Amerikalı Sportbike Fischer ilk teslimatı yaptı
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
DARKDIAMOND madem binmiyon neden ortalığı karıştırıyon
Hoş bende ss binmem
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
-
BBRR adlı üyeden alıntı
DARKDIAMOND madem binmiyon neden ortalığı karıştırıyon
Hoş bende ss binmem
Hah işte! Ben beni okusaydım direk bu aklıma gelirdi ve yazardım! Eline sağlık süper modum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
BBRR adlı üyeden alıntı
Amerikalı
philip morris sigarasını
Zippo Çakmakla yakar.
Ford Chevrolet
biner. cocacola içer Mc donalds yer.Ülkede bize nazaran çok daha ileri yerli malı kullanma bilinci vardır. Bu model motoru hariç ülkede üretilen ilk toring. çatır çatır satar.
Fransa hep ensemizde dir ben bildim bileli ASALA yı desteklediler. PKK ya her türlü desteği alenen verdiler. Ermeni soykırımı meselesini hep canlı tuttular öyleki ermeniler bu kadar peşinde olmadı meselenin. Şimdide AB ye almak için referandum yaparım diyo.
Ama bizim ülkemizde renault ve pego satış rekorları kırıyo komik değilmi.. Bu iki marka fransa ekonomisini domine ediyor. bizde bu iki markayı domine ediyoruz ..
Ben bile 1996 da sıfır broadway almışım. Yazıklar olsun bana
.. Sen hiç merak etme aynı fiyata bile piyasaya sürseler satarlar.. Orası
amerika Dünyayı domine ediyolar
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Bunu alacağıma GT 650 Comet alırım Şaka bir yana Comet'imi alırken o kadar düşünmüştüm sıfır Comet mi alsam yoksa 2. el Japon mu diye ama görüyorum ki kullanılan motor kendini kanıtlamış ki bir çok model ve marka için tercih olmuş.
Bu arada SS'e binmem diyen arkadaşlar için Comet var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)