Çok güzel tasarımı var ama motor gücü zayıf mı ne? 600 lük kullananlar ne der bu işe? 600lük kullanan arkadaşlar biraz fikir verseler çok mutlu oluruz...
Çok güzel tasarımı var ama motor gücü zayıf mı ne? 600 lük kullananlar ne der bu işe? 600lük kullanan arkadaşlar biraz fikir verseler çok mutlu oluruz...
güzel birşey gibi..
lakin granajlar üzerinde emanet gibi durmuş.. tasarım farklı, şase sağlam gibi..
lakin granajlar neden böyle yalandan konulmuş gibi onu anlamadım. tek bozan ve kalitesizlik kokan yanı granaj kısmı..
Cometi satıp ne alsam ne alsam diye kara kara düşünüyordum, karar verdim şimdi. Amerikalı olmasada Koreli olsun 650'lik olsun
Legends may sLeep.. But they never diE..!
haha ya hakketen de adamlar cetvelle çizmişler sanki ve hatlar kötü+kuyruk yapımı çok saçma öyle kuyruk mu olr gp deki ducati ile honda rcv212 ye benzetmişler ama olmamış insan bi arka kuyruğu kapatır bişiler yapar sanki yarılmış gibi duruyo. motorda bi tek hayran kaldıım yer war o da far kısmı
tip olarak güzel...
Hissettiğin gibi yaşa...
bence depoya ve kuyruğa bir daha ayar çekseler baya tututlur bu motor.ama kova gibi kocaman depo koymuslar o bozmus
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
amerikalılar büyük şeyleri sever
güzel olmuş. ayrıca aynalar bile hyosung'dan alınma...
KTM bu sele tasarımını RC8 de yaptı , artık tüm marka ve modellerde göreceğiz sanırım
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Grenajlar mükemmel bence. O vidalarda ayrı bir hava katmış . Comanche helikopter gibi olmuş
kawasaki zx-6r ABD fiyatı 9800 dolarken hangi ss kullnıcısı 8000 dolar buna verir bilemiyorum. Tr'ye geliş fiyatıda kawa'dan çok farklı olmaz bu durumda.
o deponun üzerine yatıldığında sivri kısımları rahatsız etmiyodur umarım yoksa o parayı verip bu rahatsızlık çekilmez.
ama yinede genel olarak tasarımı güzel... farklı olmuş beğendim
[B]uǝǝɹƃ ǝʌıl[/B] :cat:
Amerikalı philip morris sigarasını Zippo Çakmakla yakar. Ford Chevrolet
biner. cocacola içer Mc donalds yer.Ülkede bize nazaran çok daha ileri yerli malı kullanma bilinci vardır. Bu model motoru hariç ülkede üretilen ilk toring. çatır çatır satar.
Fransa hep ensemizde dir ben bildim bileli ASALA yı desteklediler. PKK ya her türlü desteği alenen verdiler. Ermeni soykırımı meselesini hep canlı tuttular öyleki ermeniler bu kadar peşinde olmadı meselenin. Şimdide AB ye almak için referandum yaparım diyo. Ama bizim ülkemizde renault ve pego satış rekorları kırıyo komik değilmi.. Bu iki marka fransa ekonomisini domine ediyor. bizde bu iki markayı domine ediyoruz .. Ben bile 1996 da sıfır broadway almışım. Yazıklar olsun bana .. Sen hiç merak etme aynı fiyata bile piyasaya sürseler satarlar.. Orası amerika Dünyayı domine ediyolar
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Çok saglam bir yapısı var Tr ye gelmesi biraz zor
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
bence çok traş bi motor görüntü iyi ama onu alıcağına gidip gt 650 hyo alırsın 10 kat daha iyi nasılsa üstündeki motor aynı bunun bi tek tasarımı farklı , hoşuma giden yeri sadece farları geri kalan her yeri traşş
UZUN YOLDA KASK KULLANMAYI İHMAL ETMEYİN
GT650R varken bunu Türkiye piyasasına o maliyetle bence mantıksız vede gelmeyecektir.Zaten Amerikayı tekrar keşfetmenin anlamı varmı Hyo GT650R varken? Kendini ispatlamış bir makina ve bir şekilde piyasasını oluşturmuş.Bence Fischer MRX 650'nin tipi gayet güzel olmasına rağmen tercihim HYo'dan yana olurdu.Ki ben SS'e binmem onuda belirteyim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)