Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni Honda VTR 250 Satışa Sunulmuştur.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HondaCBF600
    Bu paraya 2.el CBF600 alırım dedim ve aldımda.(önce cbf 150 ve daha sorna 250 kulanıp 10.000 km yapıp gs1 eğitimialdıktan sonra). Fakat şehiriçi ağırlıklı kullandıgım için biraz ağır kalıyor cbf600 kilosudan dolayı; bir kerede yokuştan U dönüşü yapayım derken agırlıgından dolayı kolayca elimden kaydı ve düştü; durduk yerde düşmesine ragmen bende birliktre düşüp altında kaldıgım için liflerim koptu ve ayagımda 6 hafta sürecek koskoca bir morluk oldu, üstüne basmakta zorluk çekiyorum halen. Biraz benimde dikkatsizligim ama daha hafif bir motorla daha hafif atlatacagım kesindi.

Şehiriçi ağırlıklı kullacak olmasına ragmen zaman zaman kısa orta mesafeli yolculuk yapacaklar içinVTR250nin ideal motor oldugunu düşünüyorum; malum cbf250 den daha güçlü bir motor. Şİmdilerde cbf600 ü satıp bunu almayıda düşünüyorum. Benim boy ve kiloma göre cbf 600ile zar zor başediyorum.

Büyük hacim her zmaan iyimidir? Şehiriçi ağırlıklı kullanım için sıkışık trafikte çokta kaslı bir fiziğiniz yoksa 220 kiloluk bir motor avantaj olmayabiliyor; bu açıdan vtr daha ideal gibi; fiyatını birazda böyle düşünmek lazım. İhtiyaca ve şartlara göre ideal motorda olabiliyor yani, alanların seçiminin isabetli oldugunu düşünüyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ünaltürkyazıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SH 300i
    Alıntı Maxilla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu paraya 2.el CBF600 alırım dedim ve aldımda.(önce cbf 150 ve daha sorna 250 kulanıp 10.000 km yapıp gs1 eğitimialdıktan sonra). Fakat şehiriçi ağırlıklı kullandıgım için biraz ağır kalıyor cbf600 kilosudan dolayı; bir kerede yokuştan U dönüşü yapayım derken agırlıgından dolayı kolayca elimden kaydı ve düştü; durduk yerde düşmesine ragmen bende birliktre düşüp altında kaldıgım için liflerim koptu ve ayagımda 6 hafta sürecek koskoca bir morluk oldu, üstüne basmakta zorluk çekiyorum halen. Biraz benimde dikkatsizligim ama daha hafif bir motorla daha hafif atlatacagım kesindi.

Şehiriçi ağırlıklı kullacak olmasına ragmen zaman zaman kısa orta mesafeli yolculuk yapacaklar içinVTR250nin ideal motor oldugunu düşünüyorum; malum cbf250 den daha güçlü bir motor. Şİmdilerde cbf600 ü satıp bunu almayıda düşünüyorum. Benim boy ve kiloma göre cbf 600ile zar zor başediyorum.

Büyük hacim her zmaan iyimidir? Şehiriçi ağırlıklı kullanım için sıkışık trafikte çokta kaslı bir fiziğiniz yoksa 220 kiloluk bir motor avantaj olmayabiliyor; bu açıdan vtr daha ideal gibi; fiyatını birazda böyle düşünmek lazım. İhtiyaca ve şartlara göre ideal motorda olabiliyor yani, alanların seçiminin isabetli oldugunu düşünüyorum.
    Çok isabetli bir karar verirsin.(Özel mesaj gönderdim)

şık bir tasarım 8000 değilde 9500 ü hakediyor bence

Dr.MZÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 + Hero Xpulse 200
    Alıntı ünaltürkyazı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben aldm canım
    bunca laftan sonra çıkıpta ben aldım diyorum.
    honda bayiside değilim.
    motoru alıpta binmek enayilikse ben ENAYİYİM
    sana iyi sağlıklı kazasız sürüşler dilerim motorcu kardeşim.HOŞÇAKAL.
    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------
    Var. Ben aldım.Herhalde sivri zekalıyım.
    Sanada iyi sağlıklı kazasız sürüşler dilerim.HOŞÇAKAL.
    Herkes fiyatından dolayı çok olumsuz konuşmuş fakat bu motoru cidden merak ediyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? ne kadar yakıyor nasıl kaçıyor kullanımı nasıl? tüm görüşlerinizi yazarsanız en azından fayatının fazlalığı dışında başka birşeyler de öğrenmiş oluruz. Belki fiyatı fazla değildir hak ediyordur, birisi bu motorun varsa iyi taraflarını göstersin lütfen

Motosikleti
    YUKİ YK150T
    250 cc bir motora 12.000 çok fazla... 12.ooo tl ye neler alınır. bi düşünün...
    :cat:[B]Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir[/B]:cat:

Motosikleti
    yamaha ybr 2009
    yuh abicim ya 250cc motora çok bu miktar

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    alana hayırlı olsun

Motosikleti
    Honda Cbf 250
    bu motor hala satıştamı? hondanın resmi sitesinde yok galiba stoklarında tükendi hondayı tebrik ediyorum 1 yıl sattılar sonra vazgeçtiler, bu nasıl bir uygulama pek akıl erdiremedim.

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    250 cc lık bı motora 12.500tl istesek boyle satış rekorları kırar stokları bıtırıp cekılırız kabuğumuza.50 adet satmışmı kıı
    MOTOR bence bır hastalıktır.

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Niye hortlatıyosunuz arkadaşım şu konuyu, insanlar yeniden satışta sanacaklar.

Motosikleti
    cbf150
    Hakkaten yahu ellerinde kalmadı mı ne satmıyorlar
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

bu nasıl bir fiyat yahu 250 sınıfına göre... nerdeyse ikinci el 650 lik bi makine alınır bu fiyata

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadece bayide görürüz bunu... alanın ya parası çoktur yada aklı yoktur diyeceğim ama zevk ve para meselesi.... ben almam bu paraya bu motoru...
    5 bin liraya getirsin ben alırım

Almayanıda vursunlar
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Bu konu bence kilitlenmeli bence, ne piyasada nede bayilerde motor yok nasıl olsa. Gereksiz bi başlık, gereksiz yere seneler sonra hortlatılıyor, bende VTR 250 yinemi geliyor acaba ümidiyle tıklayayım dedim de öyle tıkladım.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konu bence kilitlenmeli bence, ne piyasada nede bayilerde motor yok nasıl olsa. Gereksiz bi başlık, gereksiz yere seneler sonra hortlatılıyor, bende VTR 250 yinemi geliyor acaba ümidiyle tıklayayım dedim de öyle tıkladım.
    bende inazuma girince tekrar satışa çıktı zannettim...

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Hondaya biniyoguz daha dır dır ediyoguz
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

arkadaşlar herkese merhabalar, önceden vakit bulup yazamıyordum, yıllardır motorsiklet kullanıyorum, VTR 250 yi 2009 yılında honda fethiye Bayii'ne cbf 150 bakmak için gittiğimde görmüştüm, herşeyine bayılmıştım, o zamanki fiyatı beni çok şaşırtmıştı, yıllar sonra sıfır inazuma, sıfır crf 250 L , pırıl düke 200, vs, vs alabileceğim nakit paraya, 2010 model kırmızı, 11770 km'de VTR 250 demir atımı aldım.Allah tüm motorcu dostları ve motorları, pardon motorlarımızı korusun!nasipse sizinle bu güne kadar eksik kalmış bu konuyu detayları ile paylaşacağım....bu motoru alır iken, hiç tanışmadığımız halde, telofonunu forumdan bulup fikrine başvurduğum, İst. Arnavutköy'den saygıdeğer Ünal ağabeyime teşekkürü bir borç bilirim.....

acrobats7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    100km/l yakıt değerini paylaşırsanız çok sevinirim.

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    125 lik pcx bile 7000 tl satılıyor bunun bu fiyata satılması normal ama bu fiyatada alınmazki honda iyice sapıttı motor fiyatlarında

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125 lik pcx bile 7000 tl satılıyor bunun bu fiyata satılması normal ama bu fiyatada alınmazki honda iyice sapıttı motor fiyatlarında
    TR'ye ithalatı yok.....yoksa belki de Honda'nın üretmiş old. en iyi modellerden birisidir(made in japan)...
    The Power of The Dreams.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler