Nasılsa benim alacak param yok. Olsada fiyatı az veya çok önemli değil.alana hayırlı olsun
Nasılsa benim alacak param yok. Olsada fiyatı az veya çok önemli değil.alana hayırlı olsun
pahalı ya bu motoru mındar ilan ettim
gelmiş bana uymaz...1.90 ım..kadran ybr 250 nin aynısı...aynalar cbf 150 nin aynısı ...lastik ebadı küçük...berbat bir makina..nette aldanıyoruz..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yaw zaten o ilk sayfada üzerine ufacık japon kadını oturtmuşlar.Motor büyük gözüküyo.Böyle fotoğraflarına bakarak motor alınmaz zaten.Canlı görmek lazım.Ancak sanki bana cbf250'ye göre biraz daha iri gibi geldi.Lastiklerde heralde cbf250'den daha küçük değildir.Sanki oturuş pozisyonu olarak da cbf250 gibi gidon biraz aşşağıdaymış gibi geldi.
yurtdıslarında cbr 300 400 500 600 her cc mevcut bir bizim ulkede ayarlama yapamadılar vergilerle ılgılı 600 cc ve uzerını sok yuksek vergı dılımıne gıtsın işte...vatandas kalıtelı motora bınsın arada fıyat farkı olsunki direk 125ccden 600ccye atlamasın ama bunu kım duycakta uygulayacak bu ulkede...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
bu ülkede neyın ayarlaması yapıldıki o dedıklerin yapılsın
250 rr var ben bunu hep söyledim türkiyede de özel getirten 7 kişi var 250 rr getirten..
vtr 250 de direk gören binen varmı yada selesine oturan bana hacimli geldi gerçi benim şimdiye kadar gördüğüm ufak hacimli cüsseli motorlar derbi gpr 125 R 125 lik makinaya göre baya cüsseli arka tekeride çok kalın motordan anlamayan bilmeyen 600 lük makina sanır bir hyolar var işde gt250 gv 250 birde jinlun 250 liği..
Biraz Ducati Monster esintisi hissettim Bu fiyata satılmaz bu motor, çok pahalı !!!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
bayide baktım cok kaliteli yada gösterişli durmuyor
1-2 sene sonra honda ya toplar götürür bunları yada 6-7 bine verir. su durumda kimsenin alacagını zannetmiyoum, ama fiyat inerse patlama yapabilecek bir motor.
sehir içi kullanıma uygun oldugu için fiyat inerse tutulur bu motorsiklet. pardon motosiklet
Derlerki,150 neyine yetmez? Daha önce olsa,"Gözü göğermiş!" derdim.Fakat şimdi herşey farklı vede ben bazen daha hızlı gitek istiyorum.Eğer 13.000 liraya bu makinayı alırsam kahrolurum(Alamam ya!).Çoğunluğun dediği gibi daha iri makinalar cüzz-i, daha az rakamlara alınabiliyor,hemde sıfır! Honda'nın veya yetkili satıcıların bişeyler yapması gerektiği ortada.En azından sadık müşteri portföyü oluşturmak açısından bu makinanın başlangıç olması gerekir.Ben alabilrimiyim? HAYIR!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Fiyati uygun olsa ben alirdim... Fakat 10 seneden beri Asya'da satilan bir model icin bu fiyat??
Merhabalar herkese ya ben motoru ilk gördüm yükseliş te çok hoşuma gitti ama fiyatı sordum hüsrana uğradım 12.450 fiyat dediler biraz saçma 1000 km de cbf 500 var 10.000 tl ye 2007 model siz arasında seçenek yapın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:22 AM ----------
Çok para derim okadar Honda coşmuş
yamaha fz 600 gibi duruyo ama ... yamahası kesinde .. hatta fz de kesin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Ben almim Alanada mani olmıyım dicem ama ayıp etmiş mi? olurum
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)