Honda EVO 6 Konsepti Üretilecek mi?
Reklamlar
-
18 Haziran 2009, 19:14
Daha evvel DN modelini konsept olarak tanıtan ve ardından bu aracın üretimine başlayan Honda bir diğer konsept aracı ile gündemde. İspanyol Solomoto sitesinin haberine göre EVO 6 konsepti Honda’nın üretime geçireği konseptlerden birisi. 2007 yılında Tokyo ‘da ki fuarda ilk olarak karşımıza çıkan araç Goldwing 1800cc motoruna sahip.
İddialar doğru çıkar ve bu konsept üretim modeli haline gelirse bu aracın örtüsü sonbaharda büyük ihtimalle Milan EICMA fuarında kalkabilir.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
18 Haziran 2009, 19:15
-
18 Haziran 2009, 19:36
Honda tasarım konusunda kendini aşmaya başladı
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
18 Haziran 2009, 19:39
bu konsept aletleri neden bu kadar güzel neden seri üretime geçmiyorlar gerçi alamayız ama olsun hiç olmazsa canlı canlı görürüz gün gelir belki bineriz
-
18 Haziran 2009, 20:26
arka tekeri hic begenmedim motorda araba jantının işi nedir öle cok sakil durmuşş
hiç biri suzuki gsr kadar güzel olamaz ne yamaha ne honda...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
19 Haziran 2009, 01:23
Görür görmez Triumph/RocketIII geldi aklıma.Sonra dikkatli bakıp,kısa kuyruk,sportif duruşu farkedince V-max için endişelenmeye başladım.Sanırım boxer 6 silindirli bir kalbi olacak.Güç için boxer'in normal çalışması olan yüksek deviri kullanırlarsa 200hp'yi geçmemesi için hiçbir sebep yok.Bide doğal olarak şaftlı yapacaklar sanırım,gücün kayıpsız aktarılmasında çok verimli ve konforlu olacaktır.Çıksın piyasayada görelim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
19 Haziran 2009, 01:40
Bunlara gerenk yok mayk...
Ne gerek var bukadar ufak bi kasaya 6 silindir motor okadar güç ????
-
20 Haziran 2009, 21:06
Çok iyi haa... Şaft'lı yaparlarsa ani hareketlere pek gelmez. En iyisi zincirli bence. Şaft'ın dişlisini sıyırırsan kötü olur. Bildiğim kadarıyla şaft dişlileri pahalı oluyormuş.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler