fiyatı fazla değildir hak ediyordur, birisi bu motorun varsa iyi taraflarını göstersin lütfen
-
10 Mayıs 2010, 23:52
250 cc bir motora 12.000 çok fazla... 12.ooo tl ye neler alınır. bi düşünün...
:cat:[B]Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir[/B]:cat:
-
12 Kasım 2010, 21:11
yuh abicim ya 250cc motora çok bu miktar
-
12 Kasım 2010, 21:18
alana hayırlı olsun
-
12 Kasım 2010, 22:05
bu motor hala satıştamı? hondanın resmi sitesinde yok galiba stoklarında tükendi hondayı tebrik ediyorum 1 yıl sattılar sonra vazgeçtiler, bu nasıl bir uygulama pek akıl erdiremedim.
-
12 Kasım 2010, 22:25
250 cc lık bı motora 12.500tl istesek boyle satış rekorları kırar stokları bıtırıp cekılırız kabuğumuza.50 adet satmışmı kıı
MOTOR bence bır hastalıktır.
-
12 Kasım 2010, 22:33
Niye hortlatıyosunuz arkadaşım şu konuyu, insanlar yeniden satışta sanacaklar.
-
12 Kasım 2010, 23:02
Hakkaten yahu ellerinde kalmadı mı ne satmıyorlar
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
07 Kasım 2012, 13:43
bu nasıl bir fiyat yahu 250 sınıfına göre... nerdeyse ikinci el 650 lik bi makine alınır bu fiyata
-
07 Kasım 2012, 13:53
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
sadece bayide görürüz bunu... alanın ya parası çoktur yada aklı yoktur diyeceğim ama zevk ve para meselesi.... ben almam bu paraya bu motoru...
5 bin liraya getirsin ben alırım
Almayanıda vursunlar
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
07 Kasım 2012, 13:56
Bu konu bence kilitlenmeli bence, ne piyasada nede bayilerde motor yok nasıl olsa. Gereksiz bi başlık, gereksiz yere seneler sonra hortlatılıyor, bende VTR 250 yinemi geliyor acaba ümidiyle tıklayayım dedim de öyle tıkladım.
-
07 Kasım 2012, 14:08
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Bu konu bence kilitlenmeli bence, ne piyasada nede bayilerde motor yok nasıl olsa. Gereksiz bi başlık, gereksiz yere seneler sonra hortlatılıyor, bende VTR 250 yinemi geliyor acaba ümidiyle tıklayayım dedim de öyle tıkladım.
bende inazuma girince tekrar satışa çıktı zannettim...
-
07 Kasım 2012, 14:09
Hondaya biniyoguz daha dır dır ediyoguz
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
26 Eylül 2013, 01:28
arkadaşlar herkese merhabalar, önceden vakit bulup yazamıyordum, yıllardır motorsiklet kullanıyorum, VTR 250 yi 2009 yılında honda fethiye Bayii'ne cbf 150 bakmak için gittiğimde görmüştüm, herşeyine bayılmıştım, o zamanki fiyatı beni çok şaşırtmıştı, yıllar sonra sıfır inazuma, sıfır crf 250 L , pırıl düke 200, vs, vs alabileceğim nakit paraya, 2010 model kırmızı, 11770 km'de VTR 250 demir atımı aldım.Allah tüm motorcu dostları ve motorları, pardon motorlarımızı korusun!nasipse sizinle bu güne kadar eksik kalmış bu konuyu detayları ile paylaşacağım....bu motoru alır iken, hiç tanışmadığımız halde, telofonunu forumdan bulup fikrine başvurduğum, İst. Arnavutköy'den saygıdeğer Ünal ağabeyime teşekkürü bir borç bilirim.....
-
100km/l yakıt değerini paylaşırsanız çok sevinirim.
-
125 lik pcx bile 7000 tl satılıyor bunun bu fiyata satılması normal ama bu fiyatada alınmazki honda iyice sapıttı motor fiyatlarında
-
gugukk adlı üyeden alıntı
125 lik pcx bile 7000 tl satılıyor bunun bu fiyata satılması normal ama bu fiyatada alınmazki
honda iyice sapıttı motor fiyatlarında
TR'ye ithalatı yok.....yoksa belki de Honda'nın üretmiş old. en iyi modellerden birisidir(made in japan)...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler