Yeni Honda CB300R geliyor mu?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
valla gs ten sonra daha sakin birşey düşünüyordum şöyle dayanıklı bi 250 cc lik tipi de çok güzelmiş fiyatı uçuk olmaz ve türkiyeye gelirse bundan bir tane alınır hemde 300 cc
-
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
-
Uygun fiyata gelirse satar
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
-
Gelmesi çok düşük bir ihtimal. 300cc olduğu için yıllık vergisi 250cc ve altı motorlar gibi 70 TL yerine 250-649cc arası motorlar gibi 250 küsür TL olacaktır. Aynı zamanda ÖTV yüzünden 250cc motorlara göre 1-2 bin lira daha pahalıya satılacaktır.
-
yuvarlak farlı olsa güzel olacakmış.
10 bini geçer bunun fiyatı, orası kesin. kimse de almaz kaderi ybr 250 gibi olur.
neyse gelsin mantıklı bir fiyata da takarız biz ona yuvarlak farı.
-
ben daha kaliteli olmasını beklerdim arka freni bile disk değilde kampana yapmışlar umarım türkiyeye gelenlerde disk olur . arı kafada güzel olmuş tıpkı 600 hornet in ufak kardeşi...
ama fiyat açısından hiç umutlu değilim.. cbr 125 bile 5000 tl civarında iken bu motorun beklediğimiz fiyatlarda olucağını sanmıyorum. belki özellikten düşerek (arka disk yerine kampana gibi) biraz fiyatı aşaı çekerler fakat ..oda sınıfndaki motorlara göre negatif(-)özellik olur.beğenilme derecesi düşer..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
Khutuck
250 cc yi bile 10 bin liraya satıyorlar bu 300 cc 13 bin liradan aşağı olmaz 15 bine yamaha xj6 var sıfır
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Fiyatı uygun olursa iyi olur...
-
bence honda yapmıssa binilir alınır ama pahalı alınır....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
kim ne yapsın bunu ya honda dan söyle 4 silindir 250 rr beklerdim ama honda beni her zaman hayal kırıklıgına ugratıyorrrr.
-
Bence kimse alınmasın ama çok uyduruk bir modele benziyor ne bu yaaa.
Hondanın naked değil 250 cc rr bir model sunması lazım TÜRKİYE pazarına.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Tabiiki gelmez ..
Gelirse de düşünülebilir ybr250 yerine
-
al sana bir ara model daha...bakalım akıbeti n'olcak...
:bounce:-Esas problem gördüklerimiz değil göremediklerimiz-:bounce:
-
Ne bu kaderimiz uleeeeee.
Elin adamı bir acenteya gittiğinde el üstünde karşılanıp her konsept ve seçenek önüne seriliyor.
Bizde ise mal bu yersen senaryosu oynanıyor.
İsyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn.
-
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
Ne bu kaderimiz uleeeeee.
Elin adamı bir acenteya gittiğinde el üstünde karşılanıp her konsept ve seçenek önüne seriliyor.
Bizde ise mal bu yersen senaryosu oynanıyor.
İsyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn.
şahin'e, doğan'a, toros'a, 6 ay sıraya giriyodu bu millet 1980'li yıllarda.
sen ne diyosun?? heeeyy gidi hey.
:bounce:-Esas problem gördüklerimiz değil göremediklerimiz-:bounce:
-
Fiyatı dengeyi bulamayacağı için satılmaz.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
-
yine fiyatından yanına yaklaşılmaz
-
Cc olarak ideal bir sınıfta bence ne fazla ne az fakat gelse bile fiyatı uçuk olur
10.000 den aşağıya imkanı yok vermezler durum böyle oluncada atıyorum 10.000 lira buna verceğime gider büyük birşey alırım gibi düşünülecek ve pek tutmaz sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler