Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yeni Honda VTR 250 Satışa Sunulmuştur.

Motovento
    REKLAM ALANI
    ünaltürkyazıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SH 300i
    kim ne derse desin honda hiç bir zaman burnundan kıl aldırmaz. Bu aletide göreceksiniz leblebi gibi satacak. ilerideki yıllara doğru bu VTR yi çocuğuna bırakır.söyledi dersiniz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    HONDA SH 300i
    [QUOTE=ünaltürkyazı;1799161]kim ne derse desin honda hiç bir zaman burnundan kıl aldırmaz. Bu aletide göreceksiniz leblebi gibi satacak. ilerideki yıllara doğru bu VTR yi kullanan şahıs oğluna bırakır bu makinayı. söyledi dersiniz.

Motosikleti
    Cbf150
    eeeee !
    yok mu alan.
    deneyimlerini paylaşacak. ?
    CANIM KIZIM HERŞEYİM

garaguru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    ben cbf 250 me binmeye devam edeyim abi. o paraya cbf 500 alırım temiz vtr 250 has makine olmuş ama pahalı.

dwain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 Honda Shadow Spirit
    Merhabalar,

Ben yeni bir motorcu adayıyım. Henüz ehliyetim bile yok ama ona da başvuruyorum. Başlangıç olarak her ne kadar Suzuki V-Strom gibi motorları görüp içim gitse de 250 cc'lik bir motor ile başlamayı düşünüyorum.

Benim için motorun tipi önemli. Bir de oturma rahalığı önemli. İki kişi binildiğinde arkamdaki kişinin arkasına yaslanabileceği bir aparat takabilmek de isterim. Dolayısıyla çok spor racing tarzı bir motor almayacağım.

Bu motorun tipi çok hoş görünüyor. Aslında hemen hemen aradığım bir tip. V-Strom'um olmasa da başlangıçta baktıkça beni memnun edecek güzelliği var.

Dolayısıyla tercih edebileceğim bir motor. Ancak söylenenleri okuyunca ben de ne yapacağımı bilemedim. Bu parayı verebilirim ama bir sene sonra motorumu yükseltmek istersem muhtemelen kolay kolay 10.000 TL'ye bile satamayacağımdır. Bunu düşündüğümde mantığım alma diyor. Ama tipini düşündüğümde gerçekten çok hoş görünüyor.

Ne yapacağımı bilemedim şimdilik ama motoru canlı gördükten sonra ne hissettiğime bakacağım.

Şu zamana kadar alan oldu mu acaba? Fiyatı biraz daha düşsün diye beklemeli miyim? Kullananlar olduysa ve düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Bunu alanlar dernekleşsinler . Dernek adı da " Parayı 250 lik motora 12000 lira verecek kadar kolay kazananlar derneği " olsun

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    Alıntı dwain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Ben yeni bir motorcu adayıyım. Henüz ehliyetim bile yok ama ona da başvuruyorum. Başlangıç olarak her ne kadar Suzuki V-Strom gibi motorları görüp içim gitse de 250 cc'lik bir motor ile başlamayı düşünüyorum.

Benim için motorun tipi önemli. Bir de oturma rahalığı önemli. İki kişi binildiğinde arkamdaki kişinin arkasına yaslanabileceği bir aparat takabilmek de isterim. Dolayısıyla çok spor racing tarzı bir motor almayacağım.

Bu motorun tipi çok hoş görünüyor. Aslında hemen hemen aradığım bir tip. V-Strom'um olmasa da başlangıçta baktıkça beni memnun edecek güzelliği var.

Dolayısıyla tercih edebileceğim bir motor. Ancak söylenenleri okuyunca ben de ne yapacağımı bilemedim. Bu parayı verebilirim ama bir sene sonra motorumu yükseltmek istersem muhtemelen kolay kolay 10.000 TL'ye bile satamayacağımdır. Bunu düşündüğümde mantığım alma diyor. Ama tipini düşündüğümde gerçekten çok hoş görünüyor.

Ne yapacağımı bilemedim şimdilik ama motoru canlı gördükten sonra ne hissettiğime bakacağım.

Şu zamana kadar alan oldu mu acaba? Fiyatı biraz daha düşsün diye beklemeli miyim? Kullananlar olduysa ve düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
    tipi hoşuna gittiyse temiz bi gt650 naked bul 7-8 liraya tepe tepe kullan büyük makinaya binmiş olursun tabi biraz ustalaştıktan sonra
    Now the world is gone. Im just one.

Motosikleti
    2008 Honda Shadow Spirit
    Alıntı Sergeant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tipi hoşuna gittiyse temiz bi gt650 naked bul 7-8 liraya tepe tepe kullan büyük makinaya binmiş olursun tabi biraz ustalaştıktan sonra
    Şimdi işin ustalaşma tarafını yapacak motor olmadığı için farklı bir çözüm bulmam lazım

Bir de racing tipi motor almayı düşünmüyorum. Şu anda V-Strom da alabilirim ya da BMW F-650. Ancak 250 cc'den başlamam gerektiğini düşündüğüm için almıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------

Bu arada aşağıda linkini verdiğim forumda bir sürü resim var. Ancak aralarında sarı renk 250'lik bir Honda var. Onun görüntüsü de çok hoşuma gitti ama üzerinde ne yazdığını modelini tam anlamadım.

Türkiye'de olan bir model mi? Çok hoş görünüyor da...

http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=2158041

Motosikleti
    2008 Honda Shadow Spirit
    Ben dün Honda'ya gittim Kızıltoprak'ta. Motoru canlı bir şekilde göreyim diye ama dün ellerinde son kalan satılmış ve servise gönderilmiş göremedim. Haftasonuna kadar yenisi gelir dediler bakalım bekliyorum.

Serpico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    bu fiyata bu motor, insanlara yazık ediliyor valla...
    bir de kriz var diyorlar dünyada...
    honda neye göre fiyat belirliyor anlamıyorum!
    bunun herhangi bir parçası altın kaplama mı acaba?
    İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........

avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    geçen okmeydanı civarında kurye motoru olarak gördüm vtr yi. rüzgar brandası falan monte edilmişti üzerine.

ilginç.

Merhabalar,

Bence siz bir Cbf 150 alın öğrenin baştan,dikkat 2 aydır parça bekliyorum Cgl 125'e.

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    Alıntı avare rulman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen okmeydanı civarında kurye motoru olarak gördüm vtr yi. rüzgar brandası falan monte edilmişti üzerine.

ilginç.
    satılmaz diyenlere kapak olsun
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

DNGe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Bu motosikleti satanın, alanın
    halktan kopuk bu satış politikasının
    adil olmayan vergi sisteminin
    üç ay boyunca beni evde sakat yaşamak zorunda bırakan magandanın ve diğer tüm magandaların(yaşıyorum çok şükür)
    yüksek ev kiralarının düşük asgari ücretin
    bizi koyun gibi yönetilmek zorunda bırakan zihniyetin
    iki yüzlü avrupa birliğinin ve kriterlerinin..vs
    taaaaaaaaaaaaaa.................

roxorloopz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [/COLOR]aralarında sarı renk 250'lik bir Honda var. Onun görüntüsü de çok hoşuma gitti ama üzerinde ne yazdığını modelini tam anlamadım.

Türkiye'de olan bir model mi? Çok hoş görünüyor da...

http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=2158041
    Honda Cbx 250 Twister. Resimdeki biraz makyajlanmış.

söztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence siz bir Cbf 150 alın öğrenin baştan,dikkat 2 aydır parça bekliyorum Cgl 125'e.
    arkadaşım niye parca bekliyorsun aynı model bir sürü motor var onların parcasından taksana

Motosikleti
    HONDA SH 300i
    Alıntı papazkemal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok mu ? bi enayi ,bu motoru almış
    gerçi alanda bunca laftan sonra çıkıpta ben aldım demez herhal.
    Alanada hayırlı olsun demek düşer, bize. tabii honda bayisi bir kişi değilse ..........
    Ben aldm canım
    bunca laftan sonra çıkıpta ben aldım diyorum.
    honda bayiside değilim.
    motoru alıpta binmek enayilikse ben ENAYİYİM

sana iyi sağlıklı kazasız sürüşler dilerim motorcu kardeşim.HOŞÇAKAL.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------

Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motoru alacak sivri zekalı varmı ki.?
    Var. Ben aldım.Herhalde sivri zekalıyım.
    Sanada iyi sağlıklı kazasız sürüşler dilerim.HOŞÇAKAL.

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    pahalı diyorsunuz da ne ile kıyaslayarak pahalı diyorsunuz.
    bir kaç örnek yazalım da konu muallakta kalmazın.
    250 cc scooter bile bu fiyata satılıyor.
    bunun neresi pahalı imkanı olan buyursun alsın.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    bu paraya 2nci el ducati monster alırım 600lük. çakmasına bu para verilir mi ya şaşırmışlar
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yokmu bu motoru test eden bi allakin kulu yazsin şurayada bilelim nedir ne degildir 40 bine gelmeden yag yakarmi bunlari bilelim
    Sen alırsan yakar birader, pert olur perma perişan olur, ybrye benzemez
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler